Ήρθε στην Κύπρο πριν από μερικές μέρες για ένα καλύτερο αύριο η άτυχη γυναίκα στην Πάφο

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας γύρω από το θάνατο της γυναίκας που ανεβρέθηκε σε γεωργική περιοχή πλησίον του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και Δημοτικού Σταδίου του Δήμου Γεροσκήπου .
 
Η γυναίκα εντοπίστηκε από πολίτη κατακρεουργημένη σε λίμνη αίματος, ήταν ημίγυμνη και έφερε τραύματα στο σώμα της.

Αμέσως ο ενημέρωσε τις αρχές και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο της Πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
 
Σύμφωνα με την μαρτυρία του πολίτη που έδωσε στην αστυνομία, η άτυχη γυναίκα είχε τις αισθήσεις της και σφάδαζε από τους πόνους, ενώ μιλούσε σπαστά ελληνικά, και το μόνο που έλεγε ήταν ότι πονούσε πολύ.
 
Από τις εξετάσεις της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 46χρονη από την Βουλγαρία η οποία διέμενε σε παλιό υποστατικό κοντά από το σημείο όπου εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένη.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, η άτυχη 46χρονη έφθασε στην Κύπρο πριν από μερικές μέρες μαζί με το σύζυγο της, για ένα καλύτερο αύριο και έψαχναν για δουλειά. Αυτά ανέφερε όταν κλήθηκε για ανάκριση ο σύζυγος του θύματος.
 
Είπε ακόμη στους ανακριτές πως ο ίδιος είδε για τελευταία φορά την 46χρονη λίγο πριν μεταβεί για την εργασία του ενώ η συμβία του ακολούθως, όπως του είχε αναφέρει, θα πήγαινε για εξεύρεση εργασίας.
 
Από ανάκριση γεωργοί
 
Η αστυνομία λόγω των τραυμάτων που έφερε, αρχικά εκτιμούσε ότι πρόκειται για άγριο φονικό ωστόσο δεύτερο σενάριο έρχεται να προστεθεί στις έρευνες, προς το οποίο μάλιστα στρέφονται αυτή τη στιγμή οι ανακριτές.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η άτυχη 46χρονη να κατακρεουργήθηκε από γεωργικό ελκυστήρα συνεπεία εργατικού ατυχήματος. Ως εκ τούτου το ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται το περιστατικό να σημειώθηκε στο συγκεκριμένο σημείο και ο οδηγός να την εγκατέλειψε ενώ δεύτερο ενδεχόμενο είναι να σημειώθηκε σε άλλο μέρος και να μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χωράφι.
 
Αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο και πάλι η αστυνομία πιθανόν να διερευνά υπόθεση φόνου ή ανθρωποκτονίας αφού η 46χρονη όταν αφέθηκε στο συγκεκριμένο μέρος ήταν ζωντανή και εάν  μεταφερόταν άμεσα στο νοσοκομείο δεν αποκλείεται αυτή τη στιγμή να βρισκόταν στη ζωή. Επίσης αναπάντητο παραμένει το ερώτημα εάν ο πολίτης την εντόπισε άμεσα στο σημείο ή εάν βρισκόταν εκεί τραυματισμένη για ώρα.
 
Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ από ανάκριση πέρασαν γεωργοί της περιοχής, χωρίς όμως να προκύψει οτιδήποτε.
 
Ωστόσο το ενδεχόμενο να πρόκειται για φόνο δεν έχει αποκλειστεί.
 
Φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροψία που θα διενεργήσει η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, από την αυτοψία διαφάνηκε ότι η άτυχη 46χρονη φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα, επισημαίνοντας ότι «όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά».
 

Δειτε Επισης

Διαπιστώνει παράλειψη και αμέλεια των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την ανεξέλεγκτη εισαγωγή σκύλων η Λοττίδη
Πιάστηκαν ξανά στον ύπνο μέρα μεσημέρι-Οργανώθηκε καλύτερα από την Αστυνομία ο υπόκοσμος για την ενέδρα
Πιθανόν ανήλικης η σορός που εντοπίστηκε στη Σωτήρα-Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις
Χείμαρρος κατά Παπαθεοδώρου ο Λοϊζίδης-«Να μας πει ο Αρχηγός αν μιλά με μάρτυρες κατηγορίας»
Κλειστό τμήμα του δρόμου Ανθούπολης-Παλαιχωρίου λόγω της απόπειρας φόνου
Εν κινήσει οι πυροβολισμοί στο θύμα της ενέδρας-Έφυγε από επίσκεψη στα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμιας (pics)
Έτσι στήθηκε η ενέδρα θανάτου μέρα μεσημέρι στη Λακατάμια-Σε απόσταση αναπνοής από τον αστυνομικό σταθμό
Απόπειρα φόνου εναντίον γνωστού προσώπου στη Λακατάμια
Στο νοσοκομείο κυνηγός μετά από δάγκωμα φίνας
Έρευνες στη θάλασσα για το άλλο μισό πτώμα-Στο μικροσκόπιο δύο υποθέσεις αγνοούμενων μεταναστών