Και τρίτος εκτελεστής στο μακελειό; Πρόσωπο «κλειδί» ρίχνει φως…

Το πάζλ του μακελειού της Αγίας Νάπας της 23ης Ιουνίου, ακριβώς την ίδια ημέρα που διαπράχθηκε και το πενταπλό φονικό πριν από τέσσερα χρόνια, επιχειρεί να στήσει η αστυνομία καθώς νέες πληροφορίες κάνουν λόγο και για τρίτο εκτελεστή και τέταρτο δράστη.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί ο τρόπος δράσης των πληρωμένων δολοφόνων, καθώς ενώπιον των αρχών φθάνουν συνεχώς νέες πληροφορίες ως προς τις λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, οι διωκτικές αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο να υπήρχε και τρίτος εκτελεστής την ώρα του μακελειού και να μην επρόκειτο για το πρόσωπο που ανέμενε τους δυο άλλους δολοφόνους στο όχημα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στη νέα πληροφορία που φέρνει επιπρόσθετα δεδομένα στην υπόθεση,  αναφέρθηκε ο φρουρός του δολοφονηθέντος επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη που νοσηλευόταν τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για πρόσωπο «κλειδί» καθώς ήταν αυτόπτης μάρτυρας του στυγερού εγκλήματος και ο οποίος ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ότι οι εκτελεστές που εισήλθαν στο εστιατόριο ήταν τρεις και όχι δύο.  

Ωστόσο, ο φρουρός του επιχειρηματία ακόμη δεν έδωσε κατάθεση στις αρχές, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας.

Η κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση ενώ σε περίπτωση που εξακριβωθεί η ύπαρξη τρίτου εκτελεστή, τότε η αστυνομία εκτιμά ότι στο όχημα ανέμενε 4ος συνεργός.  

Την ίδια ώρα, άφαντος παραμένει ο Αλβανός εκτελεστής που καταζητείται για το φονικό παρά τις έρευνες της αστυνομίας, με το σενάριο να έχει διαφύγει στα κατεχόμενα να ενισχύεται όλο και περισσότερο.

 

Δειτε Επισης

Νέα στοιχεία για τον Τσιντούλα, «έδρασε μόνος του»-Με λουλούδια έξω από το νοσοκομείο οι υποστηρικτές του Φίτσο
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ρόμπερτ Φίτσο-Υπό κράτηση ο δράστης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα-Δεν υπάρχουν θύματα
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
«Δικτάτορας που δεν αναγνωρίζει κόκκινες γραμμές ο Πούτιν»-Τι λέει συνεργάτης του Ναβάλνι
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Χάος με τις ανάρμοστες συμπεριφορές στην ψηφιακή πύλη που ενώνει τις δύο πόλεις Νέα Υόρκη-Δουβλίνο
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα