Είχαν «συστηθεί» οι αστυνομικοί στη σύζυγο του Κάρλος – Προέβη σε επίσημη καταγγελία

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, το οποίο δείχνει να συλλαμβάνεται η  γυναίκα του γνωστού ποδοσφαίριση της Δόξας, Λουίς Κάρλος.
 
H σύζυγος του ποδοσφαιριστή κατήγγειλε τους αστυνομικούς που την ανέκοψαν για έλεγχο και στην συνέχεια την συνέλαβαν, στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου, συνοδευόμενη από εκπρόσωπο της Πρεσβείας της Βραζιλίας στην Κύπρο, ενώ το όλο θέμα θα τεθεί ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο, να τύχει διερεύνησης από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.
 
 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας Αντρέα Αγγελίδη ο οποίος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Active, «είχε γίνει ένας έλεγχος στη βάση πληροφοριών στη συγκεκριμένη περιοχή, είχε εντοπιστεί η συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία υπήρξε ένα θέμα με την επικοινωνία λόγω του ότι δε γνώριζε καλά αγγλικά. Τα μέλη της δύναμης που ήταν εκεί με πολιτική περιβολή είχαν αναφέρει ότι ήταν από την αστυνομία και στη συνέχεια είχαν διαπιστώσει τις συνθήκες παραμονής της, την είχαν μεταφέρει στο σπίτι της, χωρίς να μεταβεί σε αστυνομικό σταθμό».
 
Επίσης σε ότι αφορά τις επικρίσεις ότι συνελήφθη μπροστά στο παιδί της, η αστυνομία το διαψεύδει αναφέροντας ότι δεν υπήρχαν παιδιά εκεί παρά μόνο κάποιοι πολίτες.
 
«Ακόμη κι αν δεν υπήρχε το βίντεο και υπήρχε το παράπονο όπως αυτό έχει υποβληθεί στην αστυνομία, θα τηρείτο η ίδια διαδικασία όπως πάντα, αφού παράπονα εναντίον μελών της αστυνομίας εξετάζονται από ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές, για να υπάρχει διαφάνεια ως προς τη διερεύνηση» ανέφερε ο κ. Αγγελίδης.
 

Δειτε Επισης

Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό