Γιατί ο Μπράτης αγνοεί επιδεικτικά τα μηνύματα της ευνοημένης του, Άννας Μαρίας; Τι είπε η Καζαριάν για την αδερφή της;

 
 

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι μία από τις δύο νικήτριες του φετινού #GNTMgr, ενώ η Ειρήνη Καζαριάν είναι η κοπέλα που κατάφερε να κερδίσει τον περσινό κύκλου του ριάλιτι μοντέλων. Χθες, οι δυο κοπέλες εμφανίστηκαν μαζί σε επίδειξη μόδας με νυφικά και τι καλύτερο από το να φωτογραφηθούν μαζί!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Οι δυο τους λατρεύουν τα social media και κυρίως το Instagram, καθώς εκεί συχνά μοιράζονται διάφορα στιγμιότυπα της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Έτσι, η Άννα Μαρία Ηλιάδου αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους της μια πολύ όμορφη φωτογραφία με την Ειρήνη Καζαριάν.

Τα δύο όμορφα κορίτσια, λοιπόν, τράβηξαν μια πάρα πολύ ωραία selfie και την πόσταραν σκορπώντας χαρά στους φαν του GNTM!

Δείτε παρακάτω την κοινή φωτογραφία της Ειρήνης Καζαριάν και της Άννας Μαρίας Ηλιάδου:

 

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία, μεταξύ άλλων, σχολίασε τη συμμετοχή της αδερφής της, Μαρίας, στον νέο κύκλο του My Style Rocks.

«Της αδερφής μου της αρέσει πολύ η μόδα, δέχτηκε πρόταση για το My Style Rocks, οπότε why not; Αποφάσισε να το κάνει. Το συζητήσαμε, αλλά εκείνη το ήθελε πάρα πολύ, οπότε δεν θα άκουγε κανένα. Της είπε ναι, να πάει γιατί θα περάσει υπέροχα. Τη συμβούλεψα να είναι ο εαυτός της» είπε η νικήτρια του περσινού GNTM, Ειρήνη Καζαριάν.

Θυμίζουμε πως ο τρίτος Κύκλος του My Style Rocks κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 17:05 και η Μαρία Καζαριάν είναι ανάμεσα στις 11 διαγωνιζόμενες.

 

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της Τάσο και αποκάλυψε τι δώρο έκαναν ο ένας στον άλλον, με αφορμή τις γιορτινές ημέρες που πέρασαν και εξήγησε μάλιστα πώς αντιμετωπίζει ο αγαπημένος της τα σχόλια που γίνονται για το ύψος της.

«Για την Πρωτοχρονιά ο Τάσος μου έκανε δώρο ένα κινητό και για τα Χριστούγεννα μια τσάντα. Εγώ του πήρα ένα άρωμα. Ο Τάσος έχει πάρα πολύ χιούμορ και δεν τον αγγίζουν τα κακά σχόλια. Και πολύ καλά κάνει» τόνισε η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Όσο το μοντέλο ήταν μέσα στο παιχνίδι είχαμε ενημερωθεί πως το 18χρονο κορίτσι έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και μάλιστα άνηκε στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστι Κρανά.

Σήμερα η Άννα Μαρία Ηλιάδου συνεχίζει να συνεργάζεται με την Κρίστι Κρανά;

Η Άννα Μαρία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων δήλωσε: “Δεν είμαι στην κυρία Κρίστι, αν και την ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί είναι η πρώτη που πίστεψε σε εμένα. Πήγα και μιλήσαμε από κοντά, είπαμε κάποια πράγματα. Οι σχέσεις θα είναι ίδιες, θα μιλάμε, αυτό απλά δεν θα είμαι στο ίδιο πρακτορείο.”

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε παρατηρήσει ότι ο Άγγελος Μπράτης είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο μοντέλο και μάλιστα τη χαρακτήριζε σαν “Bratis’ girl”.

Ποιες είναι οι σχέσης Άννας Μαρίας- Άγγελου Μπράτη σήμερα;

Η Άννα Μαρία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε πως δεν μιλάει με τον Άγγελο Μπράτη.

“ Όχι δεν κρατάμε επαφές. Του έστειλα καλή χρονιά, αλλά μάλλον δεν θα το είδε. Δεν με ακολουθεί στο Instagram. Έστειλα σε όλους χρόνια πολλά, σε όσους έστειλαν απάντησαν εκτός από τον κύριο Μπράτη.”

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Άννα Μαρία για τη σχέση της σήμερα με τον Άγγελο Μπάτη.

 

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου από το GNTM ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι η συνεργασία της με την Κρίστι Κρανά τελείωσε, δημιουργώντας σύγχυση, καθώς δεν εξήγησε τους λόγους. Με τηλεφωνική της παρέμβαση στο Πρωινό, η Κρίστι Κρανά, η οποία κινήθηκε αρχικά σε πολύ υψηλούς τόνους, έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

«Θα πρέπει να ξέρετε πως στο GNTM τους βάζουν να υπογράψουν ένα συμβόλαιο, το οποίο πρέπει να τηρήσουν για ένα χρόνο. Υπάρχει το πρακτορείο το Place που είναι στη Γερμανία και συνεργάζεται, δυστυχώς, με μόνο δύο πρακτορεία στην Ελλάδα. Και επιβάλλουν στο κορίτσι που θα βγει πρώτο να πάει στα δύο πρακτορεία.

Εγώ έχω κάνει πολύ καλή δουλειά, αντίθετα με τον κ. Καβατζίκη που λέει ότι δεν κάνω καλά τη δουλειά μου, για να βγάλω αυτά τα μοντέλα, ούτως ώστε να ξέρουν πώς να προφυλάσσονται. Η Άννα Μαρία το ξέρει πάρα πολύ καλά αυτό. Δεν είναι τυχαίο που στους διαγωνισμούς τα κορίτσια είναι από την Κρίστι. Εγώ σέβομαι το GNTM και για έναν χρόνο θα δουλέψει με τα συγκεκριμένα πρακτορεία. Μετά από έναν χρόνο θα δούμε τι θα θέλει να κάνει» τόνισε η Κρίστι Κρανά.

Η Κρίστι Κρανά και ο Άρης Καβατζίκης προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους στον αέρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»