Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Καρράς παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο έχοντας στο πλευρό του επώνυμους φίλους του!

  22/11/2019 12:09
O Καρράς παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο έχοντας στο πλευρό του επώνυμους φίλους του!

O Καρράς παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο έχοντας στο πλευρό του επώνυμους φίλους του!

  22/11/2019 12:09
 
 

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησε χθες ο Βασίλης Καρράς, έχοντας στο πλευρό του στενούς του συνεργάτες, φίλους και συναδέλφους από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Από την αποθέωση της Ανατολής… στο χειροκρότημα της Δύσης» στην μουσική σκηνή οδός Λυσίου, όπου μεταξύ άλλων μίλησαν οι συντελεστές της έκδοσης και επιφανείς προσωπικότητες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τα έσοδα μάλιστα θα διατεθούν για τη δημιουργία της Στέγης του Τραγουδιστή.

Ανάμεσα στους φίλους που τίμησαν τον Βασίλη Καρρά με την παρουσία τους ήταν η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη, με τις οποίες συνεργάζεται στην Ιερά Οδό, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης κ.α. Ένα ταξίδι πάνω σε μια μακρά διαδρομή, που αρχίζει «Από την αποθέωση της Ανατολής» και φτάνει «…στο χειροκρότημα της Δύσης», είναι «τα τραγούδια της ψυχής» του Βασίλη Καρρά.

Είναι 141 τραγούδια γραμμένα «με λόγια καθημερινά», που περιλαμβάνονται στο νέο βιβλίο του δημοφιλούς καλλιτέχνη, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία. Στο βιβλίο γίνεται αναλυτική καταγραφή της σπουδαίας καλλιτεχνικής διαδρομής του Βασίλη Καρρά καθώς και άγνωστων πτυχών της δημιουργικής του έκφρασης. Επιπλέον, περιλαμβάνονται οι στίχοι όλων των τραγουδιών που έγραψε και ερμήνευσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης και φωτογραφικό άλμπουμ από την 40χρονη πορεία του, στο χώρο της μουσικής.

Δες τις φωτογραφίες από τη χθεσινή παρουσίαση οπωσ τισ εξασφαλισε το T-Life!:

 
 
 
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας