Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Αλίκη Κατσαβού μιλησε για το μνημόσυνο εξ αποστάσεως του Κώστα Βουτσά

  07/04/2020 11:52
Η Αλίκη Κατσαβού μιλησε για το μνημόσυνο εξ αποστάσεως του Κώστα Βουτσά

Η Αλίκη Κατσαβού μιλησε για το μνημόσυνο εξ αποστάσεως του Κώστα Βουτσά

  07/04/2020 11:52

 

40 μέρες από όταν ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή και η Αλίκη Κατσαβού προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια. Σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day, η σύζυγος του αγαπημένου μας ηθοποιού μίλησε για αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

“Το πένθος είναι μια δύσκολη υπόθεση. 40 μέρες δεν είναι αρκετές για να συνειδητοποιήσει κανείς την απώλεια του αγαπημένου, παρ’ όλα αυτά, εγώ αντλώ δύναμη από τον Φοίβο και στέκομαι σε μια εύθραυστη ισορροπία. Βρίσκω καταφύγιο στην τέχνη, παίρνω δύναμη από το παιδί μου και προχωράω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράγισε καρδιές το βίντεο που έφτιαξε στη μνήμη του πατέρα της, η Θεοδώρα Βουτσά

Το μνημόσυνο τελέστηκε από τον ιερέα κανονικά στον ναό, απλά εμείς δεν ήμασταν εκεί. Την ίδια ώρα, ταυτόχρονα, όλοι μας και οι φίλοι και οι δικοί του άνθρωποι προσευχηθήκαμε και ανάψαμε ένα κερί από τον χώρο που βρισκόμασταν.

Βασικά, εγώ νιώθω ότι δεν θα φύγει ποτέ από κοντά μας η ιδέα, η παρουσία του, η αύρα του. Η μνήμη του δεν θα ξεχαστεί. Τον έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας κι εγώ κι ο Φοίβος και όλα τα κορίτσια, όλοι. Ήταν μια προσωπικότητα σπουδαία κι ένας άνθρωπος που μας χάραξε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

π
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας