Συγκινημένος ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλά για 1η φορά μετά το καρδιακό επεισόδιο

 

«Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.... Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ο Γιώργος Παρτσαλάκης στη μονάδα εμφραγμάτων του Τζάνειου νοσοκομείου. Όπως ήταν επόμενο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανησύχησε άθελα του πλήθος γνωστών και άγνωστων φίλων του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Γιώργος Παρτσαλάκης διαγνώσθηκε με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και υπεβλήθη σε επέμβαση αγγειοπλαστικής. Αφού βγήκε νικητής από αυτή την περιπέτεια, ωστόσο, ο ηθοποιός θέλησε να εκφράσει την αμέριστη ευγνωμοσύνη σε όσους διαδικτυακούς φίλους του πλημμύρισαν με ευχές για γρήγορη ανάρρωση τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

“Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις” σημειώνει χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

“Θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια. Υ.Γ. Και για να μη το βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμαν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες” πρόσθεσε με χαμόγελο ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Αναμένουμε με πολλή χαρά την επιστροφή του ηθοποιού στα καλλιτεχνικά δρώμενα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις, θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια. Υ.Γ Και για να μη το βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμαν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Partsalakis (@giorgos_partsalakis_official) στις



Δείτε το βίντεο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 

Δειτε Επισης

Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα