Αυτός θα αντιμετωπίσει Μπέλλο & Μαρία στον τελικό του #SilverAward!

 

 

Η Μάρλεν για μαγείρισσα πήγε στο #MasterChefGR, μοντέλο θα βγει! Ο Κουτσόπουλος πρότεινε να πάει στο… #GNTMgr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στον ημιτελικό, οι τρεις παίκτες που διαγωνίζονταν ήταν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τη θέση στον τελικό για την διεκδίκηση των 10.000 ευρώ του Silver Award.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο Διονύσης, η Μάρλεν και ο Τζον έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να χαρίσουν στους κριτές ένα καλό πιάτο.

 

Η βοήθεια του κοινού και η ομάδα «ανέκδοτο» 

 

Η Μάρλεν για μαγείρισσα πήγε, μοντέλο θα βγει.

Αυτό τουλάχιστον της πρότεινε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όταν επισκέφτηκε τον πάγκο της για να δει πώς εξελίσσεται η διαδικασία με τη μαγειρική, καθώς απόψε διαγωνίζεται η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά για το Silver award.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 'Οταν η Μάρλεν είχε εκπροσωπήσει την Κρήτη σε καλλιστεία στη Βρετανία

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λοιπόν, βρέθηκε στον πάγκο της και την ρώτησε γιατί θέλει να κερδίσει και τι πρόκειται να κάνει με τα χρήματα αν τα αποκτήσει.

Εκείνη με θάρρος του απάντησε ότι θα πάει στην Καλιφόρνια γιατί υπάρχει μεγάλη αγορά στα plus size models, κι έτσι ο κριτής του Master Chef της πρότεινε να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο GNTM.

Η Μάρλεν, όμως, του ξεκαθάρισε ότι δεν θα δήλωνε συμμετοχή στο reality show μοντέλων, γιατί δεν θα ήταν εκείνος στην κριτική επιτροπή. Μια απάντηση που τον έπεισε τελικά! Βέβαια, την τρόλαρε λίγο όσον αφορά στο modeling, καθώς η απάντησή της δεν του φάνηκε και πολύ… μαγειρική!

 

Με ένα πιάτο του chef Χάρης Αντωνόπουλος, η τριάδα άναψε φωτιές και ξεκίνησε. Ο καθένας έδωσε τη δική του νότα στο πιάτο, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς υπογράμμισε ότι και οι τρεις τους τα πήγαν καλά.

Όμως, ένας έχασε τη μάχη και το εισιτήριο και έτσι έμειναν δύο να διαγωνιστούν και να έρθουν κοντά στο Silver Award, κάτι που η Μάρλεν θέλει πολύ!

Μέσα από τις διαφορετικές κουλτούρες, για ακόμα μια φορά, ο Tζον, η Μάρλεν και ο Διονύσης προσπάθησαν να μεταφέρουν στα πιάτα τους μοναδικές γαστριμαργικές εμπειρίες ανεβάζοντας το επίπεδο του διαγωνισμού ακόμα πιο πολύ.

Έπειτα από δύσκολη σκέψη, ωστόσο, ο μέντορας τους, Σωτήρης Κοντιζάς κλήθηκε να λάβει την πιο δύσκολη απόφαση! Εκείνη κατά την οποία ένας ή μία δεν θα συνέχιζαν στη Silver Award εβδομάδα του ΜasterChef.

Σε ότι έχει να κάνει με τη γεύση τα πήγατε και οι τρεις πολύ καλά” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς προς τους τρεις διαγωνιζόμενους του MasterChef, προσθέτοντας όμως πως “οι δύο που συνεχίζουν στην επόμενη φάση και συνεχίζουν να διεκδικούν το έπαθλο αυτής της ιδιαίτερης εβδομάδας είναι η Μάρλεν και ο Τζον”!

 
 

Ο μέντορας τους, Σωτήρης Κοντιζάς δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να αποφασίσει ποιος εκ των δύο θα είναι εκείνος που θα τον εκπροσωπήσει στην επόμενη φάση της ιδιαίτερης αυτής εβδομάδας στο MasterChef!

“Ένας μπορεί να περάσει και να αναμετρηθεί με τον Δημήτρη και τη Μαρία” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς απευθυνόμενος στους δύο διαγωνιζόμενους του MasterChef, συμπληρώνοντας πως “η αστοχία με τα νουντλς ήταν πιο έντονη στο πιάτο της Μάρλεν. Οπότε περνάει ο Τζον! Τζον συγχαρητήρια”!

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, όμως, η Μάρλεν Γρυντάκη εξέφρασε το παράπονο της στην κάμερα του MasterChef. “Το όνειρο ναυάγησε, να ‘ναι καλά ο Φιλιππινέζος που το βοήθησε με το πιάτο του. Να με ξεπαστρέψει, να μην μπορώ να πάω αύριο στον ημιτελικό και να μπορώ να κερδίσω τα 10.000 ευρώ” σημείωσε.

Έτσι, ο Τζον Ρεάνο θα συναντήσει τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη!

 

Δείτε στο επόμενο επεισόδιο

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Σταμάτης Κραουνάκης: «Γέλασα με την Παπαρίζου, αγνώριστη πια αλλά μπάστα»
#Eurovision 2024: Η #Rai διέρρευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Ιταλίας - 12αρι στο Ισραήλ
«Δράκουλες & Δεινόσαυροι» βγήκαν σεργιάνι στα κανάλια - Είχαν όλοι μια κακή κουβέντα για την Μαρίνα Σάττι
Viral oι γκριμάτσες και τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ
Σε ποια θέση δείχνουν τα στοιχήματα, Μαρίνα Σάττι & Silia Kapsis στον Μεγαλο Τελικό της #Eurovision 2024
Η #Μουρμούρα ρίχνει αυλαία μετά από 11 χρόνια - Η απόφαση για τους απρόσμενους τίτλους τέλους
Ένας 23χρονος έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του επί σκηνής – Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή
Γιώργος Θεοφάνους: «Το 1992, στην ίδια πόλη, το Μάλμε, φοράω το γαμπρικό μου κοστούμι, δεν είχα κι άλλο»
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Β’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο πρώτο μισό η Ελλάδα!
#SurvivorGR: Το βουνό έπεσε - Αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με αποσκευές 126.000 ευρώ