Ανατροπές και εξελίξεις στο άγριο φονικό του Στροβόλου – Τα μέχρι τώρα δεδομένα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του στυγερού φονικού που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στο Στρόβολο με θύματα 60χρονο καθηγητή και 59χρονη υπάλληλο Κεντρικής τράπεζας.
Το στυγερό έγκλημα εκτύλιχθηκε στην οικία του ζεύγους και συγκεκριμένα στο υπνοδωμάτιο, όπου οι γονείς ενός 15χρονου αγοριού εντοπίστηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος με πολλαπλά τραύματα, πιθανόν από μαχαίρι.
 
Στοιχεία κλειδιά και ερωτηματικά για τις συνθήκες

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες όπως και μέλη της υπηρεσίας εγκληματολογικών ερευνών.
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης της οικίας και το σενάριο της ληστείας μετά φόνου παραμένει προς το παρόν απομακρυσμένο.
 
Ξεψαχνίζουν κλειστά κυκλώματα
 
Από την πρώτη στιγμή οι αρχές ξεψαχνίζουν κλειστά κυκλώματα της περιοχής για να εντοπίσουν οτιδήποτε μπορεί να τους οδηγήσει στους δράστες αφού όπως ισχυρίστηκε αρχικά ο 15χρονος υιοθετημένος γιός και μοναδικό παιδί της οικογένειας, επρόκειτο για δύο κουκουλοφόρους.
Ισχυρίζεται μάλιστα ότι οι δράστες του είπαν να μην φοβάται και ότι δεν θα του έκαναν κακό. Εξάλλου ο 15χρονος έχει ήδη δώσει κατάθεση σε ανακριτές των αρχών το πρωί και αναμένεται να δώσει και δεύτερη.
Οι ισχυρισμοί του 15χρονου προκαλούν ερωτηματικά, αφού αντικρούεται με το γεγονός ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης στην οικία του άτυχου ζεύγους. Ως εκ τούτου η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
 
Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ η νεκροτομή επί των σορών των θυμάτων θα διενεργηθεί στις 12 το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

 

Στοιχείο κλειδί το όπλο

Εντατικές έρευνες για το φονικό όπλο το οποίο εκ πρώτης φαίνεται ότι είναι μαχαίρι έχουν αρχίσει οι Αστυνομικές Αρχές. Συγκεκριμένα το όπλο θεωρείται στοιχείο κλειδί για την αστυνομία αφού μπορεί να υπάρχουν ίχνη που θα οδηγήσουν την Αστυνομία στον δράστη ή τους δράστες του άγριου φονικού.

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών