Το χρονικό του λαμπερού γάμου του Κωνσταντίνου Καζάκου και ενός πικρού διαζυγίου

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι είναι η αιτία του διαζυγίου!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009, ώρα 8 το βράδυ.
Στο ξωκλήσι του Αγίου Διονυσίου στο Island ο Κωνσταντίνος Καζάκος περιμένει την Ιωάννα Μαρτζούκου με την οποία έχει ήδη δύο χρόνια σχέση.

Η νύφη στήνει μόνο πέντε λεπτά τον γαμπρό και το ερωτευμένο ζευγάρι ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

 

Η νύφη έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της και ο γαμπρός δεν σταμάτησε να χαμογελάει. Τα στέφανα άλλαξαν η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου και ο σχεδιαστής Κωνσταντίνος Σόμολης, ο οποίος δημιούργησε και το νυφικό.

 

Οι νεόνυμφοι, αμέσως μετά την τελετή του γάμου, φεύγουν με ένα μαύρο τζιπ, που στα μπροστινά τζάμια του αυτοκινήτου έγραφε “Just Married”, ενώ στο παρμπρίζ υπήρχε μία καρδιά ζωγραφισμένη που έγραφε τα αρχικά τους.

 

Στη δεξίωση που ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει, αφιερώνοντας την ερμηνεία του βέβαια στη γυναίκα της ζωής του.

 

Τότε, 10 χρόνια πριν τίποτα δεν προμήνυε ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας του ζευγαριού θα έληγε άδοξα.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου γνωρίστηκαν όταν η Ιωάννα ανέλαβε να τον κάνει εξώφυλλο μαζί με τον πατέρα του Κώστα Καζάκο, όταν η ίδια ήταν Fashion Director στο περιοδικό Life&Style.

Μετά από παρότρυνση του φίλου του Κωνσταντίνου, Ιωσήφ Μαρινάκη, ένα μήνα μετά πήγε να τον δει και κάπως έτσι ξεκίνησε να γράφεται η δική τους ιστορία.


Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε αγάπη, σε ένα μεγάλο έρωτα, παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί τον μονάκριβο γιο τους Ιάσονα.

Όλα αυτά τα χρόνια το ζευγάρι δεν είχε δώσει δικαιώματα και αφορμές για να υπάρξουν υποψίες ότι κάτι ανάμεσά τους δεν πάει καλά. Αντίθετα σε κάθε του δημόσια εμφάνιση έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι.

Μάλιστα, είχαν γιορτάσει την δέκατη επέτειο του γάμου τους και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά την διάρκεια της νυχτερινής τους εξόδου.

Ο γοητευτικός ηθοποιός και η πανέμορφη fashion editor πόζαραν μαζί τον περασμένο Ιανουάριο, στο πάρτι γενεθλίων του γιου τους, Ιάσονα με οποίο συνήθιζαν να περνάνε μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούσαν

Φαίνεται ότι η καραντίνα λόγω κορονοϊού έπαιξε το δικό της ρόλο στο τέλος του γάμου του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Ιωάννας Μαρτζούκου

«Η οικογένεια είναι η βάση του κάθε ανθρώπου. Είναι αυτό που του χαρίζει δύναμη, πάθος και του δίνει λόγο στον αγώνα που κάνει. Αγωνιζόμαστε για αυτούς που αγαπάμε. Αλλά και για τους εαυτούς μας. Σίγουρα το επάγγελμα του ηθοποιού δεν είναι το ιδανικό για έναν οικογενειάρχη, διότι πολλές φορές χρειάζεται να απουσιάζουμε λόγω περιοδειών ή υπάρχουν δύσκολα ωράρια, με γυρίσματα το πρωί και θέατρο το βράδυ. Χρειάζεται πολύ δέσιμο και κατανόηση στην οικογένεια για να κρατήσουν οι σχέσεις», είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του.

 

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει αποκτήσει από προηγούμενο γάμο με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη, μία κόρη, την Τζένη Καζάκου,.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Μεσημέρι” ο ηθοποιός έχει γυρίσει σε σελίδα στη ζωή του και είναι μαζί με νεαρή γυναίκα με την οποία συνεργάστηκαν επαγγελματικά την περασμένη σεζόν.

Το αν ισχύει ή όχι ο χρόνος θα δείξει!

 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»