H Κάτια του #GNTMgr χώρισε με τον σύντροφο που θα δούμε στο παιγνίδι!

 

Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε ευρέως γνωστή μέσω του Greece’s Next Top Model 2 και αρκετές φορές σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως για τα όσα έλεγε για τις συμπαίκτριες της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Παρόλα αυτά, τα Μέσα απασχόλησε και η σχέση της με τον επιχειρηματία, Γιάννη Χαλβατζή, με τον οποίο πόζαρε αρκετές φορές για χάρη των social media. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας είχε τοποθετηθεί δημόσια για τα σχόλια που έγιναν για την Κάτια, ενώ πρόσφατα πραγματοποιήσαν κοινές εμφανίσεις στην Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο σύντροφος της Κάτιας του #GNTMgr της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη του έβαλε το μονόπετρο στην τσέπη

 

Αν και θα δούμε τον Γιάννη Χαλβατζή να φωτογραφίζεται μαζί με την διαγωνιζόμενη του GNTM στην τελική δοκιμασία, γνωστοποίησε πως οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και έναν μήνα!

“Η αλήθεια είναι ότι κατέβασα κάποιες φωτογραφίες μας, όχι όλες, αυτές που ανέβηκαν όσο βρισκόταν στο παιχνίδι μόνο. Ήταν φωτογραφίες που ανέβηκαν χωρίς να το γνωρίζει σε περίοδο τεράστιων αλλαγών. Ήταν φωτογραφίες που απεικόνιζαν δυο παιδιά που το ζούσαν. Για μένα η όποια φωτογραφία, από τη στιγμή που τραβιέται, εγκλωβίζει μέσα της τη στιγμή, το συναίσθημα, τη διάθεση κλπ. Το πιο σημαντικό είναι ότι, όταν στο μέλλον πέσει στα χέρια σου ξανά η εκάστοτε φωτογραφία, ξαναζείς τη στιγμή και ανάλογα με το σημείο που βρίσκεσαι πλέον στη ζωή σου… γελάς ή λυπάσαι. Τις κατέβασα λοιπόν γιατί δεν θέλω να μπαίνω και να βγαίνω σε αυτή τη συναισθηματική δίνη. Έχουμε χωρίσει με τη Κάτια περίπου ένα μήνα” σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Για μένα θα είναι πάντα η μικρή μου, το ότι χωρίσαμε δεν αναιρεί το τι έχουμε περάσει και μόνο λίγα δεν τα λες. Είναι άσχετο με το χωρισμό μας, όμως, πχ πως είναι στα ζώδια… Υπάρχουν τα ερωτικά, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά και είναι ξεχωριστές κατηγορίες χωρίς να επηρεάζουν η μία την άλλη, έτσι και εμείς!” πρόσθεσε ο πρώην σύντροφος του νεαρού μοντέλου του GNTM.

“Είχαμε χωρίσει αρκετά πριν το παιχνίδι. Μόλις γυρίσαμε από το Μαρόκο, πέρασα μια δύσκολη περίοδο με αποτέλεσμα να απομακρυνθώ και ταυτόχρονα να απομακρύνω και την Κάτια. Λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, βρεθήκαμε ξανά και είπαμε κάποια πιο ουσιαστικά πράγματα για εμάς και το μέλλον γενικά. Όλο το διάστημα που βρισκόταν στο παιχνίδι μιλούσαμε μια φορά τη βδομάδα τηλεφωνικά και διατηρούσαμε αυτή τη σχέση – επαφή σε νορμάλ επίπεδα. Δεν περίμενα ένα ριάλι για να μου δείξει την Κάτια, εγώ την ξέρω πολύ καλά. Αυτό που δεν ξέρω σίγουρα είναι το ποια είναι πλέον και το λέω από την άποψη ότι έχουμε καιρό να ανοιχτούμε ο ένας στον άλλο όπως παλιά” παραδέχθηκε ο Γιάννης Χαλβατζής.

 

Μάλιστα,  αναφέρεται πως η Κάτια έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή και απολαμβάνει τον  έρωτα στο πρόσωπο του Γιάννη Λάγιου, με τον οποίο φημολογείται πως βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο;

Ο Γιώργος Λάγιος γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα, όπου μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι σήμερα.

Η πρώτη του επίσημη ακαδημαϊκή καριέρα τον οδήγησε στην απόκτηση του πτυχίου του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολέγιο της Ελλάδος. Αργότερα συνέχισε τις σπουδές του και έγινε πιστοποιημένος σύμβουλος Χρηματιστηριακών Παραγώγων. Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης του με αυτό το πεδίο, ο Γιώργος άρχισε να συλλαμβάνει και να κατανοεί το ρόλο που παίζει η ψυχολογία των ανθρώπων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων στον τομέα των επενδύσεων.

 

Αυτή η ανάγκη του να έρθει σε επαφή με μία πιο ανθρώπινη πλευρά της ζωής, τον οδήγησε στην ίδρυση του M.K.O «Μοιράζομαι» το 2013. Εκείνη την εποχή η Ελλάδα βίωνε μία σοβαρή οικονομική κρίση. Ο Γιώργος βρήκε τον τρόπο να εκφράσει τη δημιουργική και δοτική φύση του βοηθώντας ανθρώπους που αντιμετώπιζαν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. Το «Μοιράζομαι» ήταν η πρώτη online πλατφόρμα αλληλεγγύης, αναγνωρισμένη για τη μοναδική και διαφανή συνεισφορά της στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Κινητοποιημένος από το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς, ο Γιώργος αποφάσισε να μελετήσει περισσότερο τον ανθρώπινο νου και την ανθρώπινη συμπεριφορά. Ξεκίνησε να παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας ( Mastering Cognitive Behavioral Therapy)  στο Hellenic American University το οποίο είναι πιστοποιημένο από την πολιτεία του New Hampshire, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Παράλληλα, συμμετείχε σε δεκάδες ημερίδες που ειχαν σχέση με ταυτότητα φύλου, LGBTQI, ψυχιατρική νοσηλεία, ψυχική υγεία και μεσολάβηση σε εργασιακό περιβάλλον, τραύμα και βία σε πρόσφυγες, bullying, Mindfuleness και άλλα. Tο 2019 έλαβε δίπλωμα στον σεξουαλικό εθισμό με τιμητική διάκριση από το UK Open College. Ο ενεργός του ρόλος δεν περιοριζόταν στο να είναι απλώς ένας μεταπτυχιακός φοιτητής. Επιπλέον, έχει δώσει διαλέξεις σε ποικίλα θέματα, όπως: η αξία του αποτελεσματικού αλτρουισμού, η σημασία του να μοιράζεσαι, ο σεξουαλικός  εθισμός και η διαχείριση οικονομικού άγχους.

 

Το Δεκέμβριο του 2017 ο Γιώργος χρησιμοποίησε το έμφυτο  επικοινωνιακό του χάρισμα προκειμένου να γράψει ένα βιβλίο που ήξερε πως μπορούσε να φέρει την αλλαγή. Το ‘‘Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;’’  προσφέρει μία μοναδική οπτική σχετικά με το πώς οι άνθρωποι παίρνουν αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή αμέτρητων ανθρώπων, χωρίς να  το έχουν σκεφτεί αρκετά και χωρίς προετοιμασία για το πώς αυτές οι αποφάσεις θα επηρεάσουν πραγματικά τη ζωή τους.  Ανέλυσε λεπτομερώς τι σημαίνει το να είσαι γονιός και ποια είναι η ουσιαστική ευθύνη της κοινωνίας απέναντι στα παιδιά.  Μέσα από αυτό το βιβλίο ο Γιώργος απολαμβάνει να μοιράζεται τη γνώση και τη διορατικότητα του με τους ανθρώπους που μερικές φορές δυσκολεύονται να πάρουν συνειδητές αποφάσεις για τη ζωή τους.

Ο Γιώργος, όντας ένα ελεύθερο πνεύμα, βρίσκεται πάντα σε αναζήτηση για το επόμενο βήμα του και για το πώς θα διευρύνει τους ορίζοντές του. Ανακάλυψε ακόμα περισσότερους τρόπους για να προσφέρει  λαμβάνοντας ενεργά μέρος σε  ‘‘think tanks’’.  Αυτά τα ‘‘think tanks’’  συστάθηκαν με στόχο τη δημιουργία στρατηγικού σχεδιασμού όπως επίσης και τρόπους  για να βοηθήσουν τους λιγότερο ευνοημένους μέσα στην κοινωνία.

Ο Γιώργος μετρά ποικίλα επιτεύγματα στη ζωή του και έχει επενδύσει το χρόνο και την ενέργειά του σε πολλούς ρόλους- επιχειρηματίας, συγγραφέας, φιλάνθρωπος, Life Mentor.

Έχοντας ζήσει μία πολύπλευρη ζωή και ανακαλύπτοντας διαρκώς νέους ρόλους, ο Γιώργος έχει διακρίνει τα οφέλη του ενεργού ακροατή όταν η συζήτηση αναλύεται διεξοδικά και δίνεται προσοχή στις σημαντικές πτυχές.  Το ανοιχτό μυαλό του, η ειλικρίνειά του και ο σεβασμός είναι κάποια από τα στοιχεία που τον κάνουν τόσο μοναδικό.  Όποιος και αν είσαι, όποιο και αν είναι το μονοπάτι σου, ο Γιώργος μπορεί να γίνει συνταξιδιώτης σου σε αυτό το περίπλοκο ταξίδι- το ταξίδι της ζωής.

Πριν περίπου έντεκα χρόνια, ο Γιώργος Λάγιος είχε ένα πολυσυζητημένο ειδύλλιο με τη Δέσποινα Καμπούρη, που τότε βρισκόταν στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και μετέδιδε τα backstage του X-Factor που βλέπαμε στον ΑΝΤ1.

Το ερωτικό του βιογραφικό βέβαια δεν σταματά εδώ. Στις πρώην του περιλαμβάνονται η Ιωάννα Λίλη, η Χριστίνα Αλούπη, η Νεσχάν Μουλαζίν και η Εύη Χειλά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»