Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο - Ξεψύχησε πατέρας μπροστά στα ανήλικα παιδιά του

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε με το «καλημέρα» στην άσφαλτο έπειτα από νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στον δρόμο Πλατρών - Λεμεσού όπου έχασε την ζωή του ο 38χρονος οικογενειάρχης Ζαχαρίας Ευριπίδου. 
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που οδηγούσε 38χρονος και στο οποίο επέβαιναν τα δυο ανήλικα παιδιά του, 9 και 6 ετών, χτύπησε με το καθρεφτάκι του με διερχόμενο όχημα.

Αποτέλεσμα ο 38χρονος να χάσει τον έλεγχο του οχήματος του, αυτό να ανατραπεί και να αναποδογυριστεί και να συρθεί στην άσφαλτο ενώ ακινητοποιήθηκε στην αντίθετη λωρίδα.  

Από την βίαιη πορεία του οχήματος, ο 38χρονος πατέρας εκτινάχθηκε από το όχημα του καθώς δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Επίσης από το τροχαίο τραυματίστηκε και το 6χρονο αγοράκι το οποίο μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο ενώ το κοριτσάκι δεν τραυματίστηκε. Και τα δυο παιδιά κάθονταν στο πίσω μέρος του οχήματος και έφεραν τις ζώνες ασφαλείας τους,
Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία για εξετάσεις και για διερεύνηση των συνθηκών του νέου θανατηφόρου. Από τις προκαταρκτικές έρευνες φαίνεται ότι το όχημα του 38χρονου είχε ανεπτυγμένη ταχύτητα.
Η αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιαδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το τροχαίο να επικοινωνήσει με τις αρχές, καθώς κατά τον δεδομένο χρόνο, διπλοκάμπινο χρώματος άσπρου, σταμάτησε στην σκηνή για να βοηθήσει και μετά αποχώρησε. Παράκληση της αστυνομίας είναι όπως ο συγκεκριμένος οδηγός επικοινωνήσει με τις αρχές.  
 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε οικία στη Λάρνακα-Καρέ καρέ η επίθεση με κροτίδες και πέτρες
ΒΙΝΤΕΟ: Εμπόλεμη ζώνη ο Ύψωνας-Η στιγμή που περιπολικό παραδίδεται στις φλόγες
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαλαζόπτωση-Έκλεισε δρόμος στα ορεινά
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κατολισθήσεων βράχων-Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιές σε υποστατικά και υποδομές λόγω των λαμπρατζιών
Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο Δάσος Πάφου
Για οργανωμένη επίθεση κάνει λόγο η Αστυνομία-Αξιολογούνται τεκμήρια για την επίθεση κουκουλοφόρων
Προειδοποιεί για απάτη με παραπλανητικά μηνύματα SMS η Cyta
Δύο συλλήψεις για τη διάρρηξη υποσταθμού της ΑΗΚ στην επαρχία Αμμοχώστου
Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από τροχαίο στην Πάφο-Επέβαινε σε όχημα με οδηγό 15χρονο