«Μίλησε» η νεκροτομή για την άτυχη γυναίκα στην Πάφο – Προς συγκεκριμένη κατεύθυνση οι έρευνες

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης του  θανάτου  γυναίκας από χώρα μέλους της ΕΕ. Πρόκειται για την Petrouna Milhova Milcolova  ηλικίας 46 ετών από την Βουλγαρία. 
 


Το πρωί διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα και Νικόλα Χαραλάμπους.
 
Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η οποία ήταν πολύωρη, η άτυχη 46χρονη έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα και τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από γεωργικό ελκυστήρα και προκάλεσαν αιμορραγικό σοκ. Ως εκ τούτοι οι έρευνες των ανακριτών στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Ως εκ τούτοι οι έρευνες των ανακριτών στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση.  Ωστόσο άγνωστο εάν το περιστατικό σημειώθηκε στο συγκεκριμένο σημείο και ο οδηγός να την εγκατέλειψε ενώ δεύτερο ενδεχόμενο είναι να σημειώθηκε σε άλλο μέρος και να μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χωράφι.


Την ίδια ώρα από τα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου πέρασαν αρκετά πρόσωπα για κατάθεση ανάμεσα στα οποία και άτομα που δραστηριοποιούνται πλησίον του σημείου που εντοπίστηκε η 46χρονη.
 
Επίσης για ανάκριση κλήθηκε και ο συμβίος της 46χρονης, συνομήλικος της, που ωστόσο δεν προέκυψε τίποτε εναντίον του και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος. 
 
Ανακρινόμενος ο 46χρονος ανέφερε πως με την 46χρονη διαμένουν μαζί τα τελευταία 5 περίπου χρόνια ωστόσο στην Πάφο ήρθαν πριν από 15 με 20 μέρες.
 
Είπε ωστόσο πως ο ίδιος είδε την 46χρονη λίγο πριν μεταβεί για την εργασία του  χθες το πρωί ενώ η συμβία του ακολούθως όπως του είχε αναφέρει ότι θα πήγαινε για εξεύρεση εργασίας.
  
Υπενθυμίζεται ότι η 46χρονη εντοπίστηκε από πολίτη βαριά τραυματισμένη, ο οποίος σε κατάθεση του στην Αστυνομία ότι το μόνο που κατάφερε να πει η 46χρονη ήταν ότι πονούσε πολύ.
 
Στην περιοχή κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο ωστόσο μέχρι να μεταφερθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου εξέπνευσε.
 
Σημειώνεται πως η 46χρονη διέμενε κοντά σε υποστατικά στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή.

 

Δειτε Επισης

Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στο «ακροατήριο» το Προεδρικό για την αίτηση παύσης του Ελεγκτή-Ξεκαθαρίζει πως δεν θα εμπλακεί
Πάσχει η διαχείριση των Κοινοτήτων-Σαθρά φαινόμενα εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Ανακοινώθηκαν τα μέλη της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού-Στις 8 Μαΐου η συνάντηση Προέδρου με Ολγκίν
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ενστάσεις κατά υποψηφίου δημάρχου στην Επαρχία Λεμεσού-Ανακηρύσσονται από σήμερα 13 αντιδημάρχοι
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση
«Τιμούμε αυτούς που έμειναν στις επάλξεις και θυσιάστηκαν για να περισώσουν την εθνική αξιοπρέπεια»
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών-Το μέγεθος, το χρώμα και η σειρά των υποψηφίων (pics)