Η πρώτη εμφάνιση του Κάρολου από την ημέρα που διεγνώσθη με κορωνοϊό

 
 
Από το πρωί της Πέμπτης είχαν γίνει trend τα hashtag #clapforourcarers και #thankyouNHS, παροτρύνοντας τους ανθρώπους στην Μεγάλη Βρετανία να βγουν στα μπαλκόνι και τις εισόδους των σπιτιών τους και να χειροκροτήσουν δείχνοντας την εκτίμησή τους στο προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που εργάζονται νυχθημερόν σε μια προσπάθεια για τον περιορισμό του αριθμού των θανάτων από τον κορωνοϊό.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο πρίγκιπας Κάρολος, προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό και βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση στη Σκωτία.

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, ωστόσο ο ίδιος βρίσκεται σε καραντίνα στην κατοικία του στην Σκωτία, μαζί με την σύζυγό του Καμίλα, η οποία εξετάστηκε και βρέθηκε αρνητική στον ιό.

Την Πέμπτη, ο πρίγκιπας Κάρολος εθεάθη για πρώτη φορά δημόσια, μετά την αποκάλυψη πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

 

Συγκεκριμένα ο 71χρονος Κάρολος εθεάθη έξω από το σπίτι του να χειροκροτά, όπως και όλοι οι Βρετανοί, τους ανθρώπους του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας που δίνουν τη δική τους μάχη για να φροντίσουν τους ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον Covid-19.

 

Το ίδιο έκανε και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, η οποία βγήκε στο παράθυρο και χειροκρότησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.

 

 

Μεταξύ αυτών που θέλησαν να συγχαρούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές ήταν και η βασιλική οικογένεια, τα μέλη της οποίας ανήρτησαν βίντεο στους επίσημους λογαριασμούς τους, ευχαριστώντας με τον δικό τους τρόπο τις προσπάθειες των γιατρών.

Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δημοσίευσαν ένα βίντεο των τριών παιδιών τους, του 6χρονου πρίγκιπα George, της 4χρονης Charlotte και του σχεδόν δύο ετών πρίγκιπα Louis, να χειροκροτούν με πάθος τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Τα τρία παιδιά εικονίζονται σε έναν κήπο, πιθανότατα στο εξοχικό τους το Άνμερ Χολ, όπου έχουν μετακομίσει εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού

 

Στην λεζάντα της ανάρτησης αναγράφεται: «Σε όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους φροντιστές, τους παθολόγους, τους φαρμακοποιούς, τους εθελοντές και το υπόλοιπο προσωπικό του NHS που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν όσους έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό: Ευχαριστούμε!».

 
 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αθηνά Οικονομάκου + Φίλιππος Μιχόπουλος = The end! O χωρισμός μετά από έξι χρόνια γάμου και δυο παιδιά
Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο