Say what? Ο Harry κυκλοφόρησε τραγούδι με τον Bon Jovi!

 

Βγήκε από την καραντίνα ο πρίγκιπας Κάρολος, η πρώτη του βόλτα! Ο Trump διαμηνύει ότι δεν θα πληρώσει για την ασφάλεια του Harry και της Meghan! 'Εκλεισαν τον λογαριασμό τους με τους 11 εκατ. ακολούθους 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο πρίγκιπας Harry μετά το megxit δεν σταματά να μας εκπλήσσει με την νέα του ζωή. Φαίνεται να είναι πιο χαλαρός μακριά από τα καθήκοντα του Παλατιού και να πειραματίζεται κάνοντας διαφορετικά projects.

Σήμερα λοιπόν έφτασε στο Abbey Road Studios για να ηχογραφήσει ένα ντουέτο με τον Jon Bon Jovi και μάλιστα μοιράστηκε και ένα teaser video στο Instagram που είναι έτοιμοι να τραγουδήσουν το single «Unbroken» για το Invictus Games Foundation. Αυτή η μοναδική συνεργασία είχε προωθηθεί μέσα από ένα χιουμοριστικό video λίγες ημέρες πριν.

To video σταματά λίγο πριν αρχίσουν να τραγουδούν, κρατώντας μας σε αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα. Αν κάτι κέρδισε όμως τις εντυπώσεις ήταν ότι ο πρίγκιπας Harry μαζί με τον Jon Bon Jovi και αναδημιούργησαν την iconic φωτογραφία των Beatles. από το άλμπουμ τους το 1969.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I said I’ll give it a shot...[Sound On 🔊] • Stay tuned for more to come later... #WeAreInvictus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is amazing 👏🏻✨ Prince Harry, Jon Bon Jovi and members of the Invictus Games Choir recreating that iconic Beatles photo ✨ . Source: Sophie Walsh/Twitter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iconic moment recreated today with Prince Harry, Jon Bon Jovi @jonbonjovi and members of the Invictus Games Choir @weareinvictusgames ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) στις

 

 

Από την άλλη Meghan Markle και πρίγκιπας Harry μόλις ανακοίνωσαν το κλείσιμο του επίσημου λογαριασμού τους στο Instagram, Sussex Royal, με τους 11 εκατ. ακολούθους.

Ο Δούκας και η δούκισσα του Sussex μοιράστηκαν μια τελική θέση από τον λογαριασμό @SussexRoyal, επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα τον χρησιμοποιούν πλέον για να μοιραστούν νέα σχετικά με το φιλανθρωπικό έργο τους.

 

«Αυτό που είναι πιο σημαντικό τώρα είναι η υγεία και η ευημερία όλων σε όλο τον κόσμο και η εξεύρεση λύσεων για τα πολλά θέματα που παρουσιάστηκαν ως αποτέλεσμα αυτής της πανδημίας. Καθώς όλοι βρήκαμε τον ρόλο που πρέπει να παίξουμε σε αυτή την παγκόσμια αλλαγή και την αλλαγή των συνηθειών, εστιάζουμε στο πώς μπορούμε να συμβάλλουμε καλύτερα μέσα από το νέο μας κεφάλαιο. Παρόλο που δεν μπορείτε να μας δείτε εδώ, το έργο συνεχίζεται» γράφουν στη συνοδευτική λεζάντα.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησαν την κοινότητα του Instagram για την «υποστήριξη, την έμπνευση και την κοινή δέσμευση για το καλό στον κόσμο», προσθέτοντας ότι προσβλέπουν στην «επανασύνδεση με σας σύντομα».

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump διαμήνυσε σήμερα ότι η Ουάσινγκτον δεν πρόκειται να πληρώσει για την ασφάλεια του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του, Meghan Markle, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με πληροφορίες μέσων ενημέρωσης.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος έγραψε στο Twitter ότι το ζεύγος, «τώρα έφυγε από τον Καναδά για τις ΗΠΑ», πρόσθετοντας: «Οι ΗΠΑ, ωστόσο, δεν θα πληρώσουν για την ασφάλειά τους. Εκείνοι πρέπει να πληρώσουν!».

Τον Ιανουάριο ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι αποποιούνται τις υποχρεώσεις τους, ως μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και θα εργαστούν για να εξασφαλίσουν μόνοι τους τα εισοδήματά τους.

 

Καλά τα νέα για την υγεία του πρίγκιπα Κάρολου, ο οποίος βγήκε από την καραντίνα μετά από τεστ για κορωνοϊό στο οποίο είχε βγει θετικός.

Το γραφείο του πρίγκιπα σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο Κάρολος είναι σε καλή κατάσταση μετά την ολοκλήρωση της καραντίνας επτά ημερών που συστήνεται από τις υγειονομικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου για άτομα με συμπτώματα COVID-19.

 

Οι βασιλικοί αξιωματούχοι δήλωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι ο 71χρονος κληρονόμος του βρετανικού θρόνου εμφάνιζε ήπια συμπτώματα του COVID-19 και απομονώθηκε στο κτήμα Balmoral της βασιλικής οικογένειας στη Σκωτία. Η σύζυγός του, Camilla, η Δούκισσα της Κορνουάλης, είχε βγει αρνητική στο τεστ, αλλά παραμένει σε καραντίνα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η μητέρα του Καρόλου Βασίλισσα Ελισάβετ Β ', 93 ετών, βρίσκεται στο κάστρο της στο Windsor, δυτικά του Λονδίνου, με το 98χρονο σύζυγό της, Πρίγκιπα Φίλιππο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»