Ο Ιωάννης έκανε την 1η του τοποθέτηση εκτός #MasterChefGR με ένα ποίημα

 
 
Τελικά αυτός που αποχώρησε από το #MasterChefGR  ήταν ο Ιωάννης, ο οποίος θυσίασε απερίσκεπτα τον εαυτό του, καθώς παρότι μπορούσε, δε χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας και μαγείρεψε κανονικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Λίγες ώρες μετά το επεισόδιο με την αποχώρησή του, ο Ιωάννης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, η οποία είχε φυσικά ένα ποίημα, το οποίο είχε απαγγείλει στους κριτές σε παλιότερο επεισόδιο του MasterChef.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ιωάννη Χαραλάμπους:

Η γη ξαναγεννιέται

Και ο καιρός πέρασε, το κορίτσι έγινε γυναίκα, η γυναίκα έγινε γριά, η γριά πέθανε, έγινε σκουλήκια, τα σκουλήκια έφεραν λίπασμα, το λίπασμα έφερε λουλούδι, το λουλούδι έγινε δέντρο, το δέντρο έφερε καρπούς, οι καρποί γίνανε δάση και η γη ξαναγεννιέται.

Ιωάννης Χαραλάμπους

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας

 

Τον Ιωάννη από το MasterChef μέσω skype είχαν καλεσμένο το πρωί της Τρίτης οι «Κου Κου», μετά την αποχώρησή του από το MasterChef.

Ο εκκολαπτόμενος σεφ βρίσκεται πλέον στην Κύπρο και παρά τη στεναχώρια του που ήταν αυτός που έφυγε από το παιχνίδι, παραδέχτηκε πως η αγάπη των συμπαικτών του και του κόσμου τον κάνει να έχει μόνο θετικά συναισθήματα.

«Είμαι πάρα πολύ καλά μετά από όλη αυτήν την αγάπη που πήρα από τον κόσμο» είπε. «Πραγματικά ένιωσα την αγάπη από τους συμπαίκτες μου. Είναι παιδιά από τον διαγωνισμό που δεθήκαμε αρκετά όπως ο Γιώργος, ο Ηλίας και ο Μπέλλος» συμπλήρωσε.

Για τον Γιώργο είπε πως δεν καταλαβαίνει γιατί έχει βρεθεί σε μια δυσμενή θέση στο σπίτι μιας και ο ίδιος τον θεωρεί έναν γλυκό άνθρωπο και σκοπεύει να κάνει παρέα μαζί του και εκτός MasterChef. «Είναι ένα γλυκύτατο παιδί. Ήταν αδερφός στο σπίτι. Ήμασταν αρκετά κοντά» είπε.

Όσον αφορά με ποια άτομα δεν τα έβρισκε στο παιχνίδι ανέφερε την Κατερίνα, λέγοντας πως ήταν επιλογή της να αποκοπεί από τους υπόλοιπους, ωστόσο δεν της κράτησε ποτέ κακία. «Νομίζω ήταν καθαρά δικιά της επιλογή να είναι σε αυτό το σημείο» είπε για την πολυσυζητημένη διαγωνιζόμενη, συμπληρώνοντας: «Είναι δύσκολο να σαι συνεχώς επικριτικός με όλους».

Ως προς το γιατί δεν χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας, δήλωσε πως ήταν μια συνειδητή επιλογή του, καθώς δε θεωρούσε πως έπρεπε να βρεθεί στη θέση του κάποιος άλλος συμπαίκτης του. «Δε θα άξιζε κάποιο άλλο παιδί στη δικιά μου θέση», τόνισε κλείνοντας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»