Σάντρα Βουτσά για Έρρικα Μπρόγερ: «Έφυγε χωρίς να πονάει...σαν αστραπή... oι τελευταίες της μέρες ήταν με γέλιο»

 

Η Έρρικα Μπρόγιερ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 77 ετών, την Κυριακή (05/01) μετά από σύντομη “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η κόρη της ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και αναφέρθηκε στις τελευταίες ημέρες της. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως έφυγε από τη ζωή μόλις 20 μέρες μετά την ενημέρωση που είχε για την υγεία της. Για τον λόγο αυτό η Έρρικα Μπρόγιερ δεν ταλαοπωρήθηκε, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε η κόρη της, “έφυγε σαν αστραπή”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Χαρακτηριστικά η Σάντρα Βουτσά, ανέφερε: “Δε γνωρίζαμε τίποτα. Μάθαμε ότι έχει καρκίνο αρχές Δεκεμβρίου. Δεν είχε κανένα σύμπτωμα…. Ήταν όλο πάρα πολύ γρήγορο, ήταν μέσα σε 20 μέρες. Σε αυτές τις ηλικίες ο καρκίνος είναι γνωστό ότι δεν προχωράει τόσο γρήγορα, στην περίπτωση της μητέρας μου κατέρρευσε όλο το σύστημα μέσα σε είκοσι μέρες.

Δεν γνώριζε την κρισιμότητα της κατάστασής της. Γνώριζε πως έκανε μια επέμβαση και με τη θεραπεία θα γινόταν καλά και θα γύρναγε σπίτι. Της είχα πει ότι την περιμένανε και στο θέατρο και θα πάνε και περιοδεία. Έτσι έφυγε, ήξερε ότι έχει καρκίνο αλλά ήξερα ότι θα γίνει καλά. Δεν υπήρχε λόγος να μάθει την κρισιμότητα της κατάστασης. Αν ήταν καλύτερα θα την είχαμε ενημερώσει…. Όλο αυτό, κράτησε είκοσι μέρες. Δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου, έφυγε σαν αστραπή”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Η Έρρικα Μπρόγιερ περίπου 40 ημέρες πριν από τον θάνατό της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη. 

Η παρουσιάστρια του Alpha, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της σήμερα, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με την ηθοποιό. Μάλιστα, η ομάδα της εκπομπής ετοίμασε ένα βίντεο για την Έρρικα Μπρόγιερ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Η Έρρικα Μπρόγιερ λαμπερή καλεσμένη της Μενεγάκη πριν από μόλις 40 μέρες!

“Η Έρρικα Μπρόγιερ ήταν κοντά μας, καλεσμένη μας, μέσα σε αυτόν τον υπέροχο μήνα, τον Δεκέμβριο. Και θυμάμαι ότι της έλεγα συνεχώς και πράγματι το εννοούσα γιατί αυτό έβλεπα απέναντί μου, έναν άνθρωπο με μια πολύ γλυκιά, όμορφη, ελαφριά, λαμπερή αύρα και πολύ όμορφη. Πρέπει να της είπα ίσα με 20 φορές και την ώρα που έφευγε “μα τι όμορφη που είσαι, πώς λάμπεις, τι γλυκός άνθρωπος, τι κρίμα να μην έχουμε γνωριστεί καλύτερα”. Και ομολογώ ότι δεν κατάλαβα ότι ήταν άρρωστη, ούτε η ίδια μπορεί να μην το ήξερε!”, είπε η Ελένη Μενεγάκη. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»