«Η Χαρά ήταν αυτή που έκανε το πρώτο βήμα! Σήμερα είναι η γυναίκα της ζωής μου»

 

Τον Μπουράκ Χακί φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στα “Μεσάνυχτα”. Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου που έκανε στη Χαρά Παππά, διαγωνιζόμενη του GNTM.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Κάνοντας μια εκ βαθέων ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφο της ζωής του, μίλησε για τη γνωριμία τους και πως κατάφεραν να εκμηδενίσουν τις αποστάσεις και να ξεπεράσουν εμπόδια προκειμένου να είναι μαζί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στη ζωή μου η Χαρά. Συναντηθήκαμε τυχαία και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Χαρά έκανε το πρώτο βήμα. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Φοβάμαι τα αεροπλάνα, αλλά για να δω τη Χαρά άλλαξα δύο πτήσεις σε μια μέρα. Η Χαρά ήθελε πολύ να γίνει μοντέλο και τη στήριξα στο GNTM.

«Μεταξύ των δύο χωρών υπάρχουν πολιτικές διαφορές αλλά οι άνθρωποι, οι λαοί αγαπούν ο ένας τον άλλο. Στην Τουρκία ακούς Ελληνική μουσική και στον κατάλογο των εστιατορίων θα βρεις σίγουρα ελληνικό φαγητό.

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ: 


Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα ζήσουμε στην Ελλάδα ή στην Τουρκία, ο έρωτας θα νικήσει. Ο πατέρας μου ήταν από τον Κομοτηνή. Στη ζωή μου υπάρχει μόνο η Χαρά και θέλω να την παντρευτώ», είπε μεταξύ άλλων ο Μπουράκ Χακί.

«Τώρα κάνω κάποια μαθήματα, βελτιώνω τα Ελληνικά μου. Βέβαια έχω γνωρίσει όλη την οικογένεια της Χαράς. Την μητέρα της, τον πατέρα της, τις θείες της, τον παππού  της, την αδερφή της.. Σχεδόν όλους τους έχω γνωρίσει. Και εκείνη συστήθηκε με την οικογένεια μου. Στο κάτω, κάτω, είμαστε και τρία χρόνια μαζί. 

Στη ζωή μου υπάρχει μόνο μια γυναίκα και αυτή είναι η Χαρά. Της έχω κάνει πρόταση γάμου απλά δεν ξέρουμε το πότε θα γίνει ο γάμος. Όταν γνωριστήκαμε δεν φανταζόμασταν ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ. Δεν έχει σημασία το Ελλάδα ή Τουρκία! Το σημαντικό είναι τι θέλει η Χαρά τι θέλω εγώ και να καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο» εξομολογήθηκε. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor