Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Τώρα παύση, ξεκουράζεσαι και μόλις τελειώσει η καραντίνα, δίνεις έξω και....»

  07/04/2020 12:56
«Τώρα παύση, ξεκουράζεσαι και μόλις τελειώσει η καραντίνα, δίνεις έξω και....»

«Τώρα παύση, ξεκουράζεσαι και μόλις τελειώσει η καραντίνα, δίνεις έξω και....»

  07/04/2020 12:56

 

Ο Στέφανος Μιχαήλ αποκάλυψε πώς ζει τον έρωτα... την εποχή της καραντίνας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Στέφανος Μιχαήλ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και μίλησε για το πως περνάει την καραντίνα του την εποχή του κορωνοϊού.

Η Χριστιάνα βρέθηκε ανάμεσα σε μία αντροπαρέα και τα σεξουαλικά υπονοούμενα έδιναν και έπαιρναν...

Ο Στέφανος με τον Τάσο και το Χάρη άρχισαν μια αντρική κουβέντα για το πως παίρνουν μόνοι τους αφού δεν έχουν σχέση την εποχή της καραντίνας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι παρουσίασε ο Στέφανος Μιχαήλ την κατάσταση του κορωνοϊού στην Κύπρο

«Σπίτι, στην αυλή, με τους σκύλους, την οικογένεια. Ήμουν σπίτι από πριν γιατί σταματήσαμε τα γυρίσματα, ήμουν προσεκτικός αρκετά, έκανα παρέα με 2-3 άτομα αλλά μέχρι εκεί. Τώρα αναγκαστήκαμε να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί, ακολουθούμε τα διατάγματα για να επιστρέψουμε στις καθημερινότητες μας. Ξυπνώ πάρα πολύ αργά γιατί κοιμάμαι πάρα πολύ αργά, βλέπουμε σειρές με τον πατέρα μου, κάνω λίγο γυμναστική, βόλτα με τους σκύλους, φαγητό και ύπνο. Πάντα είχα καλή σχέση με τους δικούς μου, τώρα θυμηθήκαμε τα πιο παιδικά χρόνια με αυτή τη κατάσταση. Εμένα δεν με χαλά να κάθομαι σπίτι, το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις εκείνα που σε γεμίζουν, είσαι σπίτι, απομονωμένος, κλεισμένος, μακριά από τους φίλους σου, οπότε σε κάποια στιγμή αρχίζεις και βαριέσαι»

Αναφέρθηκε και στο κομμάτι του έρωτα απαντώντας πως αυτή τη χρονική περίοδο είναι μόνος, αλλά πως μαζεύει δυνάμεις για την στιγμή που θα τελειώσει όλο αυτό...

«Τώρα κάνεις μια παύση, ξεκουράζεσαι, μαζεύεις δυνάμεις και μόλις τελειώσει η καραντίνα "δίνεις" του έξω. Πρώτα πρέπει να τελειώσει όλο αυτό. Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω μόλις τελειώσει η καραντίνα είναι να πάω στο καφέ που έχω μαζί με την Κλαίρη Νικολάου και να πιω τον καφέ μου και να δω τον κόσμο και τη περιοχή γεμάτη ζωή»

Δείτε τη ξεκαρδιστική συνομιλία 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας