Εν αναμονή της κατάθεσης του 15χρονου γιου για το διπλό φονικό

Την άκρη του νήματος αναζητούν οι Αστυνομικές αρχές για το άγριο φονικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Στρόβολο με θύματα 60χρονο καθηγητή και 59χρονη υπάλληλο της Κεντρικής Τράπεζας.

Από την πρώτη στιγμή μέλη της δύναμης πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους στη σκηνή για να εντοπίσουν και το παραμικρό ψεγάδι στοιχείου που θα τους βοηθήσει να εντοπίσουν τον ή τους δράστες του στυγερού εγκλήματος.
 
Στοιχεία κλειδιά

Την ίδια ώρα ξεψαχνίζονται κλειστά κυκλώματα της περιοχής τα οποία ενδεχομένως να καταδείξουν οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση κατά τις ώρες που ο 15χρονος ισχυρίζεται ότι είδε τους δράστες οι οποίοι του μίλησαν, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο. 

Από τις έρευνες τον αρχών πάντως διαπιστώνεται ότι δεν υπήρχε παραβιάση οποιασδήποτε πόρτας ή παραθύρου της οικίας, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά.

Η μαρτυρία του 15χρονου

Εξίσου σημαντική είναι η κατάθεση που αναμένεται ότι θα δώσει ο 15χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος με βάση τα όσα ισχυρίστηκε το πρωί στους ανακριτές μίλησε με τους δράστες οι οποίοι ήταν όπως είπε, κουκουλοφόροι και του είπαν να μην φοβάται γιατί δεν θα του έκαναν κακό.

Το όπλο του φόνου

Καθοριστικής σημασίας κρίνεται για την αστυνομία ο εντοπισμός του φονικού όπλου, το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι μαχαίρι γι’ αυτό τα μέλη της αστυνομίας χτενίζουν την περιοχή με την ελπίδα ότι θα εντοπιστεί.

Ωστόσο παρά τις εξονυχιστικές έρευνες το μαχαίρι δεν εντοπίστηκε ούτε στην οικία του ζεύγους, ούτε σε κάδους ούτε σε παρακείμενα χωράφια.

 
Μένος έδειξε η νεκροτομή

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, o θάνατος των θυμάτων προήλθε από αιμορραγικό σοκ, από πολλαπλές θλαστικές ρίξεις οργάνων
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER ο άνδρας φέρει 25-30 μαχαιριές από το λαιμό μέχρι τα πόδια, ενώ η γυναίκα φέρει 10 τραύματα στο λαιμό και το θώρακα.
 

Την ίδια ώρα η είδηση του άγριου φονικού δεν έχει καθηλώσει μόνο  το Παγκύπριο αλλά και αρκετά ελλαδικά μέσα Ενημέρωσης, που προβαίνουν σε εκτενή κάλυψη του συμβάντος.

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αντιγόνη Παπαδοπούλου: Θα αποποιηθώ τη σύνταξη δημάρχου αν εκλεγώ
Συνεχίζεται η ανέγερση «προεδρικού συγκροτήματος» στα κατεχόμενα
Ανακοίνωσε 20 νέες ψηφιακές υπηρεσίες για το 2024 ο Υφ. Έρευνας-Εφαρμόζεται η ηλεκτρονική υπογραφή
Η AstraZeneca παραδέχθηκε ότι το εμβόλιο κατά της Covid θα μπορούσε να προκαλέσει σπάνιες θρομβώσεις
Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ
Η έκκληση του Δήμου Στροβόλου στο κοινό να μην συμμετέχει στις λαμπρατζιές
Έρχιουρμαν: Η ομοσπονδία και όχι η «επιτροπή» θα λύσει το περιουσιακό πρόβλημα
Νεκρό ένα 13χρονο αγόρι, σοβαρά τραυματίες δύο αστυνομικοί από την επίθεση με σπαθί κατάνα στο Λονδίνο
Τρίχρονο κοριτσάκι στις ΗΠΑ πίστευε ότι υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της-Τελικά ήταν... 60.000 μέλισσες
Σε εφαρμογή από 1η Μαρτίου το Lobbying υπενθυμίζει η Αρχή κατά της Διαφθοράς