Και όλα αυτά γιατί ήταν η σύζυγος του Κάρλος που συνελήφθη; Ο σάλος και η ουσία

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, το οποίο δείχνει να συλλαμβάνεται η  σύζυγος του γνωστού ποδοσφαίριση της Δόξας, Λουίς Κάρλος. Ένα βίντεο που έφερε σωρεία αντιδράσεων και έντονη κριτική στην αστυνομία για τον τρόπο που φόρεσε χειροπέδες η σύζυγος του ποδοσφαιριστή.
 
 
Η γυναίκα του ποδοσφαιριστή της Δόξας, μετέβαινε πεζή προς το Δημοτικό Σχολείο για να πάρει το παιδί της από το σχολείο.
 
Περίπολο της αστυνομίας βρισκόταν στην περιοχή για εξετάσεις αξιολογώντας πληροφορίες ότι υπήρχαν παράνομοι αλλοδαποί.

Ως εκ τούτου, ενώ περπατούσε, τα μέλη της δύναμης την ανέκοψαν για έλεγχο, όπως έκαναν ή θα έκαναν και σε άλλους, ζητώντας περαιτέρω στοιχεία για την ταυτότητά της.
 
Οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν ότι επρόκειτο για την σύζυγο του γνωστού ποδοσφαιριστή και εκ των πραγμάτων αυτό δεν θα άλλαζε κάτι ή δεν θα έπρεπε να αλλάξει και ουδεμία σχέση έχει με τις έρευνες της αστυνομίας.
 
Τα μέλη, καθηκόντως, είδαν μια ξένη γυναίκα, και στα πλαίσια των ερευνών τους, ζήτησαν από αυτή τα στοιχεία της.  

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι ζητούσαν οι αστυνομικοί καθώς δεν ήταν σε θέση να μιλήσει ούτε στην αγγλική ούτε στην ελληνική γλώσσα.

Ως εκ τούτου οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη της, όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις, αφού δεν είχε στοιχεία που να πιστοποιούν τόσο την ταυτότητα της όσο και την άδεια παραμονής της στην Κύπρο. Έτσι θα έπρεπε να οδηγηθεί στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων όπως οδηγούνται άλλοι τόσοι, που δεν είναι σύζυγοι ποδοσφαιριστή. Στο κάτω κάτω θα μπορούσε να ήταν παράνομη, όπως έτυχε χιλιάδες φορές.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή υπέστη σοκ και φώναζε και λόγω του ότι κάποιοι την γνωρίζουν τράβηξαν το σχετικό βίντεο. Πράγμα που ενδεχομένως να μην έκαναν εάν ήταν κάποια άλλη αλλοδαπή «άσημη» και πάλι και αυτή σοκ θα πάθαινε. 
 
Στη συνέχεια, αφού την έβαλαν στον περιπολικό κατάφεραν να συνεννοηθούν και την οδήγησαν στην οικία της, όπου τους προσκόμισε τα σχετικά έγγραφα. Έτσι στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη. Πράγμα που γίνεται και σε άλλες περιπτώσεις και δεν αφέθηκε ελεύθερη γιατί ήταν γνωστή. Πρόκειται διαδικασίες που ακολουθούνται.
 
Σε αρκετές περιπτώσεις η αστυνομία κατηγορήθηκε για την υπέρμετρη βια που χρησιμοποίησε για τη σύλληψη προσώπων ή την μεταχείριση υπόπτων. Αποτέλεσμα να δεχθεί δικαιολογημένα κριτική.
 
Σε αυτή την περίπτωση όμως, δεν φαίνεται στο βίντεο να χρησιμοποιήθηκε βία αλλά καταγράφεται το σοκ της γυναίκας, που οποιαδήποτε στην θέση της, ενδεχομένως να πάθαινε.
 
 

Δειτε Επισης

Υποβάλλονται τη Δευτέρα οι υποψηφιότητες για κοινοτάρχες και κοινοτικούς συμβούλους
Ελεύθερος ο ύποπτος για την βόμβα σε μπαρ στον Πρωταρά, ελεύθερος και ο ένας για τους εμπρησμούς πρακτορείων
Έτσι θα λειτουργεί ο ανθρωπιστικός διάδρομος από την Κύπρο όταν ολοκληρωθεί η προβλήτα στη Γάζα
Ο Αμπάς λέει ότι μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα
Μπαίνουν σε λειτουργία άλλες πέντε κάμερες στη Λεμεσό-Σε ποια σημεία θα βρίσκονται
Χρίστο Τσίγκη για την δημαρχία Στροβόλου στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο
Στο Λουξεμβούργο η Υπ. Γεωργίας για το Συμβούλιο ΕΕ-Συζητείται η απλούστευση Κοινής Αγροτικής Πολιτικής
Πρώην σύζυγος εμίρη του ISIS αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες στη Γαλλία-«Ήξερε ότι ο άνδρας της με βίαζε»
Αναλύει στους ομολόγους του την πολιτική της Κύπρου για επιστροφές μεταναστών ο ΥΠΕΣ-Αύξηση κατά 66%