Σάλος με τη σύλληψη της συζύγου ποδοσφαιριστή – Ο λόγος που φόρεσε χειροπέδες (vid)

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, το οποίο δείχνει να συλλαμβάνεται η  γυναίκα του γνωστού ποδοσφαίριση της Δόξας, Λουίς Κάρλος.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ίδια, όλα συνέβησαν καθώς βρισκόταν έξω από το σχολείο του παιδιού της για να το παραλάβει. Εκεί,  δύο αστυνομικοί, ένας άνδρας και μια γυναίκα με πολιτικά ρούχα σταμάτησαν μπροστά της με το υπερεσιακό όχημα τους και της φόρεσαν χειροπέδες.

Στο δρόμο προς το αστυνομικό τμήμα, η γυναίκα, όπως ισχυρίζεται, ζήτησε από τους αστυνομικούς να την σταματήσουν στο σπίτι της για να τους δείξει τα χαρτιά της. Οι αστυνομικοί όταν αντιλήφθηκαν τον μέγα λάθος τους και ότι συνέλαβαν την λάθος γυναίκα την άφησαν ελεύθερη.

Η γυναίκα του ποδοσφαιριστή έκανε καταγγελία για το περιστατικό στην πρεσβεία της χώρα της.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περίπολο της αστυνομίας βρισκόταν στην περιοχή για εξετάσεις αξιολογώντας πληροφορίες ότι υπήρχαν παράνομοι αλλοδαποί.

Τα μέλη της δύναμης την ανέκοψαν για έλεγχο, όπως έκαναν και σε άλλους, ζητώντας περαιτέρω στοιχεία για την ταυτότητά της. Οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν ότι επρόκειτο για την σύζυγο του γνωστού ποδοσφαιριστή.

Η εν λόγω γυναίκα δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι ζητούσαν οι αστυνομικοί καθώς δεν ήταν σε θέση να μιλήσει ούτε στην αγγλική ούτε στην ελληνική γλώσσα.

Ως εκ τούτου οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη της όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις αφού δεν είχε στοιχεία που να πιστοποιούν τόσο την ταυτότητα της όσο και την άδεια παραμονής  της στην Κύπρο.

Στη συνέχεια, αφού την έβαλαν στον περιπολικό κατάφεραν να συνεννοηθούν και την οδήγησαν στην οικία της, όπου τους προσκόμισε τα σχετικά έγγραφα. Έτσι στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.
 
 
Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

Αναφορικά με βίντεο, που αναρτήθηκε σήμερα σε αθλητική, ενημερωτική ιστοσελίδα, σχετικά με έλεγχο από δύο μέλη της Αστυνομίας σε γυναίκα, η Αστυνομία αναφέρει ότι:

Λαμβάνοντας υπόψη τις υφιστάμενες οδηγίες, το όλο θέμα θα τεθεί ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο, να τύχει διερεύνησης από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.
 
Το σχετικό βίντεο του περιστατικού δημοσίευσε η ιστοσελίδα sport-fm.com.cy
 

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα-Κλάπηκαν κοσμήματα και χρυσαφικά από οικία
Φωτιά σε δύο οχήματα έξω από μηχανουργείο στην Πάφο-Επηρεάστηκε και τρίτο
ΒΙΝΤΕΟ: Επί ποδός καθ' όλη της διάρκεια της νύχτας συνεργεία της Πυροσβεστικής-Πλημμύρησαν σπίτια και δρόμοι
Σαραντατετράχρονος έβρισε και γρονθοκόπησε αλλοδαπό στην Πάφο-Συνελήφθη για υπόθεση ρατσισμού
Πλημμύρισαν υπόγεια και δρόμοι, 72 κλήσεις για βοήθεια- Ο απολογισμός της κακοκαιρίας
Στα 60 τα περιστατικά για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας-Ανάκληση προσωπικού από Πυροσβεστική
Δεκατέσσερα συνεργεία επί πόδος, στις 56 οι κλήσεις για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας
Στο νοσοκομείο γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημά της μετά από τροχαίο
ΒΙΝΤΕΟ: Πλημμύρισαν υποστατικά και δρόμοι στη Λευκωσία-Επί ποδός η Πυροσβεστική
Όχημα ανετράπη και κατέληξε σε χωράφι-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα