Αυτός είναι λόγος που έφυγε από μονή της από το #MasterChefGR

 

Τι είπε η νεαρή διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής; Γι’ αυτό τον λόγο στο #MasterChefGR δεν επέλεξαν την Γιώτα για να επιστρέψει!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε, το πρωί της Τρίτης, η Σεμίνα Κατσίβα από το MasterChef. Η παίκτρια που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς στο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, που προβλήθηκε λίγες ώρες νωρίτερα, σημειώνοντας προς τους κριτές “έχω ένα προσωπικό σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να αποχωρήσω”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σταύρος από την Κύπρο νίκησε και τους σταύρωσε όλους στο #MasterChefGR!

“Όλα είναι καλύτερα τώρα και θα τα φτιάξουμε στην πορεία” σημείωσε, αρχικά, με χαμόγελο η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef. “Δεν σημαίνει πως ήταν σημαντικότερο από το MasterChef αυτό που μου είπα. Απλά ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να λυθεί. Δεν έπαιρνε παράταση οπότε αναγκαστικά θα έπρεπε να βάλουμε το MasterChef στο πλάι” πρόσθεσε η χαμογελαστή Σεμίνα.

Από μικρή έβλεπα ζαχαροπλαστείο, όπου ήταν στολισμένο με χριστουγεννιάτικα και έλεγα στη μαμά μου πως ήθελα να έχω ένα τέτοιο! Πρώτη, δευτέρα δημοτικού θα ήμουν. Ήμουν και παχουλό μικρό, δεν με άφηνε η μαμά να μαγειρεύω στο σπίτι και τα κέικ τα έκρυβα στην ντουλάπα! Μαγείρευα συνέχεια, όμως, από πολύ μωρό” πρόσθεσε, επίσης, η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef.

Όσον αφορά τα φαβορί του ριάλιτι μαγειρικής, η Σεμίνα Κατσιβά απάντησε πως “χωρίς να έχω δει ακόμα τα επεισόδια, από την πρώτη μέρα που πήγα να μαγειρέψω, ο παίκτης που ξεχώρησα ήταν ο Δημοσθένης. Θεωρώ πως αυτός είναι πάρα πολύ καλός τόσο σαν μάγειρας όσο και σαν παιδί”.

Η νεαρή σεφ μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μαγειρικής, τον γάμο σε ηλικία 21 ετών αλλά και την αντίρρηση σε αυτόν των γονιών της.

 

Γι’ αυτό τον λόγο στο MasterChef δεν επέλεξαν την Γιώτα για να επιστρέψει

H Γιώτα αποχώρησε από το MasterChef πριν μπει στο σπίτι και έγινε viral λόγω της ιδιαίτερης παρουσίας που είχε στο παιχνίδι. Στο χθεσινό επεισόδιο του reality μαγειρικής, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σεμίνας, η Γιώτα ήταν αυτή που δικαιωματικά έπρεπε να πάρει τη θέση της. Δεν συνέβη, όμως, αυτό, προκαλώντας ερωτηματικά σε πολλούς από τους τηλεθεατές του παιχνιδιού.

Μέσα από το Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε γιατί δεν επιλέχθηκε η Γιώτα να επιστρέψει στο MasterChef. “Η κυρία Γιώτα, βάσει κανονισμών, θα έμπαινε μέσα, αλλά η ίδια αρνήθηκε να ακολουθήσει τον κανονισμό που θέλει όλους τους συμμετέχοντες πριν μπουν στο σπίτι να κάνουν μια σειρά από εξετάσεις. Η παραγωγή έχει ευθύνες γιατί οι άνθρωποι αυτοί συμβιώνουν, μπορεί να χρίζουν ιατρικής παρακολούθησης ή να έχουν κάτι που να μην γνωρίζουν, στις κουζίνες γίνονται και ατυχήματα… Πρέπει να έχεις ένα ιατρικό προφίλ του καθενός. Εκείνη αρνήθηκε και έφυγε”, είπε η Σταματίνα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»