Άλλες οκτώ μέρες κράτηση στους Σύρους για τον θάνατο του Ιωάννη

Για οκτώ μέρες ανανέωσε τελικά, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το διάταγμα κράτησης των τριών Σύρων, 25, 28 και 39 ετών, που συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 18χρονου, που απεβίωσε μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών.
 
Οι τρεις ύποπτοι, που αρνούνται ανάμειξη στην υπόθεση, οδηγήθηκαν το πρωί εκ νέου στο δικαστήριο, το οποίο είχε επιφυλάξει την απόφαση του για σήμερα, μετά τη χθεσινή δίωρη διαδικασία, κατά την οποίαν οι δικηγόροι τους έφεραν ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για περαιτέρω κράτηση τους.
 
Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος έχει αναγνωριστεί από φιλικό πρόσωπο του 18χρονου, ως το άτομο που του πούλησε την ναρκωτική ουσία MDMA (τύπου έκσταση), στις 10 Ιουνίου, σε καφετέρια στο Τραχώνι, ενώ ο 28χρονος συνελήφθη, επίσης στον ίδιο χώρο, έχοντας στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών.
 
Ο δε 39χρονος διαχειριστής του υποστατικού συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του, αφού λίγες μέρες προηγουμένως είχε ανευρεθεί, στην καφετέρια, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Καταζητείται επίσης ο 38χρονος ιδιοκτήτης της, ο οποίος πιστεύεται πως βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ όπως αναφέρθηκε από στο δικαστήριο, πρόκειται για γνωστό πρόσωπο στην ΥΚΑΝ, που ασχολείται με το εμπόριο ναρκωτικών.
 
Το θύμα έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 14 Ιουνίου, μια μέρα πριν κλείσει τα 18 του χρόνια και η Αστυνομία προχώρησε, στις 15 Ιουνίου, στην επανασύλληψη των τριών, αυτή τη φορά για υπόθεση ανθρωποκτονίας.  Εναντίον τους διερευνώνται επίσης αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, προμήθεια, κατοχή και κατοχή με σκοπό την προμήθεια ναρκωτικών, καθώς και παράνομη χρήση ναρκωτικών ουσιών.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
 

Δειτε Επισης

Είχε πάει για σέρβις το Dali πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα-Στο φως ηχητικό ντοκουμέντο
Πρόεδρος: Σε 106 Δήμους και Κοινότητες ο Κοινωνικός Λειτουργός της Γειτονιάς, βήμα προς το κράτος πρόνοιας
Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί