Τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Παντελίδη! Το μήνυμα του αδερφού του και της Μίνας Αρναούτη

 
 

Ήταν 4 χρόνια πριν, στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η είδηση του θανάτου του τότε προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Και μπορεί να έχει περάσει καιρός από τότε, ωστόσο κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει ξεχάσει τον τραγουδιστή και ακόμη περισσότερο η οικογένειά του που φροντίζει να κρατά με κάθε τρόπο ζωντανή τη μνήμη του.

Με αφορμή τη σημερινή τραγική επέτειο του θανάτου του, ο αδερφός του Τριαντάφυλλος Παντελίδης προχώρησε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση. Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ενός έτους κόρη του να παρακολουθεί σε video των γνωστό τραγουδιστή να ερμηνεύει μια από τις επιτυχίες του.

«Έχεις να μεγαλώσεις πολλές γενιές λεβέντη μου!!!#pq #pantelispantelidis» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω τη συγκινητική φωτογραφία

 

Η Ελένη Χατζίδου ήταν μία από τις τραγουδίστριες που είχαν συνεργαστεί μαζί του και διατηρούσαν στενή φιλία…

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβασε το πρωί της Τρίτης στα Instagram Stories ένα στιγμιότυπο με τον Παντελή όπου ποζάρει μαζί με τους γονείς της. «Στην καρδιά μας πάντα» έγραψε πάνω στη φωτογραφία, συγκινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Με αφορμή την τραγική αυτή επέτειο, ο Γιώργος Τσαλίκης που ήταν φίλος του, προχώρησε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν και έγραψε: «4 χρόνια χωρίς .. Σε τραγουδάμε .. σε κρατάμε ζωντανό .. Λείπεις Παντελή μου .. Και ώρες ώρες που ξεχνιόμαστε γιατί η ζωή μας αναγκάζει να πάμε μπροστά όταν σε φέρνω στο μυαλό μου , όταν ακούω ή τραγουδάω κάποιο τραγούδι σου δε μπορώ να μη σκεφτώ πρώτα απ όλα ... Τι κρίμα Θεέ μου ... τι κρίμα ...»

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Τσαλίκης:

 

Η συνεπιβάτιδά του στο αυτοκίνητο Μίνα Αρναούτη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκίνησε με τον μήνυμά της.

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνη την ημέρα. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη και θυμωμένη. Κάποια στιγμή είδα μια δημοσίευση του Παντελή στο Facebook που δήλωνε ότι θα απέσυρε το κομμάτι για την Κύπρο, ήμουν το πρώτο like και σε αυτό το ποστ και εκείνος στεναχωρημένος ήταν. Εγώ μίλαγα με ένα φίλο μου και του έλεγα ότι θα ήθελα να κοιμηθώ για πολλές πολλές μέρες το άλλο πρωί, σχεδόν την ίδια ώρα με την ώρα που το έλεγα στο φίλο μου. Μα εσύ κοιμήθηκες για πάντα καλέ μου Παντελή. Πόσο λυπάμαι. Ποτέ δεν θα το ξεπεράσω αυτό. Θα είναι η σκέψη μου πάντα σε εσένα. Έχεις πάρει μαζί σου ένα κομμάτι του εαυτού μου. Να με προσέχεις περνάω δύσκολα. Έχω φυλάξει στην καρδιά μου την καρδιά σου. Τέσσερα χρόνια περάσανε ψυχή μου», έγραψε η Μίνα Αρναούτη.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της