Οι πρώτες φωτογραφίες του Δημήτρη Μπέλλου μετά την αισθητική επέμβαση!

 

 

 Δείτε τον Δημήτρη Μπέλλο του #MasterChefGR  μετά την αισθητική επέμβαση που έκανε με τα 10.000! Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπέλλος απέρριψε την πρόταση της Μενεγάκη!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο  Δημήτρης Μπέλλος μπορεί να μην κατάφερε να φθάσει στον τελικό του Masterchef, όμως κέρδισε το Silver Award και… πήρε 10 χιλιάδες ευρώ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Πρώτη η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Μπέλλος δεν έχει χωρίσει από τη Μαρία Μπαίη και αποκάλυψε ότι έκανε μία αισθητική επέμβαση!

H Φαίη Σκορδά τόνισε στο Πρωινό: «Tα 10.000 ευρώ του Silver Award θα τα πάρει ο Μπέλλος. Επίσης μου ήρθε και μια πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη πως το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί. Γνωρίζω πως για ένα διάστημα οι δυο τους ήταν μαζί στη Θεσσαλονίκη. Έκανε μια αισθητική επέμβαση ο Μπέλλος. Και μετά ο ένας ήταν στη Χαλκιδική και η άλλη στη Θεσσαλονίκη. Η Μαρία γενικά δε βγαίνει πολύ. Αλλά ήταν μαζί πριν ο Μπέλλος πάει στην Ασπροβάλτα»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Σήμερα η εκπομπή, Happy Day πρόβαλλε φωτογραφίες του Δημήτρη Μπέλλου μετά την αισθητική επέμβαση που έκανε και όπως τόνισε η ομάδα τα λεφτά πήγαν… στην επέμβαση!

O Δημήτρης Μπέλλος έκανε εμφύτευση μαλλιών...  Γι' αυτό και φορά καπελάκι!

 

Δείτε το βίντεο

 

Την ώρα που μιλούσαν οι δικοί του άνθρωποι στην εκπομπή του Star, η μητέρα του Δημήτρη Μπέλλου, του παίκτη που κέρδισε χθες τα 10 χιλιάδες ευρώ στο MasterChef σηκώθηκε από την θέση της και χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να αποχαιρετήσει τους παρουσιαστές… αποχώρησε!

Τότε ο αδερφός του διαγωνιζόμενου του MasterChef,ο Χρήστος Μπέλλος πήρε τον λόγο και είπε: «Θα πρέπει να σας αφήσει η μητέρα μου, θα μείνω εγώ». Αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης «πάγωσαν», ενώ στη συνέχεια η Κατερίνα τόνισε: «Κανένα πρόβλημα»!

Ο Χρήστος Μπέλλος στη συνέχεια ανέφερε ότι ο αδερφός του δίνει σημασία στη μαγειρική και όχι στα σχόλια και στα κουτσομπολιά.

 

Φίλος και συνεργάτης του Δημήτρη Μπέλλου, ο Γιώργος Φιλίππου περιέγραψε στην κάμερα του πρωινού τη γνωριμία της Ελένης Μενεγάκη με τον παίκτη του MasterChef και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αρνήθηκε τη συνεργασία τους!

«Τότε ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος 21 ετών και κάποια στιγμή η Ελένη Μενεγάκη είχε φάει αστακό και ζήτησε να δει τον σεφ. Έδωσε το τηλέφωνό του και του έκανε πρόταση να πάει στην Άνδρο να δουλέψει για κάποια δική της δουλειά. Έφυγε για Νορβηγία τελικά, δεν το σκέφτηκε καν» τόνισε χαρακτηριστικά!

Ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε από τη Νορβηγία στην Ελλάδα και μπήκε κατευθείαν στο MasterChef, όπου και κατάφερε να κερδίσει τα 10 χιλιάδες ευρώ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»