«Εν να σε ξετζοιλιάσω τζιαι εν να σου κάμω σιειρόττερα από τους Αεροπόρους»

Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας και Αλέξη Μαυρομιχάλη μετά τη λογομαχία που είχαν μεταξύ τους οι δυο. Το Αλεξούι είχε συλληφθεί το βράδυ της Τρίτης σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία και λίγο πριν αφεθεί ελεύθερος, μεταφέρθηκε στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή όπου κατά τη συζήτηση άναψαν τα αίματα, με αποτέλεσμα ο Μαυρομιχάλης να συλληφθεί εκ νέου.
 
Η Αστυνομία καταχώρησε υπόθεση εναντίον του Μαυρομιχάλη και σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν το πρωί ενώπιον του Δικαστηρίου, η μια εκ των κατηγοριών που αντιμετωπίζει αναφέρει ότι: 
 
«Ο Αλέξης Μαυρομιχάλης προκάλεσε τρόμο ή ανησυχία στον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας, Ανώτερο Αστυνόμο Νίκο Σοφοκλέους, απειλώντας τον με βία, δηλαδή τον απείλησε με τη φράση «θα δεις τι θα σου κάμω», την οποία επανέλαβε αρκετές φορές».
 
Ωστόσο όπως ανέφερε ο δικηγόρος του Χάρη Γεωργίου, ο Αλέξης Μαυρομιχάλης ζήτησε όπως δώσει και ο ίδιος κατάθεση, πράγμα το οποίο όμως δεν του επιτράπηκε.
 
Καταγγέλλει Αστυνομία στην Ανεξάρτητη αρχή το Αλεξούι  
 
Ο Αλέξης Μαυρομιχάλης ενώ τελούσε υπό κράτηση, ζήτησε όπως του επιτραπεί να προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον της Αστυνομίας στην Ανεξάρτητη αρχή παραπόνων κατά της Αστυνομίας.
 
Ο ίδιος στη συνέχεια επικοινώνησε με μέλος του συμβουλίου το οποίο του ανέφερε ότι η καταγγελία δεν μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου.
 
Ως εκ τούτου έχει ετοιμαστεί επιστολή από τους δικηγόρους του Μαυρομιχάλη, η οποία αναμένεται να σταλεί στην Ανεξάρτητη αρχή.
 

«Εν να σε ξετζοιλιάσω τζιαί εν να πάθεις σιειρόττερα που τους Αεροπόρους» 
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του REPORTER, οι δικηγόροι του Μαυρομιχάλη, καταγγέλλουν τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας Νίκος Σοφοκλέους για απειλές και ύβρεις εναντίον του πελάτη τους ο οποίος μεταφέρθηκε στο γραφείο του με χειροπέδες, μετά από σχετικές οδηγίες, όπως μας ανέφεραν αστυνομικές πηγές.
 
Αιτία της λογομαχίας που ακολούθησε, φαίνεται να ήταν η αναφορά του Αστυνομικού Διευθυντή προς το Αλεξούι ότι «θα σε ξετζοιλιάσω τζιαί εν να πάθεις σιειρόττερα από ότι έπαθαν οι Αεροπόροι». Επίσης, φέρεται να τον ύβρισε και να τον απείλησε ότι «θα πεθάνεις» ενώ του είπε να «ρωτήσεις να μάθεις ποιος είμαι εγώ».
 
Ακολούθως το Αλεξούι τον οποίο συνόδευαν αστυνομικοί και ο οποίος φορούσε χειροπέδες, αντιδρώντας ανέφερε μεταξύ άλλων στον Αστυνομικό Διευθυντή, «θα δεις τι θα σου κάμω», φράση την οποία επανέλαβε.
 
Εξερχόμενος του Δικαστηρίου ο Αλέξης Μαυρομιχάλης δεν θέλησε να δηλώσει οτιδήποτε για το επεισόδιο, παρά μόνο ότι προχώρησε με καταγγελία και ότι αναμένει να κληθεί για κατάθεση για το επεισόδιο, αφού δεν του επιτράπηκε να καταθέσει.
 
Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το επεισόδιο είναι εις γνώση του Αρχηγού Αστυνομίας ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 32χρονη που εργαζόταν παράνομα σε ξενοδοχείο με πλαστή ταυτότητα
Χειροπέδες σε δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο Φρουραρχείο των Κεντρικών Φυλακών
Συνελήφθη 24χρονος που είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και κλοπιμαία
Στο κελί ο 60χρονος που παρέσυρε με το όχημα του αστυνομικό
Στις φλόγες συνεργείο στη Λευκωσία-Κάηκαν ολοσχερώς δώδεκα αυτοκίνητα (pics)
Κλάπηκε όχημα αξίας 30 χιλιάδων στη Λεμεσό-Συνελήφθη 21χρονος
Πάνω από 100 οι μετανάστες που έφθασαν τη Δευτέρα στην Κύπρο-Δύο συλλήψεις
Νέα αναβολή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Πολυκάρπου
Μεταφέρθηκε στο λιμάνι Λάρνακας το πλοιάριο με τους 37 μετανάστες από τη Συρία-Εντοπίστηκε και δεύτερο
Αστυνομικός στη Λεμεσό έκανε σήμα σε οδηγό να σταματήσει και τον παρέσυρε με το όχημα του