«Μπήκα στη φυλακή Λάκης και βγήκα κύριος Γαβαλάς, Έτσι έμπαινα & στους οίκους μόδας»

 

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής στο #MyStyleRocksGR αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο διάστημα που πέρασε στη φυλακή τόσο στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όσο και στον σεβασμό που κέρδισε από όλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πτώχευση της εταιρείας του και τη φυλάκισή του, στον γάμο του με μοντέλο από τη Σουηδία και στην εγκυμοσύνη της, αλλά και στην πρόσφατη κόντρα του με τον Τρύφωνα Σαμαρά με αφορμή το J2US.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος κύπριος παραγωγός ευθύνεται που ο Λάκης Γαβαλάς θα παίξει στο θέατρο;

Η περιπέτεια με τη δικαιοσύνη

Αναφερόμενος στην περιπέτειά του με τη δικαιοσύνη, που τον οδήγησε από τα χλιδάτα πάρτυ της Μυκόνου στο κελί του Κορυδαλλού, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: "Εδώ και δέκα χρόνια παραδίδω όλα μου τα έσοδα στο ελληνικό κράτος. Είχα τυφλή εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου", ενώ περιέγραψε αναλυτικά το πώς εξαπατήθηκε από συνεργάτη του, που ήταν στην ομάδα που διαχειριζόταν τα οικονομικά του. 

 

"Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς, προσθέτοντας πως «μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας"

"Στη φυλακή έκανα τη γυμναστική, τη διατροφή μου. Ήμουν ο Παπαμιχαήλ τους, η Καρέζη τους, η Βουγιουκλάκη τους. Μετά από τρεις μήνες με φώναξε η εισαγγελέας και μου είπε να εργαστώ στον κήπο της φυλακής. Στη φυλακή μπήκα ως Λάκης και βγήκα ως κύριος Γαβαλάς. Η φυλακή μου δεν ήταν μόνο ο Κορυδαλλός. Είχα φυλακίσει τον εαυτό μου πολύ πριν μπω στην κανονική φυλακή. Αλλά να τιμωρηθούμε τόσο πολύ, όπως παράδειγμα η αδελφή μου, ήταν άδικο", δήλωσε.

 

Ο άγνωστος γάμος και η εγκυμοσύνη

Ο Λάκης Γαβαλάς προέβη σε μια αποκάλυψη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, σχετικά με το παρελθόν του, αναφέροντας ότι πριν από αρκετά χρόνια είχε παντρευτεί με μια Σουηδέζα, με την οποία έμειναν μαζί για 9 χρόνια. Μάλιστα, η κοπέλα είχε μείνει έγκυος, ωστόσο, κάποια προβλήματα υγείας τους ανάγκασαν να διακόψουν την κύηση και έτσι έχασαν το παιδί. 

"Τη γνώρισα στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας που βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα σαν χορευτής. Εκείνη ήταν μοντέλο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία με πολιτικό γάμο. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Η βάση μας ήταν η Ιταλία και ταξιδεύαμε συνεχώς. Μια μέρα ήμασταν στην παραλία μαζί και εκεί ήταν διάφοροι όμορφοι άντρες. Εκεί λίγο "μπερδεύτηκα". Είχα "μπερδευτεί" ξανά στο παρελθόν, αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Μου άρεσε εκείνο που είχα, έμεινα πιστός εκεί. "Οι σχέσεις μου γενικά, μη με ρωτήσεις φύλο, ήταν 3 όλες κι όλες. Είμαι του βάθους των πραγμάτων. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει με γοητεύει μόνο η ομορφιά", ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Έπειτα ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε πως η σύζυγός του έμεινε έγκυος, αλλά κάποια προβλήματα υγείας της, τους ανάγκασαν στον 5ο μήνα να διακόψουν την κύηση. Το παιδί δεν θα ήταν υγιές, όπως είπε. "Και κάποια μέρα μου είπε πως νομίζει πως πρέπει να μείνω μόνος μου. Μου είπε “φεύγω” και δεν είπα “μείνε”. Είπα “οκ”. Ήταν έγκυος και απέβαλε πέντε μηνών. Αυτή ήθελε να κάνει και 15 παιδιά σε μια στιγμή για να δεθούμε πιο πολύ. Τελικά ήταν έγκυος. Για να ρεγουλάρει την περίοδο έπρεπε να πάρει κάποια φάρμακα. Της είπε ο γιατρός ότι το παιδί αυτό δε θα έβγαινε άρτιο και υγιή. Έπρεπε να αποκολληθεί και να φύγει. Έτσι το έβγαλε. Ήταν αγοράκι. Του έλειπαν τα νύχια και τα μαλλιά. Τώρα θα είχα γιο που θα ήταν 45 χρονών. Και θα είχε και εγγόνια. Τώρα η πρώην γυναίκα μου μένει στην Ελβετία» είπε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Γαβαλάς.

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities