Σαγηνευτική Ιωάννα Μαλέσκου! Αποπλάνησε Μουτσινά και τηλεθεατές

 

 

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ/Sigma βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», όπου μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά.  Τι απάντησε για την προσωπική της ζωή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ένα χρόνο περίμενε αυτή τη στιγμή ο Νίκος Μουτσινάς και έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν άνοιξε την πόρτα και αντί για την παρουσιάστρια του Love It, είδε κάποιους άλλους.

Τι συνέβη και γιατί δεν μπήκε η παρουσιάστρια στο πλατό πριν από τους δυο άντρες που τη συνόδευαν;

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής ρώτησε την Ιωάννα, μεταξύ άλλων, και για την προσωπική της ζωή. Η ίδια, όμως, θέλησε να απαντήσει διπλωματικά, προκειμένου να μην δώσει “τροφή” για σχόλια.

«Πρόσφατα είδα ένα δημοσίευμα που ήταν άκρως αληθές, με ποιον συζεί η Ιωάννα Μαλέσκου. Εδώ, ότι βλέπεις γύρω γύρω έρχεται. Δεν νιώθω ποτέ μόνη μου. Δεν νιώθω μόνη μου λεπτό, το πιστεύεις;», είπε αρχικά η Ιωάννα, με τον Νίκο Μουτσινά ωστόσο, να επιμένει για να βγάλει το… λαβράκι!

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέρει να δίνει… διπλωματικές απαντήσεις!

 

Λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, η Ιωάννα Μαλέσκου με τη Βάνια κλήθηκαν να μαγειρέψουν μαζί στον αέρα, ωστόσο, ο γνωστός παρουσιαστής είχε ετοιμάσει μια έκπληξη και για τις δυο τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς κάλεσε μέσα, λοιπόν, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, προκειμένου να βοηθήσει τη Βάνια με τη συνταγή, μια συνταγή… σκέτη κόλαση.

Cheesecake πραλίνα έφερε η Αργυρώ στα δύο κορίτσια και όλοι οι άνθρωποι στο πλατό δεν έβλεπαν την ώρα να τελειώσει η εκπομπή για να πάρουν από ένα κομμάτι.

 

Προηγουμένως στην πρόκληση που είπε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το «Καλό μεσημεράκι» δε δίστασε η Ιωάννα Μαλέσκου να απαντήσει, με χιούμορ, το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Love It» του ΣΚΑΪ. Τι ακριβώς, όμως, έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου;

«Επειδή εγώ δεν προκαλώ, όμως, δεν περνάω και έτσι όλα αυτά τα οποία ακούω, έκανα μια επίσκεψη! Και που δεν πήγα» σημείωσε με νόημα η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα.

Έτσι, αμέσως μετά, είδαμε την όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να… αλωνίζει το εξωτερικό με το διακριτικό φόρεμα που μας πρωτοσύστησε τηλεοπτικά, πριν λίγες μέρες, η Ματίνα Νικολάου ως Βάνια στο «Καλό μεσημεράκι».

«Έβαλα κάτι διακριτικό. Ότι βρήκα στη ντουλάπα της Βάνιας» πρόσθεσε, γελώντας, η Ιωάννα Μαλέσκου στο «Love It» του ΣΚΑΪ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»