H Κωνσταντάκη μίλησε ανοιχτά για το μέγεθος... «Το πάχος είναι πιο σημαντικό από το μήκος»

 

«Το πάχος είναι πιο σημαντικό από το μήκος. Μπορεί για παράδειγμα κάτι να είναι πάρα πολύ μακρύ και πάρα πολύ…»  «Σεξ σε πλοία, εκκλησίες, νεκροταφεία έχουν “παίξει” αυτά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Στο Εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark μπήκε η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία κλήθηκε να απαντήσει και σε πολύ πιπεράτες ερωτήσεις. Στην ερώτηση για το αν το μέγεθος μετράει, τα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός προκάλεσαν… ταραχή στον παρουσιαστή!

«Ναι, μετράει. Ο Ασκητής είχε πει ότι από 9 πόντους και πάνω είναι οκ. Αυτό είναι 20 πόντοι, μη ρωτήσεις πώς το ξέρω, το έχω μετρήσει στα καταστήματα που πάω κι αγοράζω έπιπλα, αντίο να έχω το μέτρο έχω αυτό. Το δικό μου χέρι είναι 20, αλλά το έχει βάλει πολύς κόσμος στοίχημα με μένα ότι αυτό δεν είναι 20 πόντοι γιατί φαίνεται μικρό, δεν είναι όμως. Νομίζω ότι το μέγεθος κάπως μετράει. Βέβαια, θα σου πω ποιο είναι το χειρότερο…

Το χειρότερο είναι η διάμετρος. Το πάχος είναι πιο σημαντικό από το μήκος. Και πιστεύω με αυτή την απάντηση κόλαφος μπήκα στο πάνθεον και είπα μια μεγάλη αλήθεια γιατί όλες οι κοπέλες λέμε μεταξύ μας ότι σημασία έχει και το πάχος. Μπορεί για παράδειγμα κάτι να είναι πάρα πολύ μακρύ και πάρα πολύ σουβλερό και να είναι πάρα πολύ ενοχλητικό. Οπότε, ας πάμε στους 9 πόντους του Ασκητή με μια πολύ ωραία διάμετρο», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη.

 

«Το νοσοκομείο είναι περίεργο γιατί άμα κάνεις κάτι τύπου σεξουαλικό και είναι ο παππούς στο διπλανό κρεβάτι… Δεν είχαμε και λεφτά τότε για το μονόκλινο, ήμασταν φοιτητές. Δεν έχω ρε συ κάτι γιατί ξέρεις τι γίνεται τώρα, αυτά τα άσχημα έρχονται με τα γηρατειά. Είναι περίεργο μέρος η παραλία; Σιγά το πράγμα. Είναι περίεργο μέρος το πλοίο; Σιγά το πράγμα. Αυτά δεν είναι περίεργα μέρη, το θέμα είναι να υπάρχει ο κίνδυνος… Άμα είναι βράδυ και είσαι με τον σλίπινγκ μπαγκ στο κατάστρωμα, κι αυτό δεν είναι περίεργο. Αλλά αυτά γινόντουσαν παλιά…

Αυτά έχουν παίξει τώρα, πλοία, εκκλησίες… Όχι μέσα στην εκκλησία. Ξέρεις, αυτά τώρα, νεκροταφεία, έχουν παίξει. Έχω κάνει σεξ έξω από νεκροταφείο γιατί συνήθως τα νεκροταφεία είναι σε απόμερα μέρη. Όχι, δεν είναι το νεκροταφείο πιο περίεργο μέρος από το νοσοκομείο, γιατί εκεί ήταν στου διαόλου τη μάνα κι επίσης δεν υπήρχε κανένας, και δεν ήσουν μέσα στο νεκροταφείο, απ’ έξω. Όχι στην είσοδο, τι να κάνεις στην πόρτα; Να δεις αν έρχεται ο χάρος; Πιο έξω», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»