Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Δείτε το γιο του Ανδρέα Τσουρή, Γιωργή με τη κούκλα (ηθοποιό) σύζυγο του!

  23/03/2020 10:20
Δείτε το γιο του Ανδρέα Τσουρή, Γιωργή με τη κούκλα (ηθοποιό) σύζυγο του!

Δείτε το γιο του Ανδρέα Τσουρή, Γιωργή με τη κούκλα (ηθοποιό) σύζυγο του!

  23/03/2020 10:20
 

Κρέμασε στον λαιμό του τον Σταυρό του Δημήτρη Χορν και έγινε ο 20ός νικητής του θεατρικού βραβείου που φέρει το όνομα του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέ­της - εφέτος ανέλαβε τα «Μαθήματα Πολέμου III» στο Εθνικό, κλαρινετίστας και τραγουδιστής, ο Γιωργής Τσουρής ζει μέ­σα στον χώρο της τέχνης. Παντρεμένος με την ηθοποιό Βάλια Παπακωνσταντίνου, με την οποία παίζουν και μαζί, δύσκολα ξεχωρίζει τη δουλειά από τη ζωή του. «Το επάγγελμα μου είναι ηθοποιός και από αυτό βιοπορίζομαι. Όλα όσα κάνουμε με την ομάδα έρχονται συμπληρωματικά αλλά είναι ευτυχής συγκυρία ότι φέτος έγινε η βασική μας δουλειά»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο γιος του Αντρέα Τσουρή ο μεγάλος νικητής στα «Βραβεία Δημήτρης Χορν»

Ευτυχής που γράφει ρόλο για τον εαυτό του, «είναι κάτι σαν δώρο», πιστεύει ότι η διανομή είναι μέρος της ίδιας της παρα­γωγής του έργου. Γι' αυτό και συνήθως γράφει πάνω στους ηθοποιούς, εμπνέεται από αυτούς, παίρνει και δίνει. Τα θεατρι­κά του πραγματεύονται σύγχρονα θέματα, ξεκινώντας από την οικογένεια και τις δι­απροσωπικές σχέσεις, ενώ αγγίζουν έναν νατουραλισμό, έτσι όπως τον βλέπουμε συχνά σήμερα στις αθηναϊκές σκηνές.Ο Γιωργής Τσουρής δια­φωνεί, κάπως: «Δεν εντάσσω ακριβώς την προσπάθεια μας στο ευρύτερο ρεύμα της εποχής, που κάνει και επιτυχία. Εγώ αυτό που προσπαθώ είναι ένα πάντρεμα ρεαλι­σμού με στοιχεία διαφορετικών τεχνικών, όπως τη φάρσα. Ο ρόλος μου, ο Γρηγό­ρης στα "170τετραγωνικά", επικοινωνεί ακόμα και με τον βωβό κινηματογράφο» εξηγεί. «Εμένα με ενδιαφέρει η καρδιά, κι ας είναι σκληρά τα άκρα. Προσωπικά είμαι φύσει και θέσει θεατρικός».

 

Θαυμαστής του Ντέιβιντ Μάμετ, επηρεα­σμένος κυρίως από το αμερικανικό θέατρο, Άρθουρ Μίλερ, Τενεσί Ουίλιαμς, Εντουαρντ Αλμπι, ο Γιωργής Τσουρής αγαπάει επίσης πολύ την αρχαία τραγωδία» ό,τι πα­ράγει μυθολογία.

Τι σκέφτεται από εδώ και πέρα; «Να συ­νεχίσω να κάνω με συνεπεία αυτό που κάνω εδώ και δέκα χρόνια. Να παίζω σε δουλειές άλλων, κάτι που μου προσφέ­ρει τεράστιο κέρδος και από όπου αντλώ για να συνεχίσω. Και ταυτόχρονα να δη­μιουργώ, να φτιάχνω έργο, όταν υπάρχει λόγος. Πάνω απ' όλα είμαι ηθοποιός και περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο. Και θέλω να παραμείνω ηθοποιός χρήσιμος στο θέατρο. Αισθάνομαι μέρος αυτής της οικογένειας που είναι το θέατρο.Από μα­κρινός εξάδελφος θέλω να προσπαθήσω να μπω στην οικογένεια και να καθίσω στο οικογενειακό τραπέζι. Να με ακού­σουν και να τους ακούσω. Και το βρα­βείο είναι αποτέλεσμα της θέσης που μου έχει δοθεί. Σαν κάποιοι άνθρωποι να αναγνώρισαν όχι την επιτυχία αλλά την προσπάθεια. Δεκατρία χρόνια, μαζί με τη σχολή, έχω παλέψει πολύ, έχω κοιμηθεί λίγο», καταλήγει.

Δείτε την κούκλα ηθοποιό σύζυγο του Γιωργή Τσουρή, Βάλια Παπακωνσταντίνου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας