Σκουλός και Καράβας, οι δύο άντρες του #GNTMgr, μίλησαν για την κόντρα της Καγιά - Ηλιάνας

 
 
Λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων του νέου κύκλου του GNTM, στο οποίο θα συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Γιώργος Καράβας έκαναν δηλώσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων του νέου κύκλου του GNTM, στο οποίο θα συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα του Πρωινού.

Ο κριτής του ριάλιτι μόδας, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου, ενώ ρωτήθηκε και για την κόντρα της πρώτης με τη Βίκυ Καγιά.

«Είναι πιο ενδιαφέρον φέτος το GNTM με αγόρια και κορίτσια. Είναι κάτι καινούργιο και για εμάς και για εσάς. Θα ήθελα να είναι κοντά μας φέτος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου. Είναι φίλες μου. Τις ξέρω πολλά χρόνια. Δηλαδή με την Έλενα δουλεύουμε μαζί 20 χρόνια. Αλλά εντάξει, πάμε για άλλα.

Με εμένα ήταν μια χαρά και η Βίκυ και η Ηλιάνα. Αυτά είναι δικά τους, δε τα ξέρω εγώ. Δε ξέρω τι κάνουν. Αλλά σε κάθε δουλειά δεν υπάρχουν εντάσεις και προβλήματα; Αλλά τουλάχιστον εγώ δεν πήρα χαμπάρι κάτι. Στα γυρίσματα ήταν μια χαρά. Αυτά που διαβάζετε εσείς, διαβάζω και εγώ. Το καλοκαίρι θα κάνουμε φουλ γυρίσματα, αλλά δεν με πειράζει. Δυο μήνες καραντίνα κάναμε διακοπές» τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός.

 

Ο Γιώργος Καράβας είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ και θα είναι ο μέντορας του GNTM 3! Λίγο πριν ανακοινωθεί επισήμως από το STAR ο ρόλος του στο ριάλιτι μόδας, ο Γιώργος Καράβας είχε μιλήσει αποκλειστικά στην κάμερα του Πρω1νού και στην Μαίρη Αρώνη για τη συμμετοχή του στο GNTM.

“Τον ρόλο δεν τον γνωρίζω. Εγώ έχω έρθει εδώ για να συζητήσω κάτι άλλο. Φαντάζομαι πως είμαι στο GNTM, από εκεί και πέρα θα τα μάθετε όλα από το κανάλι όπως πρέπει. Έχω έρθει για ένα meeting, δεν γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες. Δεν γνωρίζω καν αν θα είμαι στη θέση του κριτή ή του coach, ή οτιδήποτε άλλο. Ακόμα δεν γνωρίζω κάτι επίσημα”, ανέφερε τότε ο επισήμως πια, μέντορας του GNTM.

Ποια είναι η σχέση του με τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής; “Με τον Δημήτρη Σκουλό έχουμε δουλέψει αρκετές φορές μαζί. Την Βίκυ την γνωρίζω σχεδόν από τότε που ξεκίνησα το κομμάτι της μόδας. Τον κύριο Μπράτη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, τον γνωρίζω σαν όνομα, είναι εξαιρετικός σχεδιαστής.”

Τι λέει για το κομμάτι του ριάλιτι, τώρα που θα συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια στο GNTM;

“Στα αγόρια και στα κορίτσια πάντα υπάρχει μια αλληλεπίδραση όπως και στην ζωή έξω, είναι αναμενόμενο. Από εκεί και πέρα το show είναι για να προωθήσει το κομμάτι της δουλειάς. Είμαστε εδώ για το κομμάτι της μόδας. Είναι αναμενόμενο να αναπτυχθούν και κάποιες περαιτέρω σχέσεις”, απαντά ο Γιώργος Καράβας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Κατερίνα Διδασκάλου: «Θεωρώ πολύ γενναία την αλλαγή στάσης του Κώστα Αρζόγλου»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»
Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, ευτυχώς υπήρχε η μητέρα μου»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»