«Τα έπαιξα κάποια στιγμή. Δεν λιποθύμησα που νόμιζαν, γλίστρησα στο χαλάκι»

 

Η Βίκυ Σταυροπούλου μιλά για τη φάρσα εκτός ορίων που βίωσε! Κρατερός Κατσούλης, Νίκος Μουτσινάς και Σίσσυ Χρηστίδου κόλαφος τα σχόλια τους εναντίων του Σάββα Πούμπουρα!​​​, ενώ η κόρη της Δανάη Μπάρκα δηλώνει «Περίμενε έξω το ΕΚΑΒ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στις πρεμιέρα της εκπομπής του Σάββα Πούμπουρα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, η Βίκυ Σταυροπούλου… τα είδε όλα! Η ηθοποιός βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε μία φάρσα που την οδήγησε σε συνεχή ουρλιαχτά, με την ίδια να πέφτει στο τέλος απεγνωσμένη στα πατώματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο! Έφτασαν στα όρια της την Σταυροπούλου σε εκπομπή...

 

“Κυρίως οι πιο μεγάλοι ηλικιακά ήταν αυτοί που τσίνησαν γιατί φοβήθηκαν. Η Δανάη δεν ήξερε ότι θα προχωρήσει τόσο πολύ η φάρσα. Βλέποντας ότι εγώ το διαχειρίζομαι, συνέχισαν. Εγώ έχω μεγαλώσει με φάρσες. Τα έπαιξα κάποια στιγμή. Δεν λιποθύμησα που νόμιζαν, γλίστρησα στο χαλάκι. Μόλις είδα ότι ήταν φάρσα, τι να έκανα, μούτρα; Γέλασα πάρα πολύ, είναι σαχλοί”, δήλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο.

“Δεν περίμενε τα σχόλια η Δανάη για να δει ότι το παρατράβηξε, γιατί μόλις φύγαμε από εκεί ήταν λίγο ότι… έγινε πολύ”, αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου.

 

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε την Δανάη Μπάρκα και εκείνη μίλησε γι’ αυτό.

«Δεν την λυπήθηκα. Καταρχάς είχα στο ακουστικό μου τον Σάββα Πούμπουρα, κι επειδή άκουγα ότι το διασκέδαζαν το διασκέδαζα κι εγώ. Τα είχαμε οργανώσει όλα. Περίμεναν απ’ έξω άνθρωποι, το ΕΚΑΒ, οπότε σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι θα το σώζαμε».

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε, μάλιστα, ότι η μητέρα της έκανε να της μιλήσει δυο μέρες: «Έγινε ότι έγινε και δεν μου μιλούσε δυο μέρες».

Το απόσπασμα από την «Φωλιά των Κου Κου»...

 

O Κρατερός Κατσούλης κάνει μια ιδιαίτερα αυστηρή τοποθέτηση μέσα από τη Φωλιά των Κου Κου. Μετά την προβολή του βίντεο, ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε τα εξής:

“Εγώ προσωπικά, λυπάμαι, αλλά θα σας πω ότι είμαι τελείως εναντίον όλων αυτών των πραγμάτων. Όπως και να το δει κανείς, για μένα είναι όλο λάθος, είναι όλο λάθος! Συγγνώμη, εγώ δεν το θεωρώ αστείο αυτό. Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει τέτοια φάρσα. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο με τσεκούρι να πέφτει πάνω σου, δεν θέλω να ξέρω πώς είναι. Μην δοκιμάσετε ποτέ να μου κάνετε εμένα τέτοιου είδους φάρσα. Το λέω ευθέως, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα, αλήθεια, δεν είναι καθόλου αστείο”.

Ο Κρατερός Κατσούλης επέμεινε στην άποψή του και μετά την προβολή των δηλώσεων της Βίκυς Σταυροπούλου και της Δανάης Μπάρκα. “Δανάη μου γλυκιά, όταν περάσει λίγο ο καιρός θα το δεις κι εσύ ότι όλο αυτό ήταν λίγο λάθος. Δεν ήταν λύση, ούτε προληπτικό μέτρο ότι υπήρχε γιατρός απέξω και ότι θα το σώζατε. Εγώ συνεχίζω να είμαι πάρα πολύ εναντίον αυτού του πράγματος, για όλους τους εμφανείς και προφανείς λόγους”, είπε.

 

Η φάρσα, δεν άρεσε καθόλου στη Σίσσυ Χρηστίδου και το σχολίασε στον αέρα της εκπομπής της.

«Χριστέ μου, τι ήταν αυτό; Ειλικρινά, ένιωσα έναν κόμπο στο στομάχι μου που υπάρχει ξανά αυτή η εκπομπή εκεί έξω. Παιδιά, ειλικρινά, εγώ δεν γέλασα. Σάββα μου, σε αγαπάω, σε λατρεύω, αλλά… Το τι πέρασε αυτή η γυναίκα εκεί. Εγώ γενικά δεν διασκεδάζω με τις φάρσες. Δηλαδή και στους άλλους όταν συμβαίνουν με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Σε βάζω να τρομάξεις για να γελάσω;

Καταλαβαίνω γιατί τηλεοπτικά έχει ενδιαφέρον, κι εγώ δεν μπορούσα να ξεκολλήσω, αλλά στεναχωριέμαι μετά», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Όπως ήταν φυσικό, το συγκεκριμένο απόσπασμα το συμπεριέλαβε ο Νίκος Μουτσινάς στη “χρυσή τηλεόραση”, ο οποίος εξέφρασε και την αντίθεσή του με το κόνσεπτ.

«Εσείς περνάτε καλά με τον άλλον που κοντεύει να μείνει στον τόπο; Υπήρχε περίπτωση μία στο εκατομμύριο να φύγει από ανακοπή μία από τις μεγαλύτερες κωμικούς της Ελλάδας. Γιατί; Για να κάνει ο άλλος το Best Friend’s Fear. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι φάρσες.

Καταλαβαίνω ότι είναι concept, μπορεί να έχει την πλάκα του, αλλά άμα τραβηχτεί πολύ, είναι πολύ πιθανό να σου μείνει στον τόπο ο καλεσμένος», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»