«Έχω ρίξει κλάμα για να με αποδεχθεί η Ρούλα» Η πικρία της Καινούργιου, ο Παπανώτας και η απάντηση της Μενεγάκη

 

Το παράπονό της για την Ρούλα εξέφρασε μέσα από την εκπομπή της η Καινούργιου με αφορμή τα όσα είπε η τελευταία στη χτεσινή της συνέντευξη. Ο Παπανώτας καρφώνει” Χατζηνικολάου – Κορομηλά "Αισθάνθηκα ντροπή για λογαριασμό τους” και η Μενεγάκη που απαντά χωρίς περιστροφές…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Την τηλεοπτική συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η πρωινή της παρέα στο “Ευτυχείτε”. Η παρουσιάστρια του OPEN επέλεξε, δε, να εστιάσει στο κομμάτι που αφορούσε την ίδια και την τηλεοπτική της εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκινημένη η Κορομηλά εξομολογήθηκε όλα όσα έκρυβε από τον κόσμο τα τελευταία χρόνια

“Με την Ρούλα είχαμε συνεργαστεί στον Alpha. Πριν 10 χρόνια, όταν με είχε ζητήσει ο Νίκος Μουτσινάς από το Mega για την ομάδα του “Δέστε τους”, ήταν διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος” ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. “Πόσο κλάμα έχω ρίξει, παιδιά, για να γίνω αποδεκτή στη Ρούλα, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Δεν με ήθελε με τίποτα” πρόσθεσε.
“Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορεία μου συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα, παρόλο που τη θαυμάζω και τη θαύμαζα πάρα πολύ, ότι δεν θα τα καταφέρεις. Δεν κάνεις, δεν μπορείς. Μου το έλεγε στα ίσια. Ακόμα και στο ακουστικό άκουγα πως όλα είναι λάθος. Θυμάμαι πως πήγαινα στη δουλειά μου από τις 7 το πρωί και έφευγα στις 12 τη νύχτα, συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα ότι δεν μπορείς. Έκλαιγα, με έπιαναν οι οπερατέρ και μου έλεγαν πως μπορεί να θέλει να στηρίξει πιο πολύ τη Μαρία Ηλιάκη που ήταν πολύ κοντά. Χίλια δυο. Θυμάμαι να κλαίω… Να κλαίω συνέχεια… Να προσπαθώ να γίνω αρεστή στη Ρούλα και να μην μπορώ. Γιατί για μένα ήταν, και συνεχίζει να είναι, η κορυφαία παρουσιάστρια” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.
“Δίχως επιχειρήματα μου έλεγε συνέχεια πως “θες δουλειά, θες δουλειά, θες δουλειά”. Μου έλεγε, όντως, για το μακιγιάζ, ότι πρέπει να μιλάω λιγότερο και να ακολουθώ τους κεντρικούς παρουσιαστές. Έτσι και γινόταν. Θυμάμαι τότε τον Νίκο που με έπιανε, επειδή έκλαιγα στα παρασκήνια, και μου έλεγε: “Κατερίνα, αυτοσαρκάσου! Πίστεψε στον εαυτό σου! Ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα τα καταφέρεις”. Δεν ξέρω αν τα κατάφερα, έχω πολύ πορεία και δρόμο ακόμα. Δουλεύω 16 χρόνια στο χώρο και είναι τιμή μου να με συγκρίνει με όλα αυτά τα ονόματα που είναι περισσότερα χρόνια στο χώρο. Η Ρούλα, όμως, ξέρει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει σκληρή και άδικη κριτική. Ξέρει όμως πολύ καλά πως ο κόσμος είναι εκείνος που βλέπει την πραγματικότητα και επιλέγει έναν παρουσιαστή” συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του OPEN.
“Να πω στην κυρία Κορομηλά με όλο τον σεβασμό και την αγάπη που της έχω όλα αυτά τα χρόνια, λίγο με παράπονο, ότι θεώρησα στο πρόσωπο μου τουλάχιστον λίγο άδικη τη συγκεκριμένη κριτική” κατέληξε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου.


 
 
Η Ελένη Μενεγάκη αφιέρωσε αρκετό χρόνο στη συνέντευξη που έδωσε η Ρούλα Κορομηλά και τοποθετήθηκε πολύ συγκεκριμένα…

Αρχικά, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε το θέμα: Ρούλα Κορομηλά και παιδί. Η παρουσιάστρια δήλωσε τα εξής:

“Η Ρούλα χθες νομίζω ότι πραγματικά ήταν με την ψυχή της εκεί, δεν πήγε για να πάει. Άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τα πάντα. Καμιά φορά, πολύ εύκολα σχολιάζουμε τους ανθρώπους, αν κάνουν παιδί, αν δεν κάνουν παιδί… και δεν σκεφτόμαστε ποτέ ότι και οι άλλοι άνθρωποι που είναι απέναντί μας και μπορεί να τους κρίνουμε με μια ευκολία, είναι και αυτοί άνθρωποι σαν κι εμάς. Δεν μπορεί μόνο εμείς να θέλουμε να αποκτήσουμε μωρό, κάποιες να τα έχουμε καταφέρει, κάποιες άλλες όχι, κάποιες μπορεί να το ονειρευόμαστε μέχρι τώρα. Συμβαίνει και στους ανθρώπους που είναι στην τηλεόραση, στο Χόλιγουντ, συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί ιδιαιτέρως εμείς οι γυναίκες σε αυτά τα θέματα πονάμε. Εμένα αυτό το κομμάτι της Ρούλας με άγγιξε. Όσες διακρίσεις και αν μου έχει χαρίσει αυτή η δουλειά, και ήταν σπουδαίες, έχω εισπράξει τεράστια ικανοποίηση, πιστεύω ότι θα ένιωθα έναν κόμπο στην καρδιά μου, θα ήταν κάτι που θα με πονούσε, όπως ένιωσα ότι αυτό το κομμάτι που έχει μείνει κενό μέσα στην καρδιά της για κάτι που πόθησε πολύ κι εμείς ίσως δεν το είχαμε καταλάβει ποτέ…”.


Η Ρούλα Κορομηλά είπε την άποψή της και για μερικά πρόσωπα της τηλεόρασης, μεταξύ αυτών και για την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη άδραξε την ευκαιρία για να περάσει και η ίδια τα μηνύματά της:

“Την ευχαριστώ πάρα πολύ που το είπε, γιατί πρέπει να λέμε κι ευχαριστώ στη ζωή. Έχει αξία που το λέει η ίδια και μετά από τόσα χρόνια. Πολλές φορές οι τίτλοι μπαίνουν για να μπουν και δημιουργούν μια κόντρα που μπορεί να μην υπάρχει. Η πορεία μου έχει δείξει ότι δεν μου αρέσει να προκαλώ, ούτε να δημιουργώ αντιπαλότητες, ούτε να χαρακτηρίζω και να δημιουργώ προβλήματα σε άλλους παρουσιαστές. Έχει πολύ μεγάλη σημασία ο κάθε παρουσιαστής τι διαδρομή θέλει να κάνει και τι θέλει να αφήσει πίσω του, πώς θέλει να τον θυμούνται, τι είναι αυτό που θέλει να μείνει. Ο παρουσιαστής που σκέφτεται εποχιακά νούμερα… το πληρώνουν αυτό κάποια στιγμή. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να χαίρονται, αλλά στην πορεία όχι. Σε νοιάζει το μετά; Σε ενδιαφέρει ποιος θες να είσαι μέσα σε αυτό τον χώρο; Τι θα μείνει στο μυαλό των ανθρώπων”.

Η Ελένη Μενεγάκη τοποθετείται σπάνια για τέτοια θέματα μέσα από την εκπομπή της, όταν το κάνει, όμως, δεν είναι κάτι που περνά απαρατήρητο…


 
 

O Δημήτρης Παπανώτας, τη νύχτα της Δευτέρας, έκανε μια ανάρτηση κόλαφο για τους δύο παρουσιαστές, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Ο Δημήτρης Παπανώτας έγραψε τα εξής:

“Ξενύχτι για να δω την τηλεοπτική τους συνάντηση. Τζάμπα ξενύχτι τελικά. Δε θέλω καν να γράψω τις σκέψεις μου για όσα είδα και άκουσα. Πολλές φορές αισθάνθηκα ντροπή για λογαριασμό τους. Αλήθεια, ξεχνούν και οι δύο ότι μπορείς να πουλάς εύκολα μία ψεύτικη εικόνα στους αδαείς. Στους γνωρίζοντες όμως? ??? Κοινωνικοί αυτοματισμοί, πικρίες, πολιτικώς ορθές κακίες και ” παρακαλώ περάστε από το λογιστήριο ” για τους μισούς εργαζόμενους μπροστά στις κάμερες των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών. Γιατί σαν ΕΜΑΣ, τελικά, δεν είναι κανένας…. Να κλάψω ή να γελάσω? Δυστυχώς το ” μπράβο Ρούλα ” υποβιβάστηκε από την πρωταγωνίστρια του σε…κρίμα Ρούλα…Τουλάχιστον…”.

ee 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ξενύχτι για να δω την τηλεοπτική τους συνάντηση. Τζάμπα ξενύχτι τελικά. Δε θέλω καν να γράψω τις σκέψεις μου για όσα είδα και άκουσα. Πολλές φορές αισθάνθηκα ντροπή για λογαριασμό τους. Αλήθεια, ξεχνούν και οι δύο ότι μπορείς να πουλάς εύκολα μία ψεύτικη εικόνα στους αδαείς. Στους γνωρίζοντες όμως? ??? Κοινωνικοί αυτοματισμοί, πικρίες, πολιτικώς ορθές κακίες και " παρακαλώ περάστε από το λογιστήριο " για τους μισούς εργαζόμενους μπροστά στις κάμερες των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών. Γιατί σαν ΕΜΑΣ, τελικά, δεν είναι κανένας.... Να κλάψω ή να γελάσω? Δυστυχώς το " μπράβο Ρούλα " υποβιβάστηκε από την πρωταγωνίστρια του σε...κρίμα Ρούλα...Τουλάχιστον...

A post shared by Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) on

 

 

 

 


 

Δειτε Επισης

Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»