Δευτέρα 6 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Λυγίζει το παράπονο του μικρού Αλέξανδρου-«Έκλαια ώσπου να κοιμηθώ»

  25/05/2020 15:17
ΒΙΝΤΕΟ: Λυγίζει το παράπονο του μικρού Αλέξανδρου-«Έκλαια ώσπου να κοιμηθώ»

ΒΙΝΤΕΟ: Λυγίζει το παράπονο του μικρού Αλέξανδρου-«Έκλαια ώσπου να κοιμηθώ»

  25/05/2020 15:17
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον εννιάχρονο Αλέξανδρο. Ένα παιδί με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής.

Είναι ένα από τα παιδιά που απαγορεύεται να πάει σχολείο, εάν δεν εγκριθεί από ειδική επιτροπή. Είναι ένα από τα παιδιά που έφτιαξε τη βαλίτσα του γεμάτος χαρά επειδή θα έβλεπε ξανά τους συμμαθητές του. Είναι ένα από τα παιδιά, που η ασύγγνωστη και άκομψη ενέργεια κάποιων, τα πλήγωσε… Τα έκαναν να κλαίνε…. Τα έκαναν να μην μπορούν να κοιμηθούν.

 «Ήθελα να επιστρέψω  σχολείο, είπαν μου ότι θα πάω αλλά μια μέρα πριν επιάσαν τηλέφωνο τη μάμα μου και είπαν της ότι εν μπορώ να πάω. Είμαι λυπημένος. Στεναχωρήθηκα. Εκείνη τη νύκτα έκλαια ώσπου να κοιμηθώ. Ήμουν πολύ στεναχωρημένος», λέει ο εννιάχρνος που βρέθηκε μαζί με τη μητέρα του και άλλους γονείς έξω από το υπουργείο Παιδείας για να διαμαρτυρηθεί.

Όταν ο Αλέξανδρος ρωτήθηκε εάν ξέρει τι μέτρα πρέπει να παίρνει τώρα που έχει κορωνοϊό απάντησε.

«Πρέπει να πλένω τα χέρια μου πριν και μετά το διάλειμμα με αντισηπτικό, να μην κοντεύω πιο πολλά από δύο μέτρα τα άλλα παιδιά και να μην παίζω κοντά με άλλα παιδιά».
 
Όταν ακούς τους γονείς αυτών των παιδιών και τα συναισθήματα που τους προκάλεσαν νιώθεις στεναχώρια και πίκρα. Όταν ακούς τα ίδια τα παιδιά νιώθεις ντροπή… Αλήθεια δεν υπάρχει κάποιος να το λήξει όλο αυτό; Γιατί;   
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας