H θρυλική βίλα του Ασλάνη στην Μύκονο, ανήκει πια στην Βάνα Μπάρμπα;

 

Ο Μιχάλης Ασλάνης και η Βάνα Μπάρμπα υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι και πλέον, η βίλα στο νησί των ανέμων θα κατοικηθεί από την ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Νίκος Γεωργιάδης έκανε μία αποκάλυψη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως για μερικά χρόνια το σπίτι του γνωστού σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο, πέρασε στη Βάνα Μπάρμπα.

Ο Μιχάλης Ασλάνης και η Βάνα Μπάρμπα υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι και πλέον, η βίλα στο νησί των ανέμων θα κατοικηθεί από την ίδια.

«Την συνάντησα τυχαία τις μέρες του Πάσχα. Ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Μύκονο. Η Βάνα είχε και παλιά σπίτι στη Μύκονο το οποίο είχε πουλήσει σε καλή τιμή, προ κρίσης. Έχει περάσει, λοιπόν, στα χέρια της, μετά από πολύπλοκες διαδικασίες γιατί ανήκε στο κράτος, το σπίτι του καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη. Θα το έχει για μια δεκαετία νομίζω. Θέλει και να μείνει και να το εκμεταλλευτεί, όπως κάνουν οι περισσότεροι που έχουν σπίτια στη Μύκονο. Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εργασίες, γιατί το σπίτι ήταν σε μια κατάσταση εγκατάλειψης. Θα περάσει όλο της το καλοκαίρι εκεί η Βάνα Μπάρμπα, τρεις μήνες», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

 

Ωστόσο, η Βάνα Μπάρμπα τονίζει σημερα στην Έλενα Πολυκάρμπου πως δεν ήταν μια καλή επιλογή, γιατί ο κορωνοϊός της χάλασε τα σχέδια.

“Αυτό το σπίτι, εγώ με έναν επενδυτή -έχω μια σχέση με το real estate γενικότερα- παίρναμε ακίνητα από το δημόσιο, μπαίναμε σε διαγωνισμούς για να μπορούμε να τα εκμεταλλευόμαστε. Σκέφτηκα, λοιπόν, τον Μιχάλη επειδή ήταν φίλος αγαπημένος και το είχε το δημόσιο, να μπορούσαμε να το χειριστούμε.

Αυτό είχε γίνει 4-5 μήνες πριν την κρίση του κορωνοϊού. Δυστυχώς. όμως, ήταν πολύ κακή στιγμή για εμάς και πολύ κακή επένδυση. Δεν μπορούμε ούτε να το συντηρήσουμε, δεν μπορούμε ούτε να το φτιάξουμε γιατί το σπίτι είναι κατεστραμένο. Μπορεί να το αφήσουμε κι εμείς στο δημόσιο να το πάρει κάποιος άλλος γιατί δεν βγαίνουμε, δεν μπορούμε. Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, δεν φτάνουν τα χρήματα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

“Αυτό το σπίτι το ζήσαμε όλοι, είναι ιστορικό σπίτι, το αγαπάμε. Μπορεί να το κρατήσουμε φέτος να μείνει γιατί έχουμε κάνει κάποιο συμβόλαιο, αλλά από εκεί και πέρα έχουμε χάσει. Ήλπιζα ότι θα μπορούσα να το νοικιάσω, τώρα πάει κι αυτό”, καταλήγει η Βάνα Μπάρμπα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party