Εν αναμονή εξελίξεων και πιθανόν σύλληψης για το διπλό φονικό στον Στρόβολο

Παγωμένη συνεχίζει να παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Στρόβολο με θύματα τον 60χρονο καθηγητή Γ.Χ και την 59χρονη σύζυγο του Ν.Σ.
 
 
Η νεκροτομή επί των σορών των θυμάτων που έδειξε απίστευτο μένος, οδηγεί στο συμπέρασμα πως πρόκειται για έγκλημα μίσους ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, όπως αρχικά είχε αναφερθεί, καθώς δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης.
Παρά το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε το φονικό όπλο, ενώπιον των αρχών υπάρχουν στοιχεία και τεκμήρια που τους οδηγούν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.
 
Ωστόσο καθοριστική θα είναι η δεύτερη κατάθεση που θα ληφθεί σήμερα από τον 15χρονο γιο της οικογένειας, του οποίου είναι η μοναδική μαρτυρία που υπάρχει.  Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος στην αρχική του κατάθεση έκανε λόγο για δυο κουκουλοφόρους που εισήλθαν στην οικία τους, αναφέροντας του όμως ότι δεν θα του κάνουν κακό και στην συνέχεια κατάφερε να διαφύγει όπου μετέβη σε γειτονικό σπίτι ζητώντας βοήθεια.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις και η εξιχνίαση της δολοφονίας φαίνεται να θεωρείται δεδομένη ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες τα στοιχεία που υπάρχουν πιθανόν να οδηγήσουν τους ανακριτές σε σύλληψη.
 
Παρέμβαση στην σκηνή του εγκλήματος
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο στην σκηνή του φόνου να υπήρξε παρέμβαση και να εξαφανίστηκαν τεκμήρια.
 
Από τις έρευνες της αστυνομίας δεν υπήρξαν ίχνη διαφυγής των δραστών αφού δεν εντοπίστηκαν ούτε κηλίδες αίματος κατά την διαφυγή τους ενώ θα έπρεπε να ήταν ματωμένοι μετά το έγκλημα.
Ως εκ τούτου η αστυνομία εξετάζει το σενάριο ότι το φονικό ενδεχομένως να διαπράχθηκε κάποια ή κάποιες ώρες προηγουμένως και όχι την ώρα που ενημερώθηκε η αστυνομία από γείτονες και κλήθηκε στην σκηνή.

 

 
Τα… κουτσομπολιά
 
Την ίδια ώρα που η αστυνομία αξιολογεί με κάθε σοβαρότητα όλες τις πληροφορίες και προχωρεί με λεπτούς χειρισμούς λόγω της εμπλοκής του ανήλικου, τα κουτσομπολιά πάνε και έρχονται δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις.

 
Όπως μας αναφέρθηκε, οι φήμες περί κληρονομιάς και ανακοίνωση υιοθεσίας των τελευταίων ημερών, δεν επιβεβαιώνεται από σχετική μαρτύρια και η αστυνομία εκφράζει την οργή της για τέτοιου είδους δημοσιεύματα.    

Δειτε Επισης

Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα για αναστολή ποινής στον 82χρονο-Διαφώνησε ο πρόεδρος του Εφετείου