Τι φόρεσαν τα fashion icon στα τηλεοπτικά shows της εβδομάδας (17-22/11) ;

 

Crash test: Μπόμπα, Μακρυπούλια, Φουρέιρα ή Βανδή and the winner is....

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζει τις λαμπερές εμφανίσεις στο «The Voice» και αυτή τη φορά, λατρέψαμε το androgynous look της. Η ίδια στα Knockouts του show, επέλεξε Spiros Stefanoudakis λευκό κοστούμι με διαφάνειες, και ολοκλήρωσε το look της με λευκές γόβες Sante δημιουργώντας ένα chic μονοχρωματικό look. Το sexy look της ολοκλήρωσε με Υamamay μαύρο lace bra.

Τα μεγάλα Katerina Vassou shiny statement σκουλαρίκια της, έδωσαν μια glam νότα στο αποτέλεσμα. Εμείς ψηφίζουμε ένα μεγάλο Ναί! στη συγκεκριμένη εμφάνιση αφού το μονοχρωματικό look και το κοστούμι είναι δύο major trends της τρέχουσας σεζόν.

Το styling της οικοδέσποινας του show ανέλαβε και πάλι η Κική Γραμματικοπούλου, αφού το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι άψογο. Όσον αφορά το beauty κομμάτι, τα μαλλιά της ήταν με χωρίστρα στο πλάι και χαλαρές μπούκλες, ένα hairstyle που επιμελήθηκε το Hair Studio XD. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Ολυμπία Κόλλια, δημιουργώντας έντονες βλεφαρίδες και κόκκινο κραγιόν.

Δες το look της

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές επιλογές της σε κάθε live του «The Final Four». Σε αυτό το live με τη βοήθεια του στιλίστα της Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, κατάφερε το απόλυτο festive look δίνοντας μας έμπνευση για τα γιορτινά μας looks. Η ίδια επέλεξε The C edition μαύρο top με τούλι, Philosophy di Lorenzo Serafini κόκκινη shimmery φούστα με λεπτομέρειες δαντέλας, και ολοκλήρωσε το look της με layering κοσμημάτων KESSARIS.

Μια εμφάνιση που μας άρεσε πολύ αφού κατάφερε να αναδείξει δύο stament κομμάτια χωρίς να είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Δες το look της

 

 Άλλο ένα live του «The Final Four» και άλλη μία υπέροχη εμφάνιση για την Ελένη Φουρέιρα. Το styling της επιμελήθηκε ο Μάρκος Ανδιρώτης, που η συνεργασία τους είναι άψογη και το βλέπουμε στα fashionable looks που καταφέρνουν κάθε φορά.

Είδαμε την Ελένη Φουρέιρα με ένα ιδιαίτερο co-ord κίτρινο σύνολο του brand EMCI της σχεδιάστριας Μαργαρίτας Πριφτάκη ( η νικήτρια του Project Runway). To look ολοκλήρωνε το animal print κορμάκι που έβαλε η τραγουδίστρια, γράφοντας μάλιστα και στο caption της φωτογραφίας που ανέβασε: «Nobody knows how a yellow zebra feels, I do». Tην εμφάνισή της συμπλήρωσαν τα κοσμήματα DANELIAN-Diamond Club.

Το hair look της επιμελήθηκε ο hairstylist Χρήστος Μπαϊραμπάς δημιουργώντας ένα μακρύ καρέ ενώ το make up look της δημιούργησε ο Παντελής Τουτουντζής ποντάροντας σε γήινες αποχρώσεις και έντονες βλεφαρίδες.

Δες το look της

 

And the winner is…. 

Τον εαυτό της ξεπέρασε η Δέσποινα Βανδή στο έκτο live του καθώς δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

H τραγουδίστρια- παρουσιάστρια, εμφανίστηκε φορώντας μία maxi μαύρη δημιουργία MiRo με κρόσσια και εντυπωσιακό άνοιγμα στο πίσω μέρος. To look ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα Sante και κοσμήματα Danelian Diamond Club.

Με το styling να ανήκει στην Έλενα Βαζούρα, το διακριτικό μακιγιάζ επιμελήθηκε η Βάσω Νακοπούλου και το hair look με τις χαλαρές μπούκλες που είχαν vibes old Hollywood ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

Δες το look της

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton