Πέθανε η Έρρικα Μπρόγιερ

 

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών η ηθοποιός Έρρικα Μπρόγιερ μετά από μάχη με τον καρκίνο.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τις τελευταίες ημέρες, η Έρρικα Μπρόγιερ, νοσηλευόταν στην εντατική κεντρικής κλινικής των Αθηνών. Στις 8 Δεκεμβρίου, ο παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου είχε ανακοινώσει ότι η ηθοποιός θα απουσίαζε για λίγο καιρό από την παράσταση «Η Παριζιάνα» που συμμετέχει ως guest.

Από χθες υπήρχαν πληροφορίες πως η κατάσταση της υγείας της ήταν σοβαρή και σήμερα η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.  

Η Έρρικα Μπρόγιερ η οποία υπήρξε μια από τις σταρ της Φίνος Φιλμς, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1942. Πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Τέλης Ανθίδης (Αριστοτέλης Μαστραπάς) αλλά η γνωστή ηθοποιός μαζί με την αδερφή της αποφάσισαν να κρατήσουν το επίθετο της μητέρας τους

Η Έρρικα Μπρόγιερ έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, όπου τραγουδούσε, χόρευε και έπαιζε μαζί με την αδερφή της αλλά και μόνη της. 
 
Μαζί με την αδελφή της ξεκίνησαν ως δίδυμο στο τραγούδι και τον χορό το 1961 και έναν χρόνο μετά έκαναν και την πρώτη τους εμφάνιση στο σινεμά στην ταινία «Όταν λείπει η γάτα» του Αλέκου Σακελλάριου.
 
Ένας από τους ρόλους που την έκανε γνωστή ήταν αυτός στο φιλμ Η Παριζιάνα δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου.
 
Μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Τα 201 καναρίνια» (1964), «Ο ανήφορος» (1964), «Ο ανεμοστρόβιλος» (1964), «Η Παριζιάνα» (1969), «Πίσω μου σ' έχω σατανά» (1971), «Αγάπησα μια πολυθρόνα» (1971), «17 σφαίρες για έναν άγγελο, η αληθινή ιστορία της Ηρώς Κωνσταντοπούλου» (1981), «Οι απέναντι» (1981)
 
Με τον ηθοποιό Κώστα Βουτσά γνωρίστηκαν στην ταινία «Τα 201 καναρίνια». Ο γάμος τους ήρθε δυο χρόνια αργότερα και μαζί απέκτησαν μια κόρη, την Σάντρα. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με έναν άνθρωπο εκτός του χώρου της, τον Γιάννη Μαρινάκη.
 
 
 
Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει για την σχέση της με τον Κώστα Βουτσά: «Ο γάμος μας χάλασε ίσως γιατί δουλεύαμε πάρα πολύ γιατί δεν έφταναν τα χρήματα, οπότε σχεδόν δεν βλεπόμασταν. Καμιά φορά τον ζήλευα. Ο Κώστας δεν έδινε δικαιώματα, ότι έκανε τα έκανε πολύ κρυφά. Πολλές μου είπαν εκ των υστέρων ότι είχαν κάνει κάτι με τον Κώστα. Δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Δεν με ενόχλησε όταν τα έμαθα. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Ο Κώστας ήταν και θα είναι ο άνδρας της ζωής μου... Στον γάμο του χάρηκα και συγκινήθηκα πολύ. Μακάρι όλοι να είχαν το κουράγιο και τη δύναμή του. Η Αλίκη είναι καταπληκτική. Ίσως είναι αυτή που αγάπησε περισσότερο». 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»
Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης περιμένουν το πρώτο τους παιδί - Οι πρώτες on camera δηλώσεις
Ο ένας μετά τον άλλον, οι φίλοι του Άρη Σοϊλέδη, τον αδειάζoυν δημόσια για την Μαρία Αντωνά
Ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην Ρόδο και βρέθηκαν μπροστά σε καρχαρία
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»
Λένα Δροσάκη: «Όταν είπαμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα»
Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο κόσμος με σιχαίνεται, με λυπάται ή κάνει εμετό πάνω μου»
Ο Παντελής Τουτουντζής μετά απο 18 χρόνια σχέση & δύο παιδιά, παντρεύεται τον Νάσο στην Κρήτη
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»