Ανάρτησε με μαγιό τον Αντωνέλλο ο Νικολαΐδης-Καταγγελία στην Αστυνομία

Μπλεξίματα με την Αστυνομία για τον αντιπρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ, Παντελή Νικολαΐδη, εξαιτίας των αναρτήσεών του, για τον εκπρόσωπο τύπου του Υπουργείου Παιδείας, Σπύρου Αντωνέλλου.
 
Ο Σπύρος Αντωνέλλος, σε δηλώσεις του στον REPORTER ανέφερε πως προέβη σε καταγγελία στη Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς επίσης και στην Επίτροπο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για την ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΟΕΛΜΕΚ, στην οποία χρησιμοποιήθηκε φωτογραφία, η οποία είχε αναρτηθεί στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
«Ο κ. Νικολαΐδης έχει παραλάβει παράνομα το συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό, από την ιστοσελίδα μου, αφού δεν είμαστε φίλοι. Μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές μου διακοπές και μάλιστα με έχει βάλει δίπλα από τον υπουργό Παιδείας. Την φωτογραφία συνόδευαν προσβλητικά σχόλια εναντίον μου. Αυτό το έχω καταγγείλει και μάλιστα η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων μου ζήτησε να της στείλω και συμπληρωματικό υλικό», σημείωσε ο κ. Αντωνέλλος, προσθέτοντας πως τώρα περιμένει πως θα εξελιχθεί η καταγγελία του.
 
«Μπούρδες και ανοησίες όλα αυτά»
Μπούρδες και ανοησίες χαρακτήρισε τις ενέργειες του εκπροσώπου τύπου του Υπουργείου Παιδείας, ο Παντελής Νικολαΐδης, ο οποίος απάντησε μέσω REPORTER στην καταγγελία του κ. Αντωνέλλου.
 
Ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ υποστήριξε πως οι ενέργειες του κ. Αντωνέλλου στερούνται νομικού και λογικού υπόβαθρου και πρόσθεσε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.
 
«Ο κ. Αντωνέλλος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, επειδή οι αποφάσεις τους έχουν χρεωκοπήσει και έχουν οδηγήσει τον εκπαιδευτικό και μαθητικό κόσμο σε εξέγεργη και την ευθύνη για όλα αυτά φέρει ο ίδιος. Αναπληρεί τον κρυβόμενο υπουργό Παιδείας, εκτρέφοντας τις φιλοδοξίες του για περαιτέρω υπηρεσιακή ανέλιξη. Έτσι απειλές τύπου Αντωνέλλου, έχω αντιμετωπίσει δεκάδες στην καριέρα μου και όποιος είναι ένοχος και βρίσκεται σε δύσκολη θέση απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη», κατέληξε ο Παντελής Νικολαΐδης.
 
Σημειώνεται ότι η ανάρτηση του κ. Νικολαΐδη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον εκπαιδευτικό κόσμο, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Βράβευσε τοπικές αρχές, επιχειρήσεις, οργανισμούς για πράσινες δράσεις ο Πρόεδρος
Το Κόμμα για τα Ζώα χαιρετίζει απόφαση Υπουργείου Γεωργίας για πυροτεχνήματα
Στο 83,3% η θνησιμότητα λαγών που απελευθερώθηκαν-Προβληματισμένη η Υπηρεσία Θήρας
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Η Υπουργός Γεωργίας ξεκίνησε συναντήσεις με παραγωγούς, αγρότες και ψαράδες
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία
Στην οικοδομική βιομηχανία τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα
Βήμα προς την ενίσχυση του κράτους δικαίου η σύσταση Φορέα Καταπολέμησης της Απάτης
Πέντε υποτροφίες σε Κύπριους για σπουδές ανακοίνωσε η Πρεσβεία Μαρόκου