Δευτέρα 20 Μαϊ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Φάσκουν και αντιφάσκουν στον ΠΙΣ για την πρωτοβουλία για το ΓΕΣΥ  

  13/02/2019 12:17
Φάσκουν και αντιφάσκουν στον ΠΙΣ για την πρωτοβουλία για το ΓΕΣΥ   

Φάσκουν και αντιφάσκουν στον ΠΙΣ για την πρωτοβουλία για το ΓΕΣΥ  

  13/02/2019 12:17
«Οι αντιφάσεις στις δηλώσεις των διαφόρων εκπροσώπων του ΠΙΣ επιβεβαιώνουν εκείνο που εξ αρχής είχα αναφέρει για την ύπαρξη πρωτοβουλίας για ετοιμασία εγγράφου από μεσολαβητή που ενεργούσε εκ μέρους μερίδας της ηγεσίας του Συλλόγου», τονίζει σε σημερινή γραπτή δήλωσή του ο υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.
 
Ο υπουργός Υγείας υπογραμμίζει πως το τι πραγματικά έγινε είναι στην κρίση του καθενός, υποδεικνύοντας τις αντιφάσεις και τις διάφορες παραλλαγές στις δηλώσεις των διαφόρων εκπροσώπων του ΠΙΣ.
 
«Οι αντιφάσεις στις δηλώσεις των διαφόρων εκπροσώπων του ΠΙΣ επιβεβαιώνουν εκείνο που εξ αρχής είχα αναφέρει για την ύπαρξη πρωτοβουλίας για ετοιμασία εγγράφου από μεσολαβητή που ενεργούσε εκ μέρους μερίδας της ηγεσίας του Συλλόγου», επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Ιωάννου.
 

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την γραπτή δήλωση του υπουργού Υγείας:
 
«Είναι λυπηρό ότι ακόμα και σήμερα παρακολουθούμε εκπροσώπους της ηγεσίας του ΠΙΣ να προβαίνουν σε δημόσιες τοποθετήσεις σχετικά με την ύπαρξη ή όχι εγγράφου με προτάσεις του ΠΙΣ. Δεν θα σχολιάσω τις αντιφάσεις και τις διάφορες παραλλαγές στις δηλώσεις των διαφόρων εκπροσώπων του ΠΙΣ, αλλά θα ήθελα να τοποθετηθώ για τελευταία φορά:
 
Παραλαμβάνοντας το έγγραφο από άτομο που ενεργούσε εκ μέρους γιατρών στην ηγεσία του ΠΙΣ, ως όφειλα καθηκόντως το προώθησα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΥ, το οποίο σε συνεδρία του πριν από δύο βδομάδες το εξέτασε και ετοίμασε αντιπρόταση, η οποία μου απεστάλη και την προώθησα την αμέσως επόμενη μέρα της συνεδρίας του ΔΣ του ΟΑΥ στους ενδιαφερόμενους μέσω του διαμεσολαβητή.
 
Οι αντιφάσεις στις δηλώσεις των διαφόρων εκπροσώπων του ΠΙΣ επιβεβαιώνουν εκείνο που εξ αρχής είχα αναφέρει για την ύπαρξη πρωτοβουλίας για ετοιμασία εγγράφου από μεσολαβητή που ενεργούσε εκ μέρους μερίδας της ηγεσίας του Συλλόγου.
 
Το τι πραγματικά έγινε είναι στην κρίση του καθενός. Προσωπικά, δεν θα δώσω περαιτέρω συνέχεια σε δημόσιες αντιπαραθέσεις. Πέραν της παρούσας δήλωσης, δεν θα προβώ σε οποιαδήποτε άλλη δημόσια τοποθέτηση, σεβόμενος τον ιατρικό κόσμο που έχει πιστέψει και στηρίζει το εγχείρημα». 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας