Δεν θα αφήσουν να… νεκρώσει το ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας

Σε πρόσληψη δύο νέων ιατρών στις αρχές Ιουνίου προχωρά το Υπουργείο Υγείας μετά την παραίτηση του ζεύγους ιατρών από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο νοσοκομείο Λάρνακας, δήλωσε στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Συγκριμένα ο κύριος Ιωάννου ανάφερε πως η ενημέρωση που έχει ο ίδιος είναι πως οι δύο ιατροί αποχώρησαν καθαρά για οικογενειακού λόγους και διαβεβαίωσε πως θα εργάζονται στο τμήμα μέχρι τέλος του μήνα.

«Όσον αφορά τους δύο συγκεκριμένους ιατρούς που έδωσαν παραίτηση, αντιλαμβάνομαι ότι η χρονική συγκυρία που έγινε αυτό μπορεί να προσδίδει άλλους λόγους. Η ενημέρωση που έχω είναι ότι έγινε για καθαρά οικογενειακούς λόγους -και οι δύο εργάζονταν στο ίδιο τμήμα- και με την ευκαιρία θα ήθελα να τους ευχαριστήσω διότι από την ενημέρωση που είχα θα συνεχίσουν να εργάζονται μέχρι το τέλος του μήνα. Εμείς σαν Υπουργείο, ολόκληρη την εβδομάδα έχουμε λάβει τα μέτρα μας, ούτως ώστε να υπάρξει η απαραίτητη στελέχωση στο ΤΑΕΠ Λάρνακας και έχουμε ήδη προχωρήσει προκαταρκτικά στην πρόσληψη δύο επιπλέον ιατρών που θα αρχίσουν στις αρχές Ιουνίου. Όλες οι ενέργειες που γίνονται είναι για να μην μείνει χωρίς στελέχωση το συγκεκριμένο Τμήμα», τόνισε ο Υπουργός Υγείας.

Επίσης ο Κωνσταντίνος Ιωάννου δήλωσε στους δημοσιογράφους πως δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα η αποχώρηση των δύο ιατρών την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μετά και τη σύλληψη άλλων δύο από το ίδιο ΤΑΕΠ ωστόσο όμως τόνισε ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες προσπάθειες και έχουν ειδωθεί.
 
Διαβάστε επίσης:
 

Δειτε Επισης

Βράβευσε τοπικές αρχές, επιχειρήσεις, οργανισμούς για πράσινες δράσεις ο Πρόεδρος
Το Κόμμα για τα Ζώα χαιρετίζει απόφαση Υπουργείου Γεωργίας για πυροτεχνήματα
Στο 83,3% η θνησιμότητα λαγών που απελευθερώθηκαν-Προβληματισμένη η Υπηρεσία Θήρας
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Η Υπουργός Γεωργίας ξεκίνησε συναντήσεις με παραγωγούς, αγρότες και ψαράδες
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία
Στην οικοδομική βιομηχανία τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα
Βήμα προς την ενίσχυση του κράτους δικαίου η σύσταση Φορέα Καταπολέμησης της Απάτης
Πέντε υποτροφίες σε Κύπριους για σπουδές ανακοίνωσε η Πρεσβεία Μαρόκου