«Δεν ήθελα να αγοράσει μηχανή, τον είχα παρακαλέσει να μην πάρει... ένιωθε ότι θα πεθάνει...»

 

Συγκινημένη μίλησε για τον Πάνο Ζάρλα! Έτσι έμαθε για το τραγικό δυστύχημα…  Το πρώτο φιλί και ο έρωτας στο #PowerOfLoveGR Αποκάλυψε επίσης, αν τα ρούχα που φορούσαν ήταν δικά τους ή τους τα έδιναν από την παραγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Τη Στέλλα Μιζεράκη, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Power of Love, φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα”. Η πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα με τρεμάμενη φωνή αναφέρθηκε στον τραγικό χαμό του, στο πάρτι που προηγήθηκε κι έστειλε το δικό της μήνυμα…

«Ήταν πολύ ξαφνικό και πολύ δυσάρεστο και για μένα φυσικά και για άλλους ανθρώπους. Δεν μου έχει ξανατύχει να χάσω κάποιον πολύ κοντινό μου άνθρωπο και τόσο ξαφνικά και σε τόσο μικρή ηλικία. Εύχομαι πραγματικά να μην μάθει κανείς πώς είναι να το νιώσεις αυτό, την απώλεια ενός δικού σου ανθρώπου.

Εκείνη η βραδιά ήταν πολύ ωραία, διασκεδάζαμε… Εγώ έφυγα από το πάρτι για να παραλάβω τη μητέρα μου από το αεροδρόμιο και μετά ενημερώθηκα γι’ αυτό. Το πάρτι το είχε ετοιμάσει η μητέρα του και κάτι φίλες της και ο Πάνος υποψιαζόταν ότι μπορεί να του κάνουμε έκπληξη, μου το έλεγε. Πήγαμε στο πάρτι, διασκεδάσαμε κι έγινε αυτό. Εγώ κοιμόμουν όταν το έμαθα. Ήταν πάρα πολύ νωρίς το πρωί, ξημερώματα. Με πήρε τηλέφωνο η Τζούλια, από το παιχνίδι, και μου το είπε, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πήρα έναν πολύ καλό μου φίλο, του το είπα και πήγε από εκεί να δει αν ισχύει. Βρήκε τη μητέρα του και μου το επιβεβαίωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

 

Ειλικρινά, δεν μου είναι ευχάριστο να το συζητάω και να το σκέφτομαι. Βγήκα και μίλησα εκείνες τις μέρες για να δώσω ένα μήνυμα στους ανθρώπους, ρε παιδιά προσέξτε λίγο πως οδηγείτε. Φορέστε ένα κράνος, να πηγαίνετε πιο σιγά, υπάρχουν άνθρωποι που σας περιμένουν να γυρίσετε σπίτι, να κάνετε όνειρα… Φροντίστε να μην καταστρέψετε τα όνειρά σας. Ξέρω ότι δεν φόραγε κράνος, αλλά μας είπαν ότι και να το φόραγε, δεν…

Και να μάθουμε λεπτομέρειες για το τι έγινε, δεν έχει καμία σημασία πλέον. Αν ήταν εν ζωή, θα είχε σημασία, ίσως βλέπαμε αν κάποιος φταίει, αλλά τώρα δεν έχουν καμία σημασία. Ο Πάνος δεν είχε μηχανή όταν γνωριστήκαμε, μετά την πήρε, εγώ δεν ήθελα ποτέ να πάρει. Ήταν προσεκτικός οδηγός», είπε μεταξύ άλλων η Στέλλα Μιζεράκη.

Δείτε όλα όσα είπε η Στέλλα Μιζεράκη…

 

Όπως είπε η ίδια, το μοιραίο βράδυ, ήταν μαζί στο πάρτι των γενεθλίων του και διασκέδαζαν.

Εκείνη έφυγε νωρίτερα και έμαθε για το δυστύχημα τα ξημερώματα, ενώ δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης όμως, περιέγραψε ένα περιστατικό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. 
Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως όταν είχε πάει στην Τουρκία για τις ανάγκες του Power of love, ο θείος της είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή. 
Ένα ατύχημα που την αναστάτωσε και ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. 
Όπως είπε η ίδια, ήταν ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που την σόκαρε. Μάλιστα, έχει τρελή αδυναμία στον θείο της, ενώ έχει πάνω της και τατουάζ με εκείνον.

Η περιγραφή της ήταν απλά συγκλονιστική:

 

Τότε, πήρε την απόφαση πως δεν θα ανέβει ποτέ ξανά σε μηχανή.

«Ο Πάνος όταν γνωριστήκαμε δεν είχε μηχανή. Εγώ δεν ήθελα ποτέ να πάρει. Τον είχα παρακαλέσει να μην πάρει. Είχε παλιότερα μικρότερου κυβισμού μηχανή. Τη συγκεκριμένη δεν την είχε. Εγώ τις μηχανές ούτως ή άλλως δεν τις ήθελα λόγω του περιστατικού με τον θείο μου», είπε μεταξύ άλλων.

 

Η πρώην παίκτρια του Power of love, αφού ανέφερε πως έχει λάβει μέρος σε καλλιστεία, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ. 
Όπως είπε, τόσο η ίδια όσο και οι γονείς της το έβλεπαν λίγο επιφυλακτικά και δεν ήταν σίγουροι για το αν θα έπρεπε να μπει στο παιχνίδι.
Μίλησε για το πώς βρέθηκε στο παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είχε δηλώσει συμμετοχή στο My style rocks και τελικά κατέληξε στο Power of love.

Όσο για το αν πίστευε ότι θα βρει τον έρωτα μέσα στο σπίτι, η Στέλλα, είπε χαρακτηριστικά:
Στο casting με είχαν ρωτήσει αν πιστεύω ότι θα βρω τον έρωτα και τους είχα πει "όχι", δεν το πιστεύω».

 

Αποκάλυψε επίσης, αν τα ρούχα που φορούσαν ήταν δικά τους ή τους τα έδιναν από την παραγωγή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities