Ο 14χρονος γιος του Peter Andre έχει κορωνοϊό;

 
Ο Τζούνιορ, γιος του Κύπριου τραγουδιστή το αποκάλυψε με ένα βίντεο instastory - Η μητριά του, Έμιλι ΜακΝτόνα, είναι γιατρός στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας και εργάζεται στην πρώτη γραμμή κατά της φονικής πανδημίας! Όσα είπε ο μικρός για την κατάσταση της υγείας του και όσα είπε ο πατέρας του εκπομπή #GoodMorningBritain
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

O 14χρονος γιος του Πίτερ Αντρέ, Τζούνιορ, αποκάλυψε μέσω instagram ότι έχει συμπτώματα κορωνοϊού, λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του πατέρα του στην εκπομπή Good Morning Britain, όπου δήλωνε ανήσυχος για την κατάσταση της υγείας των παιδιών. Ο 47χρονος Πίτερ Αντρέ, με ελληνοκυπριακή καταγωγή υπήρξε βρετανός ποπ σταρ στη δεκαετία του ’90 και παντρεμένος με το μοντέλο Κέιτι Πράις γνωστή και ως Τζόρνταν, με την οποία απέκτησε και το πρώτο του παιδί, τον 14χρονο σήμερα Τζούνιορ.

Ο 14χρονος Τζούνιορ, γιος του Πίτερ Αντρέ από την πρώτη του σύζυγο Κέιτι Πράις (Τζόρνταν)

«Δεν είναι εύκολα τα πράγματα όπως ξέρουμε» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο 14χρονος Τζούνιορ. «Κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω ότι έχω συμπτώματα κορωνοϊού. Δεν λέω ότι είμαι θετικός στον ιό, αλλά έχω συμπτώματα. Μείνετε ασφαλείς γιατί όπως είπα, είναι δύσκολα τα πράγματα».
 

 

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Πίτερ Αντρέ μιλούσε στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain, όπου δήλωνε περήφανος για την αυτοθυσία με την οποία αντιμετωπίζει η σύζυγός του τους ασθενείς από κορωνοϊό στο νοσοκομείο – «Είναι πραγματική ηρωίδα!».  Μάλιστα αποκάλυψε ότι στο σπίτι τους κοιμούνται σε διαφορετικά δωμάτια, κρατάνε τις απαιτούμενες αποστάσεις και παίρνουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης, για να προστατέψουν και τα τέσσερα παιδιά που ζουν μαζί τους. 


Η 30χρονη γιατρός Έμιλι ΜακΝτόνα, είναι η δεύτερη σύζυγος του Πίτερ Αντρέ και μητέρα των τριών παιδιών τους: της 12χρονης Πρίνσες, της 6χρονης Αμέλιας και του 3χρονου Τέο.

 

Με την έξαρση του κορωνοϊού στη Βρετανία, η Έμιλι ΜακΝτόνα δίνει καθημερινή μάχη στο νοσοκομείο όπου εργάζεται και ο Πίτερ Αντρέ έχει αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών τους και του μεγαλύτερου γιου του Τζούνιορ που μένει μαζί τους.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»