Ασυγκράτητος o #TheBachelorGR! Τα παθιασμένα φιλιά και σε άλλες παίκτριες...

 

 

Τα παθιασμένα φιλιά του Παναγιώτη έκαναν άνω – κάτω τις παίκτριες στο #TheBachelorGR και η αποχώρηση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο νέο επεισόδιο του Bachelor, η Νικολέττα δήλωσε ερωτευμένη με τον Παναγιώτη, μετά το πρώτο τους ραντεβού, αλλά και το παθιασμένο τους φιλί. Να θυμίσουμε μάλιστα πως είχε προηγηθεί η βόλτα στην παραλία του Παναγιώτη με τη Σία, αλλά και τα φιλιά τους μπροστά στην κάμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Οι δύο παίκτριες του Bachelor φαίνεται πως βρίσκονται σε κόντρα μεταξύ τους, αφού μετά τις αποκαλύψεις της Νικολέττας, η Σία δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο.

Φυσικά είναι ακόμη αρκετά νωρίς, αφού ο mr Bachelor έχει βρεθεί ιδιαιτέρως μόνο με δύο παίκτριες, έχοντας εκφράσει τον ενθουσιασμό του για τη Νικολέττα.

Ποια θα είναι η επόμενη που θα κερδίσει το ενδιαφέρον του;

 

Ο Παναγιώτης και τα κορίτσια στην πρώτη τους φωτογράφηση.

Τι άλλο πια θα κάνουν τα κορίτσια του ριάλιτι προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά του;

Στο νέο επεισόδιο του Bachelor, ο Παναγιώτης εμφανίστηκε ως Αντόνιο, κάνοντας μια εντυπωσιακή φωτογράφηση δίπλα στην Κλεοπάτρα. Φυσικά τα σχόλια, αλλά και οι εντάσεις, δεν έλειψαν, αφού αρκετές από τις παίκτριες θα ήθελαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Κλεοπάτρας, τον οποίο είχε η Αντζελίνα.

Να θυμίσουμε πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε αρκετή εμπειρία στο σημερινό concept, μιας και έχει εργαστεί στο παρελθόν ως μοντέλο.

 

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν ηρεμεί ούτε στο νέο επεισόδιο του Bachelor.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνεχίζει να… τρελαίνει τις παίκτριες του Bachelor, με τις ίδιες μάλιστα να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά του.

Η πρώτη τυχερή ήταν η Σία, η οποία απόλαυσε μια βόλτα μαζί του στο σκάφος. Η εντυπωσιακή μελαχρινή του Bachelor αφέθηκε στην αγκαλιά του, ενώ σειρά είχε η Νικολέττα η οποία απόλαυσε ρομαντικό δείπνο αλλά και ένα τρυφερό φιλί από τον Παναγιώτη.

Στο νέο επεισόδιο, Μαρίνα και Παναγιώτης βρέθηκαν ιδιαιτέρως. Φυσικά οι αγκαλιές και τα φιλιά δεν έλειψαν από τη ρομαντική βραδιά στο Bachelor.

 

Διαφορετικό ραντεβού για τον Παναγιώτη.

Μετά την ομαδική δοκιμασία, ο Παναγιώτης συνέχισε να γνωρίζει καλύτερα τα κορίτσια του ριάλιτι, τα οποία είναι έτοιμα για τα πάντα, προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά του.

Μετά το θεαματικό ραντεβού με τη Μαρίνα, το οποίο ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα και ένα παθιασμένο φιλί, σειρά είχε η Μαριεύη.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η μελαχρινή παίκτρια του ριάλιτι πήγαν μαζί στο τζακούζι, μόνο που αυτή τη φορά ο mr Bachelor θέλησε να… ψαρέψει τη Μαριεύη για τις συμπαίκτριές της, αλλά και για όσα συμβαίνουν στο σπίτι.

Στόχος του εξάλλου είναι να μάθει τα πάντα για εκείνες, αφού μέσα από τα ατομικά ραντεβού και τις δοκιμασίες, ο Παναγιώτης θα βρει εκείνη που θα μπει και επισήμως στη ζωή του.

 

 

Ήρθαν μεγάλες αποκαλύψεις στο νέο επεισόδιο του Bachelor.

Στο νέο επεισόδιο του Bachelor, τα κορίτσια συνάντησαν τον Παναγιώτη σε μια βραδιά γεμάτη αποκαλύψεις.

Η Νικλοέττα με τη Σία και τη Μαρίνα ήταν οι πρώτες που δέχτηκαν τα φιλιά του Παναγιώτη, προκαλώντας έτσι έντονα σχόλια στο σπίτι του ριάλιτι.

Όταν μάλιστα τα κορίτσια συζήτησαν για τις εξελίξεις της εβδομάδας, τότε αποκάλυψαν στην Κασσιανή: «Όταν φεύγαμε για το ποδόσφαιρο, είπες κάτι πολύ άσχημο, να σπάσουμε το πόδι μας και εγώ πιστεύω πάρα πολύ στην αρνητική ενέργεια. Δεν μιλάμε για μάγια, αλλά για αρνητική ενέργεια».

Εκείνη άφωνη, έχοντας όντως τραυματιστεί μια συμπαίκτριά της, απάντησε: «Δεν θα ξαναπώ κάτι τέτοιο, που αφορά τη σωματική ακεραιότητα κάποιου. Δεν το είχα σκεφτεί, τώρα που το είπατε όμως…. Με στεναχώρησε αυτό τώρα».

 

Δεν έλαβε τριαντάφυλλο και είπε οριστικό "Αντίο" στον Παναγιώτη.

Η τελετή των Ρόδων ξεκίνησε με τον Παναγιώτη να βρίσκεται απέναντι στις παίκτριες του Bachelor.

Η εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, έφερε τον Παναγιώτη Βασιλάκο κοντά με τρία κορίτσια. Αυτά ήταν, η Μαρία, η Σία και η Νικολέττα.

Από το σπίτι του ριάλιτι δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι τσακωμοί, ενώ τα κορίτσια πέρασαν μια σειρά δοκιμασιών προκειμένου να έρθουν κοντά με τον Παναγιώτη.

Η ώρα της αξιολόγησης έφτασε και όλες τους περίμεναν να λάβουν το τριαντάφυλλο με το οποίο εξασφαλίζουν την παραμονή τους στο Bachelor.

Ποια δεν τα κατάφερε; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»