Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ήμουν έγκυος αλλά το έχασα... Η αποβολή ήταν μια τραυματική εμπειρία...»

  03/06/2020 12:06
«Ήμουν έγκυος αλλά το έχασα... Η αποβολή ήταν μια τραυματική εμπειρία...»

«Ήμουν έγκυος αλλά το έχασα... Η αποβολή ήταν μια τραυματική εμπειρία...»

  03/06/2020 12:06
 
 
H  άτυχη εγκυμοσύνη που τη συμάδεψε.
 

Συνέντευξη στο περιοδικό YOU παραχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως πριν από τρία χρόνια είχε μια άτυχη εγκυμοσύνη που τη συμάδεψε.

Με τον σύντροφό σου Τίτο Καταλαγαριανάκη πάτε για γάμο;

Με τον Τίτο ζούμε ήδη σαν παντρεμένοι, επομένως δεν σκέφτομαι τον γάμο. Δεν με απασχόλησε ποτέ ο γάμος και δεν με απασχολεί τι λέει το περιβάλλον μου. Ή θα στήριζα αυτό που πίστευα για να είμαι καλά με τον εαυτό μου ή θα ζούσα αυτό που θέλουν οι γύρω μου, χωρίς να είναι ούτε αυτοί ευτυχισμένοι ούτε εγώ...

Ένα παιδί λείπει από τη ζωή σου;

Το θέλω πάρα πολύ. Ήμουν έγκυος πριν από 3 χρόνια αλλά το έχασα και αυτός ήταν ο λόγος που είχα πάρει τότε και ένα σκυλάκι, για να μεγαλώνουν μαζί.

Η αποβολή ήταν μια τραυματική εμπειρία που με δυσκόλεψε πολύ, επειδή όμως όλα έχουν άμεση συνάρτηση με την ψυχολογική μας διάθεση, σκέφτηκα να πάρω τον χρόνο μου και να προχωρήσω...

Εξάλλου όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου τα έκανα σε μεγάλη ηλικία, επομένως δεν με προβληματίζει, εάν μια εγκυμοσύνη μου συμβεί σε 5 χρόνια από τώρα, θα συμβεί... Όλα θα βρουν τον δρόμο τους όπως πρέπει και εάν υπάρχει κάποια ψυχή που προορίζεται να είναι το παιδί μου θα είμαι εδώ με ανοιχτά τα χέρια να την αγκαλιάσω και να τη φροντίσω με όλη μου την καρδιά.

 

Για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου στον Γιώργο Λιάγκα. Η γνωστή αθλήτρια αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, πριν τρία χρόνια, κατά την οποία έχασε το παιδί που κυοφορούσε.

«Είχα μια αποβολή, πρώτη φορά το είπα αυτό. Δεν έχω συνηθίσει να μοιράζομαι με τους ανθρώπους προσωπικά πράγματα. Όταν κάτι έχει ηρεμήσει μέσα μου, είναι και πιο εύκολο να μιλήσεις γι’ αυτό. Αυτό συνέβη πριν τρία χρόνια. Τότε είχα πάρει και το σκυλάκι μου για να μεγαλώσουν μαζί.

Έμεινα έγκυος και το έχασα το παιδάκι στους 4 μήνες. Το βίωσα πολύ στενάχωρα. Ήταν η πίεση της καθημερινότητας και της δουλειάς μου που το προκάλεσε όλο αυτό. Είχα ένα απίθανο πρόγραμμα γιατί έκανα πολλά πράγματα μαζί.

Δεν με αποθάρρυνε αυτό από το να ξαναπροσπαθήσω μετά, απλά μπήκα και στη διαδικασία να ακούσω και εμένα και λίγο να ηρεμήσω και θα γίνει τη στιγμή που είναι να γίνει», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας