Ο Μπέλλος μιλάει 1η φορά για την πρόταση που του έκανε η Ελένη Μενεγάκη!

 
 

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του #MasterChefGR αναφέρθηκε πρώτη φορά για την αισθητική επέμβαση και την εμφύτευση μαλλιών

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου μίλησε ο Δημήτρης Μπέλλος. Ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef αναφέρθηκε πρώτη φορά σχετικά με την πολυσυζητημένη πρόταση συνεργασίας που του έκανε στο παρελθόν η Ελένη Μενεγάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«H Ελένη Μενεγάκη είναι θεά. Ήμουν 21 χρονών και δούλευα στη Θεσσαλονίκη. Το μαγαζί ήταν πίτα και μου λένε πως “έρχεται η Μενεγάκη”. Λέω “παιδιά τι να κάνουμε; Το ίδιο φαγητό θα βγάλουμε”. Ήρθε ο σερβιτόρος και μου είπε πως η Ελένη Μενεγάκη θέλει να γνωρίσει τον μάγειρα.

Με κοιτάζει η θεά Ελένη Μενεγάκη και μου λέει “αχ μικρός είσαι εσύ”. Λέω “ναι”. Εγώ ήμουνα κόκκινος, δεν ήξερα τι γινόταν γύρω μου. Μου είπε αν θέλω δουλειά και ότι ήθελε να συνεργαστούμε. Μου είπε να της δώσω το τηλέφωνό μου. Με πήρε κάποια στιγμή νομίζω. Δεν απάντησα ποτέ και εκεί έσβησε. Δεν απάντησα γιατί νομίζω ότι κοιμόμουν. Μου είχε πει κάτι για νησί. Για την Άνδρο. Ποτέ δε θα μάθουμε» είπε ο Δημήτρης Μπέλλος.

 

Οι δυο τους, μιλώντας στην Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψαν πως είχαν όλοι οι παίκτες φάει στο μαγαζί του Σελίμ πριν μπουν στον διαγωνισμό, ενώ όσον αφορά τη σχέση τους, η συγκατοίκηση συνεχίζεται για το ζευγάρι.

“Πριν μπούμε στο παιχνίδι, ήρθαμε να φάμε και μας έδωσε κάποια tips ο Σελίμ. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ακόμα τι θα κάνουμε. Τη σχέση μας την ξεκινήσαμε με συγκατοίκηση μέσα στο παιχνίδι, βγαίνοντας μέναμε πάλι μαζί, τώρα Αθήνα μένουμε μαζί προς το παρόν. Αν δεν τα πάμε καλά, τότε δεν θα υπάρχει συγκατοίκηση. Προς το παρόν δεν μαγειρεύει κανείς, μόνο delivery. Στην καραντίνα μαγείρευε η Μαρία.

Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί από την οντισιόν που γνωριστήκαμε. Το πρώτο βήμα το έκανε ο Δημήτρης! Αυτή τη στιγμή μένουμε σε σπίτι ενός φίλου του Δημήτρη ή σε ξενοδοχεία, δεν έχουμε νοικιάσει ακόμα, πρώτα θα δούμε τι θα γίνει με τις δουλειές”, ανέφεραν συγκεκριμένα στο Πρω1νό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Επιπλέον, ο Δημήτρης Μπέλλος αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει πάρει το χρηματικό έπαθλο του Silver Award: “Το έπαθλο από το Silver θα το πάρουμε σε πολύ καιρό.”

Ο πρώην παίκτης του MasterChef απάντησε πρώτη φορά στις φήμες που τον ήθελαν να έχει κάνει αισθητική επέμβαση μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι μαγειρικής.

Ο ίδιος διέψευσε την αισθητική επέμβαση και αποκάλυψε πως έκανε μόνο κάποιες θεραπείες στα μαλλιά, καθώς έχει τριχοφάγο. Ο Δημήτρης Μπέλλος τόνισε ακόμη πως είναι στις σκέψεις του να κάνει εμφύτευση μαλλιών.

«Δεν ισχύει ακόμη η αισθητική επέμβαση. Έκανα κάποιες θεραπείες γιατί είχα τριχοφάγο και φαινόταν. Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις μέσα από αυτό και μπορεί να το κάνω. Να βάλω μαλλιά, γιατί στα 30 αρχίζει να γυαλίζει η καράφλα. Είναι δική μου η σκέψη όχι της Μαρίας. Υπήρχε σαν σκέψη. Έχω αρχίσει να αραιώνω λιγάκι, αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Στις κάμερες το είδα. Οπότε χρειάζεται» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μπέλλος.

Με την κάμερα του Πρωινό, η Άννα Ζηρδέλη συνάντησε το ζευγάρι στο εστιατόριο του Σελίμ και η Μαρία Μπέη τόνισε τα εξής: «Τη σχέση μας την ξεκινήσαμε με συγκατοίκηση μέσα στο παιχνίδι, βγαίνοντας μέναμε πάλι μαζί, τώρα στην Αθήνα μένουμε πάλι μαζί. Αν δεν τα πάμε καλά, τότε δεν θα υπάρξει συγκατοίκηση. Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί από την οντισιόν που γνωριστήκαμε. Ο Δημήτρης έκανε την πρώτη κίνηση. Δεν έχουμε νοικιάσει σπίτι ακόμα»
 

 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»