Η Φαίη Σκορδά έχει σχέση εδώ και ένα χρόνο και αυτό είναι το αγόρι της!

 

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της παρουσιάστριας;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Φαίη Σκορδά δεν είναι πια μόνη. Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της παρουσιάστριας. Λέγεται Νίκος Ηλιόπουλος και βρίσκεται δίπλα της εδώ και έναν χρόνο.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού HELLO, ο τίτλος γράφει τα εξής: “Δεν είναι πια μόνη – Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της! Ποιος είναι ο άντρας που στέκεται διακριτικά στο πλευρό της εδώ και ένα χρόνο”;

 

“Αύριο κυκλοφορεί ένα τεύχος -έκπληξη, γεμάτο αγάπη! Μην το χάσετε! Hello!, το ομορφότερο εβδομαδιαίο περιοδικό για την Ελλάδα & τον κόσμο!”, είναι το μόνο που γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης που έχει κάνει στο Instagram το περιοδικό.

 

 

Ο γοητευτικός Νίκος Ηλιόπουλος ασχολείται με το digital management και στο προφίλ του στο Instagram έχει αρκετές αναρτήσεις σχετικές με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, είναι συνιδρυτής του Cloudevo, Head Of Digital στο Πρώτο Θέμα, συνεργάτης της Google ενώ πρόκειται για τον άνθρωπο που έστησε και το site της Φαίης Σκορδά.

Ο ίδιος στο παρελθόν έπαιζε μπάσκετ επαγγελματικά μέχρι που ένας τραυματισμός του τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα.

Όπως καταλαβαίνεις κάνει θραύση στις γυναίκες, καθώς εκτός από εργατικός και δυναμικός είναι και ένας πολύ γοητευτικός άντρας! Ο ίδιος τρέφει τεράστια αδυναμία στα ταξίδια αλλά και στο καλό φαγητό, αφού οι περισσότερες αναρτήσεις του έχουν λαχταριστά πιάτα! Ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει ταξιδέψει, μεταξύ άλλων, στο Λος Άντζελες, στην Βοστόνη, στην Τουρκία, στο Βερολίνο, στο Ντουμπάι, στο Άμστερνταμ.

 
 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε για τη σχέση της Φαίης Σκορδά: «Η αλήθεια είναι πως όλοι αναρωτιόνταν όλα αυτά τα χρόνια για το πώς είναι στην προσωπική της ζωή. Κανένας όμως δεν ήξερε τίποτα. Η ίδια όμως φαίνεται πως τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της είναι και πάλι ερωτευμένη. Και μάλιστα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι και γύρω στον ένα χρόνο μαζί. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν της είναι άγνωστος. Είναι ένας άνθρωπος των media και εκτός αυτού της έστησε και το site της.».

Και υπογράμμισε: «Τώρα σε ποια στιγμή αυτή η γνωριμία μετατράπηκε σε φιλία και η φιλία σε έρωτα, αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν οι δυο τους. Με τη Φαίη τα τελευταία χρόνια έχουμε απομακρυνθεί αρκετά, ωστόσο τη ξέρω αρκετά σαν άνθρωπο.

Και πιστεύω ότι για να επιλέγει αυτή τη στιγμή να δημοσιοποιήσει τη σχέση της αυτό σημαίνει πως είναι καλά, ότι ήταν έτοιμη να μιλήσει για αυτό το νέο κεφάλαιο…»!

 

Λαμπερή, χαμογελαστή και αποφεύγοντας γρήγορα γρήγορα κάθε υπονοούμενο των συνεργατών της ή τις πονηρές τους ματιές, ξεκίνησε η Φαίη Σκορδά την εκπομπή της Τετάρτης. Μια μέρα μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης με τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά, η παρουσιάστρια δείχνει πως επιθυμεί να συνεχίσει σε χαμηλούς τόνους. 

“Με ένα χαμόγελο πάμε σε διαφημίσεις και ξεκινάμε!”, είπε στην έναρξη της εκπομπής η Φαίη Σκορδά. “Ξεκινάμε αμέσως γιατί έχουν γίνει πολλά χθες…”, είπε μετά το διαφημιστικό η παρουσιάστρια. “Έχουν γίνει πολλά Φαίη μου”, την διέκοψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κι εκείνη συνέχισε: “Πάρα πολλά κι έχουμε να τα συζητήσουμε”.

 

Λίγη ώρα αργότερα, ένα βίντεο με τον Τόλη Βοσκόπουλο, αποτέλεσε αφορμή για την Φαίη Σκορδά να τα πει όλα τραγουδιστά…

Μίλα μου ψιθυριστά, αν μου μιλάς γι’ αγάπη…

 

Σήμερα, κατά τη διάρκεια του Πρωινό, η παρουσιάστρια δέχτηκε αρκετές φορές πειράγματα και υπονοούμενα από τους συνεργάτες της. Ανάμεσα σε αυτούς και η Λίτσα Πατέρα, η οποία μάλιστα, πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα…

“Είναι πολύ ερωτική η περίοδος αυτή. Όποιος, όποιος λέω, ενδιαφέρεται για γάμο μπορεί να βλέπει αυτές τις ημερομηνίες”, είπε η γνωστή αστρολόγος και η Φαίη Σκορδά είπε κοιτώντας προς τα πάνω: “Κατάλαβες τώρα ε”;

“Δεν κατάλαβα τίποτα. Με το καλό! Να στον χαρίσω αυτόν τον Αστρολόγο να δεις τις ημερομηνίες γάμου; Πραγματικά, ο γάμος είναι πολύ ωραίος και εύχομαι όλοι να προχωρήσουμε”, πρόσθεσε η Λίτσα Πατέρα.

“Τι κάνετε; Καλά;”, “σφύριξε” αδιάφορα η Φαίη Σκορδά

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»