Η γνωριμία στο facebook λίγο πριν την θανατηφόρα δόση στον άτυχο Ιωάννη

Συνεχίζει τις έρευνες η αστυνομία σχετικά με την υπόθεση ανθρωποκτονίας του άτυχου 18χρονου Ιωάννη Ασίκκη από τη Λεμεσό, ο οποίος έχασε την ζωή του την περασμένη Πέμπτη μετά από χρήση ναρκωτικών που προμηθεύτηκε από καφετέρια στο Τραχώνι.

Σε στημένη παγίδα φαίνεται να έπεσε ο 18χρονος Ιωάννης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», αφού μαρτυρία του φίλου του, ο οποίος  αναγνώρισε τον ένα εκ των τριών Συρίων υπόπτων, τόνισε πως γνώρισε τον 25χρονο Σύριο προμηθευτή των ναρκωτικών, λίγο πριν μεταβούν στην καφετέρια μέσω facebook.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, ο 25χρονος Σύριος αναγνωρίστηκε από τον φίλο του 18χρονου, ο οποίος βρισκόταν μαζί του την ημέρα που μετέβησαν στην καφετέρια στο Τραχώνι και του προμήθευσε τo μοιραίο MDMA.

Σήμερα το Επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού ανανέωσε το διάταγμα κράτησης τριών υπόπτων για  άλλες οκτώ ημέρες για διευκόλυνση της έρευνας της αστυνομίας για την υπόθεση.
 

Εναντίον των τριών διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, προμήθεια, κατοχή και κατοχή με σκοπό την προμήθεια ναρκωτικών, καθώς και παράνομη χρήση ναρκωτικών ουσιών.
 
Οι ύποπτοι αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση ενώ οι δικηγόροι τους έκαναν λόγο για αδικαιολόγητη καθυστέρηση των αστυνομικών εξετάσεων και υποστήριξαν πως δεν συντρέχουν οι πρϋποθέσεις για την ανανέωση του διατάγματος κράτησης.
 
Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 28 καταθέσεις και έγιναν τρεις έρευνες, ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες 20 καταθέσεις και να γίνει μια ακόμη έρευνα. Εκκρεμή επίσης η αποκάλυψη των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των υπόπτων και του 18χρονου, καθώς και η εξέταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που εντοπίστηκε και παραλήφθηκε, ως τεκμήριο, από το συγκεκριμένο υποστατικό.

Δειτε Επισης

Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»