Η νοητική εξασθένηση του Δημήτρη Κοντομηνά και το ασύλληπτο ποσό που ζητάει η πρώην σύντροφός του ως διατροφή

 

Ο καυγάς με τη Laurie Holcombe, ο χωρισμός και η αγωγή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Άλλο ένα ρεπορτάζ για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” και ρίχνει φως στην κατάσταση του άλλοτε κραταιού άνδρα του Alpha αλλά και αποκαλύπτει μία αγωγή που έχει γίνει στον επιχειρηματία από την τελευταία του σύντροφο, την Αμερικανίδα Laurie Holcombe.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάλεσαν τους καλύτερους γιατρούς από Ελλάδα και εξωτερικό για να βοηθήσουν στην θεραπεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Παγαδάκη και του Διονύση Θανάσουλα “ο οργανισμός του δείχνει αρκετά επιβαρυμένος σε πολλά επίπεδα καθώς, εκτός από τα οργανικά προβλήματα, φέρεται να παρουσιάζει περιστασιακά και νοητική εξασθένηση. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή της εισαγωγής του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο η αγαπημένη μοναχοκόρη του Μαρία με τον σύζυγό της, πανεπιστημιακό καθηγητή Αριστοτέλη Τζιαμπίρη. Κανείς άλλος. Επί 24ώρου βάσεως παρακολουθείται στο πριβέ δωμάτιό του από τον καθηγητή Δημήτρη Λινό και την ιατρική ομάδα του, ενώ περιθάλπεται από αποκλειστικές νοσοκόμες. Το ιατρικό team που τον παρακολουθεί έχει κρίνει ότι ο ασθενής χρειάζεται πρωτίστως ηρεμία. Γι’ αυτό έχει συστήσει στους δικούς του ανθρώπους να τον επισκέπτονται με μέτρο μόνο πρόσωπα που μπορούν να τον κάνουν να αισθανθεί ψυχολογικά καλύτερα.


Εν τω μεταξύ, αρκετοί στενοί του συγγενείς, φίλοι και κοντινοί συνεργάτες, μεταξύ άλλων η αδελφή του επιχειρηματία Κίττυ Αλεξανδράτου, ο φίλος του Μπιλ Δασκαλάκης, η Ελένη Μενεγάκη και ο κουμπάρος του Αντώνης Ρέμος, έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να τον δουν εκ του σύνεγγυς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί εφικτή η πρόσβαση στο υποτιθέμενο νοσηλευτικό του άβατο. Άπαντες ωστόσο ευελπιστούν, συμμεριζόμενοι τη συγκρατημένη αισιοδοξία των γιατρών, ότι η κατάστασή του θα βελτιωθεί και θα τον συναντήσουν μετά τις γιορτές όταν αποθεραπευμένος επιστρέψει σπίτι του στη Βαρυμπόμπη”.

 

Το επεισόδιο στην Νέα Υόρκη

Τα γεγονότα στην προσωπική ζωή του Δημήτρη Κοντομηνά δύο μήνες προτού βρεθεί στη σουίτα του “Υγεία” φαίνεται ότι συνέβαλαν στην “κατάπτωσή” του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” η αρχή του τέλους στη σχέση του επιχειρηματία με τη συμβία του, την 60χρονη Holcombe με την οποία είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, ήρθε στη Νέα Υόρκη, λίγο μετά τα 80ά γενέθλιά του.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού είχε γίνει το 2016, στην παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη.

 

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα:

“Στις 18 Σεπτεμβρίου (2019), ευδιάθετος αναχωρεί, έχοντας μόλις πάρει εξιτήριο από τη διάσημη Mayo Clinic, όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης ουρολογικού προβλήματος και η ανάρρωσή του ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα.

Μετά την έξοδο από το θεραπευτικό ίδρυμα, το ζευγάρι διαμένει στο ξενοδοχείο Ritz Carlton.

Στο ίδιο πεντάστερο ξενοδοχείο ο επιχειρηματίας έχει κάνει κράτηση για την επί χρόνια προσωπική του θεράπουσα ιατρό, δεδομένου ότι χρειάζεται καθημερινές αλλαγές επιδέσμων.

Κανείς ουσιαστικά πλην των τριών τους δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη το πρωί της 20ής Σεπτεμβρίου, όταν μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε ο ισχυρός άνδρας της DEMCO το ζευγάρι καβγαδίζει. Ο ίδιος φεύγει, περισσότερο για να δώσει τόπο στην οργή παρά έξαλλος, από τη σουίτα. Ο επιχειρηματίας φέρεται να έγινε κοινωνός μιας σειράς πληροφοριών προσωπικού περιεχομένου.

Τις επόμενες ώρες εξελίσσεται ένα μίνι θρίλερ που περιλαμβάνει ακόμη και την εμπλοκή της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης έπειτα από κλήση της Laurie. Η τελευταία φέρεται να λέει στους αστυνομικούς που καταφθάνουν ότι φοβάται για κράτηση παρά τη θέλησή του ή και απαγωγή του, τονίζοντας ότι ο σύντροφός της πιθανόν να τελεί υπό σύγχυση. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, εντελώς ψύχραιμα, ενεργοποιεί φραγή κλήσεων του αριθμού της σε όλα τα κινητά του τηλέφωνα. Κόβει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με φίλους, γνωστούς και συνεργάτες.

Δεν θέλει αλλότριους επηρεασμούς στην απόφασή του. Το ίδιο πράττει και για τα συγγενικά του πρόσωπα καθώς και την προσωπική του γιατρό. Με την τελευταία έχει επικοινωνήσει λίγο πριν από τη φραγή ζητώντας της να του στείλει τα φάρμακά του. Έρχονται σε ρήξη αφού αυτή επιμένει να επιστρέψει στο Ritz Carlton για να του τα δώσει. Αυτός αρνείται και μετά από έντονη λογομαχία την απολύει τηλεφωνικά από τα καθήκοντά της. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του επιχειρηματία, οι αστυνομικοί που αναλαμβάνουν να τον εντοπίσουν στη λαοθάλασσα της Νέας Υόρκης τον βρίσκουν τελικά καθισμένο χαλαρά σε κοντινό στο ξενοδοχείο εστιατόριο της μεγαλούπολης το οποίο ανήκει σε φίλη του. Του ζητούν ευγενικά να επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Αυτός αρνείται κατηγορηματικά και τους δηλώνει ορθά κοφτά: «Είμαι Έλληνας επιχειρηματίας και έρχομαι χρόνια στην Αμερική για δουλειές και ιατρικές εξετάσεις». Αφότου οι αστυνομικοί διαπιστώνουν ότι είναι απολύτως καλά στην υγεία του, δεν έχει πέσει θύμα απαγωγής και έχει σώας τας φρένας, αποχωρούν”.

 

Η επιστροφή στην Ελλάδα και η αγωγή της Laurie Holcombe

Τα όσα έγιναν στη Νέα Υόρκη φαίνεται ότι επηρέασαν τον Δημήτρη Κοντομηνά.

“Εκτιμάται πως θεώρησε την εμπλοκή της Αστυνομίας προσωπική προσβολή. Επιστρέφει τελικά μόνος στην Ελλάδα στις 21 Σεπτεμβρίου. Πριν ανέβει στο αεροπλάνο ακυρώνει τα εισιτήρια της πρώην -για τον ίδιο πλέον- συντρόφου του και της παθολόγου του. Ωστόσο, μετά από επικοινωνία της τελευταίας με το γραφείο του επιχειρηματία στην Αθήνα, η ακύρωση ανακαλείται” αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Το θέμα βέβαια από την πλευρά Holcombe είχε και συνέχεια εντός Ελλάδας.

“Όταν φτάνει στο κτήμα της Βαρυμπόμπης πληροφορείται, σύμφωνα με έγγραφα της δικογραφίας, ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε απαγορέψει την είσοδό της στο σπίτι. Ο επιχειρηματίας δίνει το «παρών» στις εγκαταστάσεις του καναλιού της Κάντζας, παρά την εξαγορά του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού του από τη Motor Oil της οικογένειας Βαρδινογιάννη, και προτιμά να διαμένει στο σκάφος του. Επιστρέφει στο ησυχαστήριο της Βαρυπόμπης μάλλον καταβεβλημένος, με τρεις αποκλειστικές νοσοκόμες να τον παρακολουθούν καθ’ʼ όλο το 24ωρο και γιατρό να βρίσκεται σε επιφυλακή μετά την 1η Οκτωβρίου. Εκείνη την ημέρα, μετά από μεσολάβηση των δικηγόρων που η Λόρι έχει προσλάβει, παραλαμβάνει από την πρώην κοινή κατοικία τους προσωπικά αντικείμενα συναισθηματικής αξίας, ενώ καταγράφεται το περιεχόμενο του προσωπικού της χρηματοκιβωτίου. Ταυτόχρονα παραλαμβάνει και εξώδικη δήλωση που αφορά τη λήξη του συμφώνου συμβίωσης που είχε υπογράψει με τον επιχειρηματία τον Μάρτιο του 2018”.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μετά τη λήξη του συμφώνου συμβίωσης η κυρία Holcombe έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του επιχειρηματία αξιώνοντας 50.000 ευρώ μηνιαία διατροφή.

 

Η απόρριψη της αίτησης διατροφής

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, την περασμένη εβδομάδα το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε το αίτημά της για την υπέρογκη μηνιαία διατροφή.

“Δέχτηκε τα επιχειρήματα των συνηγόρων του επιχειρηματία, οι οποίοι εστίασαν σε τρία σημεία: α) το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν συνάψει διήρκεσε μόλις ενάμιση χρόνο, πολύ μικρό διάστημα, δηλαδή, ώστε να δημιουργηθεί σημαντική σχέση εξάρτησης μεταξύ συζύγων. β) Τόνισαν ότι η κυρία Χόλκομπ δεν μπορεί να επικαλείται κατεπείγουσα ανάγκη διαβίωσης από τη στιγμή που είχε εισπράξει κατά τη διάρκεια του συμφώνου συμβίωσης σημαντικά ποσά. γ) Τέλος εξήγησαν ότι ο κ. Κοντομηνάς διέκοψε το σύμφωνο συμβίωσης από εύλογη αιτία, εξαιτίας δηλαδή της καταγγελίας της στην Αστυνομία της Νέας Υόρκης για απαγωγή του, η οποία τον προσέβαλε βαθύτατα. Σε ό,τι αφορά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, δε, αυτή αναβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή για τον προσεχή Μάρτιο”.

ΠΗΓΗ: ZNEWS.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή